thes1os Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Εχεις δοκιμασει και δεν σε βοηθησε η ετσι προκατειλημενα πεταξες μια ατακα? Προκατειλημμένα.... Μάλιστα. Αν δηλαδή σου πώ ότι έχω δοκιμάσει και με βοήθησε, θα έχεις ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις σαν σκεπτόμενος άνθρωπος; (για θέμα που αφορά την υγεία σου μάλιστα.) Ενώ αν σου πώ ότι ολόκληρη η επιστημονική κοινότητα, αυτή που κάνει τις προόδους και θεραπεύει ασθένειες, ακόμα και κάποιες μορφές καρκίνου, αυτή απο την οποία εσύ όταν ζητάς τη γνώμη της έχεις τις χίλιες μύριες απαιτήσεις (απαιτείς άριστη επιστημονική κατάρτιση και καλά κάνεις), αν σου πώ λοιπόν ότι η επιστημονική κοινότητα θεωρεί την ομοιοπαθητική ώς τσαρλατανισμό και κοροιδία, τότε θα με πείς προκατειλημμένο; Δεν σε καταλαβαίνω.... Ή το ακούς αυτό για πρώτη φορά;
doctorkostis Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Thes1os, δεν ειναι επιχειρηματα αυτα. Εισαι προκατηλειμμενος. Εγω ξερω ενα φιλο του κουμπαρου του ξαδερφου μου, που τον βοηθησε παρα πολυ με ενα προβλημα που ειχε. Τι αλλη αποδειξη θες?
JERONIMO888 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Υπολογιζεις να το κρατησεις 1 ολοκληρο χρονο? Μηπως εισαι εσυ λιγακι υπερβολικος?Γιατι αν αποσυμφοριθηκες με 1 εισπνοη/πλυση απο καθε ρουθουνι τοτε μαλλον ουτε συναχι δεν εχεις.Τεσπα περαστικα. Αν διαβαζες το πρωτο ποστ θα καταλαβαινες οτι εχω προβλημα μονο την ανοιξη λογω αλλεργιας και για περιπου ενα μηνα, δεν ειπα οτι θα κρατησουν 130ml για ενα χρονο ουτε οτι καθαρισε η μυτη και αναπνεω κανονικα απλα βοηθησε στην καταροη και ξεβουλωσε ενα 20%. Προκατειλημμένα.... Μάλιστα. Αν δηλαδή σου πώ ότι έχω δοκιμάσει και με βοήθησε, θα έχεις ικανοποιήσει όλες τις απαιτήσεις σαν σκεπτόμενος άνθρωπος; (για θέμα που αφορά την υγεία σου μάλιστα.) Ενώ αν σου πώ ότι ολόκληρη η επιστημονική κοινότητα, αυτή που κάνει τις προόδους και θεραπεύει ασθένειες, ακόμα και κάποιες μορφές καρκίνου, αυτή απο την οποία εσύ όταν ζητάς τη γνώμη της έχεις τις χίλιες μύριες απαιτήσεις (απαιτείς άριστη επιστημονική κατάρτιση και καλά κάνεις), αν σου πώ λοιπόν ότι η επιστημονική κοινότητα θεωρεί την ομοιοπαθητική ώς τσαρλατανισμό και κοροιδία, τότε θα με πείς προκατειλημμένο; Δεν σε καταλαβαίνω.... Ή το ακούς αυτό για πρώτη φορά; Απο τα λιγα που εχω διαβασει τα φαρμακα που δινουν προερχονται απο φυτικες η ζωτικες ουσιες χωρις χημικα,δεν προκαλουν εθισμο, δεν εχουν παρενεργειες και στην χειροτερη οτι ειναι placebo και δεν σου κανουν τιποτα παρα μονο να χασεις τα λεφτα σου. Οτι θεωρειται κοροιδια απο την επιστημονικη κοινοτητα δεν μου λεει τιποτα, εμπιστευομαι μερικους γνωστους που ειχαν μεγαλο προβλημα με ακμη και τωρα ειναι τζαμι ενω ολα τα σαπουνια,laser,αντιβιωσεις και δεν θυμαμαι τι αλλο δοκιμασαν δεν τους καθαρισε τελειως αλλα τους δημιουργησε και προβληματα.
