Προς το περιεχόμενο

Physiomer spray παρενεργειες

JERONIMO888

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κι εγώ έχω ακούσει ότι ο καθένας λέει ότι να ΄ναι πάνω σε ιατρικά κ στο τέλος βγαίνουν λάθος συμπεράσματα. Πάντως θα προτιμούσα να έχω υπέρταση παρά αλλεργία.Η υπέρταση τουλάχιστον αντιμετωπίζεται κ μέσω της διατροφής κ της άσκησης.

Δημοσ.

Κι εγώ έχω ακούσει ότι ο καθένας λέει ότι να ΄ναι πάνω σε ιατρικά κ στο τέλος βγαίνουν λάθος συμπεράσματα. Πάντως θα προτιμούσα να έχω υπέρταση παρά αλλεργία.Η υπέρταση τουλάχιστον αντιμετωπίζεται κ μέσω της διατροφής κ της άσκησης.

Καλά, μην το λες. Η ρύθμιση της πίεσης μπορεί να γίνει μεγάλος μπελάς.

Δημοσ.

αν δε θες να ακολουθήσεις τη κλασσική ιατρική πήγαινε σε ομοιοπαθητικό, ο αδερφός μου με αλλεργική ρινίτιδα

δοκίμασε και με 1 μόνο σκεύασμα 1 μόνο κάψουλα από Απρίλιο εως σήμερα πάει πολύ καλά.

Δημοσ.

το προιον για το οποιο ρωτας ειναι πολυ καλο. Εγω το χρησιμοποιω χρονια απο μικρο παιδι

Απλα δε φτανει απο μονο του για να αντιμετωπισεις καταστασεις οπως η ρινιτιδα

Δημοσ.

Οντως το αγορασα πριν λιγο, ξεβουλωσε η μυτη μου σε σημειο που μπορω να παιρνω μικρες ανασες και να νιωθω καλυτερα αλλα οχι για να αναπνεω κανονικα, δεν πειραζει εμενα μου φτανει για τωρα.

Θα παω και σε ομοιοπαθητικο γιατι ακουω καλα λογια και απο γνωστους.

Δημοσ.

Ορός και πάλι όρος!! με μια σύριγγα κάνεις πλύσεις και είσαι οκ... όσο δηλαδή θα ήσουν με τα σκευάσματα με θαλασσινό νερό που κοστίζουν πανάκριβα!

Δημοσ.

Το physiomer ειναι πανακριβο οπως ανεφεραν ειδη.Εμενα το αλατονερο με συριγγα με εσωσε απο την ιγμοριτιδα χωρις πλακα.Πρεπει να ειχα παρει 8 κουτια αντιβιωση μεσα σε 2 χρονια χωρις αποτελεσμα και στο τελος η λυση ηταν ενα μπρικι,αλατι χοντρο,και μια δεκαρα συριγγα.Ολοι οι γιατροι οταν τους ρωταγα μου ελεγαν να κανω τις πλυσεις αφοβα αλλα κανενας δεν το ανεφερε αν δεν ρωτουσα πρωτα.ΤΥΧΑΙΟ?

Δημοσ.

Μην υπερβαλεις 9 ευρω δεν ειναι πανακριβο για μια φορα τον χρονο...

Δεν ξερω αν συμβαινει σε ολους αλλα οταν κανω γυμναστικη ξεβουλωνουν και τα δυο ρουθουνια τελειως... κουφο?

Δημοσ.

Θα παω και σε ομοιοπαθητικο γιατι ακουω καλα λογια και απο γνωστους.

Γιατί δε δοκιμάζεις ένα ξεμάτιασμα πρώτα; Έχω ακούσει είναι πολύ αποτελεσματικό. Απο γνωστούς...

Δημοσ.

Μονο αυτη την εποχη εχω το προβλημα δεν ειναι για χρονια αρα πιστευω θα ειμαι οκ.

Ναι αλλα προτιμω κατι φυσικο χωρις παρενεργειες και ας μην κανει τελεια δουλεια παρα να φοβαμαι μην μου αφησει μονιμο προβλημα η αλλη η μαλακια, οσο για την συριγγα ουτε να το σκεφτομαι.

Επειδη βρηκα τρια διαφορετικα spray fort,normal και hypertonic μηπως ξερεις τι διαφορα εχουν? εσυ ποιο χρησιμοποιεις?

oταν λεμε συριγγα δεν ενοουμε και την βελονα μαζι.

Δημοσ.

Γιατί δε δοκιμάζεις ένα ξεμάτιασμα πρώτα; Έχω ακούσει είναι πολύ αποτελεσματικό. Απο γνωστούς...

Εχεις δοκιμασει και δεν σε βοηθησε η ετσι προκατειλημενα πεταξες μια ατακα?

Δημοσ.

Μην υπερβαλεις 9 ευρω δεν ειναι πανακριβο για μια φορα τον χρονο...

Δεν ξερω αν συμβαινει σε ολους αλλα οταν κανω γυμναστικη ξεβουλωνουν και τα δυο ρουθουνια τελειως... κουφο?

Όχι, η γυμναστική καθαρίζει το αναπνευστικό, ιδιαίτερα η αερόβια.

Δημοσ.

Όχι, η γυμναστική καθαρίζει το αναπνευστικό, ιδιαίτερα η αερόβια.

Ναι αλλα μετα απο κανα 20λεπτο που τελειωνεις την γυμναστικη παλι βουλωνει :-(

Δημοσ.

Υπολογιζεις να το κρατησεις 1 ολοκληρο χρονο?

Μηπως εισαι εσυ λιγακι υπερβολικος?Γιατι αν αποσυμφοριθηκες με 1 εισπνοη/πλυση απο καθε ρουθουνι τοτε μαλλον ουτε συναχι δεν εχεις.Τεσπα περαστικα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...