Προς το περιεχόμενο

software για ελεγχο pc απο μακρυα

anrim27

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sorry που ρωταω κατι που εχει απαντηθει τοσες φορες.Δεν θυμαμαι ομως,και δεν ξερω πως να το ψαξω.

Θελω ενα προγραμμα με το οποιο μεσω internet να μπορω να ελεγξω απο το δικο μου υπολογιστη ενα αλλο υπολογιστη που ειναι συνδεδεμενος στο internet.

Τι προτεινετε?

(Απλα θελω να κανω εγκατασταση καποιων προγραμματων στον υπολογιστη καποιου που δεν τα πολυκαταφερνει με τα pc)

Δημοσ.

καλο το teamviewer αλλα lagarei ωρες ωρες..υπαρχει κατι καλυτερο? Εχει βρει κανεις κατι καλυτερο?

Τι εννοείς λαγκαρει? Αν καθυστερεί σε κάποιες φάσεις είναι καθαρά θέμα σύνδεσης και όχι προγράμματος!

android.png

• Moderators
Δημοσ.

καλο το teamviewer αλλα lagarei ωρες ωρες..υπαρχει κατι καλυτερο? Εχει βρει κανεις κατι καλυτερο?

VNC Server. Αν και οπως λεει και ο stm, δεν ειναι θεμα teamviewer το προβλημα που αντιμετωπιζεις.

Δημοσ.

Radmin.

Δεν είναι free.

To Radmin το δούλεψα σε τοπικό δίκτυο και είναι το πιο γρήγορο απόλα όσα έχω δοκιμάσει.

Δυστυχώς μέσω internet δεν κατάφερα ποτέ να το δουλέψω.Φαντάζομαι θα θέλει να ρυθμίσεις ports στο router και δεν πολυασχολήθηκα.

Αν μπορείς να δώσεις κανένα tip για να το κάνω να δουλέψει μέσω νετ είμαι όλος αυτιά

Δημοσ.

πιο παλιό αλλά πιο αξιόπιστο: teamviewer 3

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...