-nick- Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Εγω ειχα ακουσει οτι παιζει να ανεβαζει λιγο την πιεση, δεν ξερω αν ισχυει.
De@th L0rd Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Κι εγώ έχω ακούσει ότι ο καθένας λέει ότι να ΄ναι πάνω σε ιατρικά κ στο τέλος βγαίνουν λάθος συμπεράσματα. Πάντως θα προτιμούσα να έχω υπέρταση παρά αλλεργία.Η υπέρταση τουλάχιστον αντιμετωπίζεται κ μέσω της διατροφής κ της άσκησης.
YiN Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Κι εγώ έχω ακούσει ότι ο καθένας λέει ότι να ΄ναι πάνω σε ιατρικά κ στο τέλος βγαίνουν λάθος συμπεράσματα. Πάντως θα προτιμούσα να έχω υπέρταση παρά αλλεργία.Η υπέρταση τουλάχιστον αντιμετωπίζεται κ μέσω της διατροφής κ της άσκησης. Καλά, μην το λες. Η ρύθμιση της πίεσης μπορεί να γίνει μεγάλος μπελάς.
opera Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 αν δε θες να ακολουθήσεις τη κλασσική ιατρική πήγαινε σε ομοιοπαθητικό, ο αδερφός μου με αλλεργική ρινίτιδα δοκίμασε και με 1 μόνο σκεύασμα 1 μόνο κάψουλα από Απρίλιο εως σήμερα πάει πολύ καλά.
margaritagr Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 το προιον για το οποιο ρωτας ειναι πολυ καλο. Εγω το χρησιμοποιω χρονια απο μικρο παιδι Απλα δε φτανει απο μονο του για να αντιμετωπισεις καταστασεις οπως η ρινιτιδα
JERONIMO888 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Οντως το αγορασα πριν λιγο, ξεβουλωσε η μυτη μου σε σημειο που μπορω να παιρνω μικρες ανασες και να νιωθω καλυτερα αλλα οχι για να αναπνεω κανονικα, δεν πειραζει εμενα μου φτανει για τωρα. Θα παω και σε ομοιοπαθητικο γιατι ακουω καλα λογια και απο γνωστους.
Gigenis Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Ορός και πάλι όρος!! με μια σύριγγα κάνεις πλύσεις και είσαι οκ... όσο δηλαδή θα ήσουν με τα σκευάσματα με θαλασσινό νερό που κοστίζουν πανάκριβα!
green gordon Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Το physiomer ειναι πανακριβο οπως ανεφεραν ειδη.Εμενα το αλατονερο με συριγγα με εσωσε απο την ιγμοριτιδα χωρις πλακα.Πρεπει να ειχα παρει 8 κουτια αντιβιωση μεσα σε 2 χρονια χωρις αποτελεσμα και στο τελος η λυση ηταν ενα μπρικι,αλατι χοντρο,και μια δεκαρα συριγγα.Ολοι οι γιατροι οταν τους ρωταγα μου ελεγαν να κανω τις πλυσεις αφοβα αλλα κανενας δεν το ανεφερε αν δεν ρωτουσα πρωτα.ΤΥΧΑΙΟ?
JERONIMO888 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μην υπερβαλεις 9 ευρω δεν ειναι πανακριβο για μια φορα τον χρονο... Δεν ξερω αν συμβαινει σε ολους αλλα οταν κανω γυμναστικη ξεβουλωνουν και τα δυο ρουθουνια τελειως... κουφο?
thes1os Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Θα παω και σε ομοιοπαθητικο γιατι ακουω καλα λογια και απο γνωστους. Γιατί δε δοκιμάζεις ένα ξεμάτιασμα πρώτα; Έχω ακούσει είναι πολύ αποτελεσματικό. Απο γνωστούς...
evabb Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μονο αυτη την εποχη εχω το προβλημα δεν ειναι για χρονια αρα πιστευω θα ειμαι οκ. Ναι αλλα προτιμω κατι φυσικο χωρις παρενεργειες και ας μην κανει τελεια δουλεια παρα να φοβαμαι μην μου αφησει μονιμο προβλημα η αλλη η μαλακια, οσο για την συριγγα ουτε να το σκεφτομαι. Επειδη βρηκα τρια διαφορετικα spray fort,normal και hypertonic μηπως ξερεις τι διαφορα εχουν? εσυ ποιο χρησιμοποιεις? oταν λεμε συριγγα δεν ενοουμε και την βελονα μαζι.
JERONIMO888 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Γιατί δε δοκιμάζεις ένα ξεμάτιασμα πρώτα; Έχω ακούσει είναι πολύ αποτελεσματικό. Απο γνωστούς... Εχεις δοκιμασει και δεν σε βοηθησε η ετσι προκατειλημενα πεταξες μια ατακα?
YiN Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μην υπερβαλεις 9 ευρω δεν ειναι πανακριβο για μια φορα τον χρονο... Δεν ξερω αν συμβαινει σε ολους αλλα οταν κανω γυμναστικη ξεβουλωνουν και τα δυο ρουθουνια τελειως... κουφο? Όχι, η γυμναστική καθαρίζει το αναπνευστικό, ιδιαίτερα η αερόβια.
JERONIMO888 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Όχι, η γυμναστική καθαρίζει το αναπνευστικό, ιδιαίτερα η αερόβια. Ναι αλλα μετα απο κανα 20λεπτο που τελειωνεις την γυμναστικη παλι βουλωνει
green gordon Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Υπολογιζεις να το κρατησεις 1 ολοκληρο χρονο? Μηπως εισαι εσυ λιγακι υπερβολικος?Γιατι αν αποσυμφοριθηκες με 1 εισπνοη/πλυση απο καθε ρουθουνι τοτε μαλλον ουτε συναχι δεν εχεις.Τεσπα περαστικα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.