Προς το περιεχόμενο

Μικρο αναβαθμιση σε pc !!!

PolonosJ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδες δεν ειμαι μεγαλος γνωστης αλλα θελω να κανω μια μικρο αναβαθμιση το pc μου ....Εχω την εξης μητρικη http:http://www.superbiiz.com/detail.php?name=MB-4CORES2&title=ASRock-4CoreDual-SATA2-Core-2-Duo-DDR-DDR2-PCI-E-AGP-A-L-ATX-Motherboard εχω ενα τροφοδοτικο 450 w Corsair 2 GB RAM και θελω να ρωτησω αν μπορει να αγορασω ή μαλλον να προσθεσο τα παρακατω στο υπολογιστη μου δηλαδη αν ειναι συμβατα με την μητρικη μου απο Watt το εψαξα ειμαι καλημενος..Καρτα Γραφικων:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.516404 και επεξεργαστη:http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.558227 .Αυτα τα δυο θελω να προσθεσω ψαχνω για μια οικονομικη λυση απου ολα αυτα θελω να μου στηχησουνε περιπου στα 200 ευρω ...Επειδη δεν βρηκα καποιον 4 πυρηνο επεξεργαστη αν θα μπορουσατε να μου προτεινετε καποιον καλο επεξεργαστη αμα βρειτε 4 πυρηνο περιπου στα 100 ευρω !!Α και κατι τελευταιο η μητρικη μου υποστηριζει Socket LGA775 τιποτα παραπανω δεν γνωριζω ..Αν μπορειτε να μου προτεινετε κατι παρακαλω να ειναι απο E-shop..

Ευχαριστω πολυ !!!

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδή ο υπολογιστή σου είναι αρκετά παλιός για μένα μην δόσεις λεφτά ούτε για επεξεργαστή ούτε για κάρτα γραφικών αυτήν την στιγμή.

Μάζεψε λίγα ακόμη χρήματα ώστε να πας σε έναν amd 955 στα 100Ε και σε μια 5850 στα 129Ε και θα μπορείς να παίζεις όλα τα παιχνίδια.

Αν θέλεις μπορείς να τα πουλήσεις για να μεταβείς τώρα σε κάτι καινούριο

Δημοσ.

Φιλε μου το σκεφτηκα και αυτο δεν μπορω να διαθεσω πολλα λεφτα το πολυ μεχρι 250 γιατι θελω να παρω και εναν σκληρο απλος σε παρακαλω αν μπορεις να μου πεις αυτα επεξεργαστης και καρτα γραφικων ταιριαζουν στο πσι μου και μπορεις να μου βρεις απο e-shop καποιον 4 πυρηνο επεξεργαστη αν μπορεις ενημερωσε με γιατι σκοπευω να το κανω μεσα στην εβδομαδα !!

Δημοσ.

PolonosJ εσύ μπορεί να σκοπεύεις να το κάνεις μεσα σε αυτή την εβδομάδα, το eshop όμως δεν ξέρω αν θα τα έχει.

Ακουσε αυτά που λέει ο rafail πιο πάνω, έχει απόλυτο δίκιο. Μάζεψε λίγα ακόμα και πας σε κάτι πολύ καλύτερο.

Ποια οθόνη έχεις;

Δημοσ.

PolonosJ εσύ μπορεί να σκοπεύεις να το κάνεις μεσα σε αυτή την εβδομάδα, το eshop όμως δεν ξέρω αν θα τα έχει.

Ακουσε αυτά που λέει ο rafail πιο πάνω, έχει απόλυτο δίκιο. Μάζεψε λίγα ακόμα και πας σε κάτι πολύ καλύτερο.

Ποια οθόνη έχεις;

Εχω μια Lg flatron wide Hd ready 22 δεν ξερω ακριβως πιο μοντελο ειναι ηταν απο τις πρωτες που βγηκανε με monitor TV εγω θελω να μου πειτε αυτα μπαινουνε στο pc μου δεν θελω να κανω καμια μεγαλη αλλαγη γιατι σε λιγο καιρο θα παρει ο αδερφος καινουργιο pc και το δικο του ειναι καλο!!

http://www.slipperybrick.com/wp-content/uploads/2007/06/lg-m228wa-monitor-tv.jpg autin exo

Δημοσ.

Μην κανείς τίποτα τότε. Περίμενε. :-) Πιες τα μπύρες!

χαχαχα Φιλε γνωριζεις αμα μπαινουνε αμα ειναι τα παρω ¨) απλα μονο αυτο θελω να μαθω !! πειτε μου μονο αυτο και αν υπαρχει καποια καλη οικονομικη λυση να μου προτεινετε δηλαδη οχι να μου πειτε παρα εκεινο και εκεινο θελω στειλτε μου κανενα λινκ γιατι δεν το κατεχω το αθλημα πολυ ¨))

Δημοσ.

