Προς το περιεχόμενο

Οικογένεια Sony-Ericcson X και Custom Roms...

mimis13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έψαξα στο φόρουμ αρκετά για ίδιο θέμα και δε βρήκα. Αν έχω κάνει λάθος να με συγχωρείτε.

Ψάχνω γενικά τρόπο να αναβαθμίσω το 2.1.1 Android στο Χ8 μου γιατί τρώει κολλήματα και αρχίζει να μου τη δίνει. [γκρίνια mode/on] Περισσότερο απ όλα μου τη δίνουν τα κρασαρίσματα που τρώει στο μάρκετ και που δεν μπορεί να εγκαταστήσει στη μνήμη SD εφαρμογές ή τουλάχιστον δε μου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξω. Επιπλέον οι κουτές εφαρμογές όπως το Postcard, Crazy Penguin, Latitude, Πλοήγηση, Wisepilot, Roadsync, Timescape, Geotags, Playnow, Gmail, Email, Google Talk, Χάρτες, Tower Bloxx, Μέρη, Oδηγός Ρυθμίσεων, Χρονόμετρο και Αντίστροφη Μέτρηση, Σημειώσεις, Music Player, Internet δεν τις χρησιμοποίησα ποτέ για να τις θέλω και μου τρώνε πολύ χώρο. Τα έψαξα με το root unistall και το πρόσεξα αυτό που λέω. Ένα μάτσο άχρηστες εφαρμογές και επιπλέον μου φόρτωσαν και το Abode Reader λες και όλη μέρα διαβάζω pdf και το office τους που δεν έχω τι να κάνω και φτιάχνω εργασίες στο κινητό λες και δεν έχω υπολογιστή. [γρίνια mode/off]

Βρήκα διάφορα στο νετ περί rom και rooting, αλλά φοβάμαι να μη βλάψω το τηλέφωνο και μείνω χωρίς κινητό. Καμία βοήθεια;

Δημοσ.

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=846

δοκίμασε αυτό το site και διάβασε τους οδηγούς που γράφουν οι χρήστες.

Όσο σχετικά με τον φόβο,όσο κάνεις κάτι απλό(rooting,installing custom roms),μπορείς με το πρόγραμμα της sony ericsson στον υπολογιστή να το γυρίσεις στο 2.1.1 πολύ εύκολα.Άρα μην φοβάσαι.

όσο για τα προγράμματα κάνε rooting,και βάλε το titanium backup και βγάλε όσες άχρηστες εφαρμογές θες ;)

Δημοσ.

http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=846

δοκίμασε αυτό το site και διάβασε τους οδηγούς που γράφουν οι χρήστες.

όσο για τα προγράμματα κάνε rooting,και βάλε το titanium backup και βγάλε όσες άχρηστες εφαρμογές θες ;)

τι προτείνεις καλύτερα; rooting ή να βάλω xda custom rom;

Δημοσ.

Συγνώμη για το διπλό ποστ, αλλά οκ το απεφάσισα θέλω να βάλω xds custom rom και απ όσα διάβασα η πιο σταθερή λένε όλοι ότι είναι η:

Updated 06-May-2011

2.2.1 CM Floyo v0.20

Download : Floyo v0.20

Working : Everything!

Fixes : cummulative fixes up to 5th may 2011 (everything you need)

Very fast and generic-looking rom.

If you are updating X8 for your gf/friend/etc install this, they will be happy and won't bug you much..

if upgrading from older floyo or other cm6 rom, wipe cache(!), but u can keep old data partition.

update: latest google apps(market,maps,talk..), brightness fix, keymap fix.

κατέβαζα το Floyo v0.20 και το έχω στον υπολογιστή μου, αλλά δεν ξέρω τι να κάνω για να μπει μιας και είμαι άσχετος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...