De@th L0rd Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Απο τα λιγα που εχω διαβασει τα φαρμακα που δινουν προερχονται απο φυτικες η ζωτικες ουσιες χωρις χημικα,δεν προκαλουν εθισμο, δεν εχουν παρενεργειες και στην χειροτερη οτι ειναι placebo και δεν σου κανουν τιποτα παρα μονο να χασεις τα λεφτα σου. Οτι θεωρειται κοροιδια απο την επιστημονικη κοινοτητα δεν μου λεει τιποτα, εμπιστευομαι μερικους γνωστους που ειχαν μεγαλο προβλημα με ακμη και τωρα ειναι τζαμι ενω ολα τα σαπουνια,laser,αντιβιωσεις και δεν θυμαμαι τι αλλο δοκιμασαν δεν τους καθαρισε τελειως αλλα τους δημιουργησε και προβληματα. Αυτή η φράση όποιος την πιστεύει να προετοιμαστεί για μεγάλα τρεχάματα στο μέλλον. Να σου πω ρε Jeronimo (που έχεις κ ινδιάνικο nick), μια άσχετη ερώτηση. Έχεις φυγεί ποτέ από το σπίτι του στενού σου οικογενειακού περιβάλλοντος, για εργασία ή σπουδές δηλ, να μείνεις μόνος σου για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα;
thes1os Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Οτι θεωρειται κοροιδια απο την επιστημονικη κοινοτητα δεν μου λεει τιποτα, εμπιστευομαι μερικους γνωστους I rest my case. ελληνικοί χαρακτήρες
black_widow Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Το χρησιμοποιώ λόγω χρόνιας αλλεργικής ρινίτιδας. Τις εκκρίσεις απομακρύνει . Την άνοιξη το συνδυάζω αναγκαστικά με αντισταμινικά και Otrivin gel κάποιες μέρες γιατί δεν παλεύεται η κατάσταση ( ειδικά φέτος την άνοιξη έχω θέμα με την αλλεργία ). ΩΡΛ μου το έχει γράψει , υποτίθεται ότι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως 6 φορές τη μέρα αλλά το χρησιμοποιώ μόνο το πρωί που ξυπνάω . Εννοείται ότι όλα αυτά είναι ημίμετρα . Πάντως για το Physiomer όταν είχα πάει μία φορά σε ένα φαρμακοποιό που δε με ήξερε με ρώτησε εάν είναι ενήλικο το άτομο που θα το χρησιμοποιήσει ή όχι. Ο γιατρός μου είχε πει αρχικά για μπρίκι ,αλάτi και τα συναφή και επειδή δεν υπήρχε περίπτωση να κάνω αυτήν τη διαδικασία κάθε πρωί μου έγραψε το Physiomer.
JERONIMO888 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Αυτή η φράση όποιος την πιστεύει να προετοιμαστεί για μεγάλα τρεχάματα στο μέλλον. Να σου πω ρε Jeronimo (που έχεις κ ινδιάνικο nick), μια άσχετη ερώτηση. Έχεις φυγεί ποτέ από το σπίτι του στενού σου οικογενειακού περιβάλλοντος, για εργασία ή σπουδές δηλ, να μείνεις μόνος σου για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα; Μονος μου μενω εδω και 5 χρονια αλλα τι σχεση μπορει να εχει αυτο? I rest my case. ελληνικοί χαρακτήρες ετσι αγορι μου ακολουθα πιστα οτι σου λεει η επιστημονικη κοινοτητα οπως πριν 2 χρονια με την ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ γριπη που εσπειραν πανικο σε ολο τον κοσμο οτι θα μας αφανισει απο προσωπου γης, ολοι ετρεξαν να αγορασουν εκατομυρια εμβολια,συστηματα εντοπισμου θερμοκρασιας,γεμισαν τα παντα με αντισηπτικα,γαντια,μασκες και οτι μπορεις να φανταστεις. οταν χορτασαν με τα λεφτα που πηραν αρχισαν να βγαινουν τα στατιστικα και να λενε οτι απο την απλη γριπη πεθαινουν καθε χρονο πολλοι περισσοτεροι απο οσο πεθαναν απο την περιφημη η1ν1.... Οπως βγηκε και ειπε ο παγκοσμιος οργανισμος υγειας!! οτι οι παρενεργειες του εμβολιου ειναι αμελητεες... μετα απο λιγο καιρο εβγαλαν μια κοπελα που επαθε δυστονια μετα ειπαν οτι τελικα μπορει να εχει και καποιες παρενεργειες οπως παραλυση,δυσκολια στην αναπνοη και ξερω γω τι αλλο, αλλα ναι αφου ειναι επιστημονες οι ανθρωποι ειναι σοφοι και πρεπει να τους ακολουθαμε στα τυφλα. τεσπα καλυτερα να γινει locked ειμαστε offtopic
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.