Η μητρική σου υποστηρίζει μέχρι και τους τετραπυρηνους επεξεργαστές οπότε αν βρεις κάτι μεταχειρισμένο κάτω από 80Ε αξίζει να τον αγοράσεις για καινούριο το ξεχνάς αφού κυμαίνονται κάπου στα 120Ε και βαλε.

Η μητρική σου αν το έχεις προσέξει έχει μια θύρα pci-express και αυτή τρέχει σε x4 mode δηλαδή και μια κάρτα των 500Ε να βάλεις θα είναι σαν να έβαλες μια των 50Ε οπότε δεν αξίζει να πάρεις κάρτα γραφικών

Δημοσ.

Στα γρηγορα για τα συγκεκριμενα 2 που ρωτησες:

- vga και cpu οχι -εκτος και πας σε modded bios

(αλλα πιθανολογω δε γνωριζεις τι & πως οποτε...)

Mε original bios, επιλογη 4πυρηνου =

Q6600, βρισκεται used μεχρι 80 ευρω

Δημοσ.

Δεν μπορω να σε καταλαβω ρε φιλε.Ζητας την γνωμη καποιων εδω και σου λεμε οτι το e-shop πλεον δεν ειναι καλο μαγαζι για αγορες γιατι παει για κλεισιμο.Επισης μπορεις να βρεις και τα ιδια αλλα και καλυτερα συστηματα που θες για το pc σου απο αλλο καταστημα και να σου βγουν πιο φθηνα και μαλιστα με πιο καλα πραγματα πανω..Μην πατε ολοι οτι θελω νεο pc τωρα και πρεπει να το παρω τωρα..Γαμπρο τον θελω,τωρα τον θελω..

Δημοσ.

1)Πες μας που μένεις

2)Ποσά δίνεις max max για επεξεργαστή, μητρική, μνήμες, κάρτα γραφικών

3)Ποια είναι η ανάλυση της οθόνης σου

Δημοσ.

1)Πες μας που μένεις

2)Ποσά δίνεις max max για επεξεργαστή, μητρική, μνήμες, κάρτα γραφικών

3)Ποια είναι η ανάλυση της οθόνης σου

Φιλε μου ειμαι απο Σκυδρα Ν.Πελλας κοντα στην Εδεσσα διαθετο 300 ευρω και η αναλυση μου ειναι 1680x1050!

Και για τον ποιο πανω δεν μου ειπε κανεις μην παρω απο E-shop το γνωριζω οτι παει για κλεισιμο αυτην την στιγμη ειμαι αναμεσα σε Getitnow και plaisio !! Ας δω τι θα μου πει ο ραφαηλ πρωτα!!

Μπορει να διαθεσω και παραπανω λεφτα γιατι βρηκα ενα παιδι απο την περιοχη μου που ενδιαφερεται να αγορασει τα παλια εξαρτηματα μου ...Λοιπον σε τι τιμη μου προτεινετε να τα πουλησω ?? Καρτα γραφικων Ati radeon X1950 pro 512mb AGP Επεξεργαστης Intel Core 2 Duo E4500 @ 2.20GHz RAM 2.0GB Dual-Channel DDR2 @ 199MHz (3-3-3-9) και την μητρικη μου

Δημοσ.

Όπως σου είπα και από π.μ ενα 100αρι και 120Ε καλά είναι να το πουλήσεις όλο το πακέτο .

Επίσης αρκετά κοντά σου σε σχέση με άλλα καταστήματα είναι το vision studio οπού το προτείνω.

Edit................

Αυτά είναι που σου προτείνω και θα έχεις σύστημα για καμιά 5 χρονιά ακόμη .Τροφοδοτικό πρέπει να πάρεις γιατί αυτό που έχεις δεν θα είναι και καλό

+gpu:Sapphire HD 5850 Xtreme 124,00 €

Συνολο:439,93E

Δημοσ.

Όπως σου είπα και από π.μ ενα 100αρι και 120Ε καλά είναι να το πουλήσεις όλο το πακέτο .

Επίσης αρκετά κοντά σου σε σχέση με άλλα καταστήματα είναι το vision studio οπού το προτείνω.

Edit................

Αυτά είναι που σου προτείνω και θα έχεις σύστημα για καμιά 5 χρονιά ακόμη .Τροφοδοτικό πρέπει να πάρεις γιατί αυτό που έχεις δεν θα είναι και καλό

+gpu:Sapphire HD 5850 Xtreme 124,00 €

Συνολο:439,93E

Απο Windows Xp Εχω 32 bit πιστευω στα 2gb Ram ειμαι καλα και αν μπορεις καμια οικονομικη μητρικη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...