Προς το περιεχόμενο

Επιλογή μητρικής για i5 2500k

outlaw star

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μάγκες καλησπέρα φιλος ψάχνει mobo για αυτή τη cpu μέχρι 120 άντε 130 ευρώ..δεν είναι κανάς extreme χρήστης άντε να τον κλοκάρει (δεν έχει ξανασχοληθεί με το άθλημα) μέχρι κάπου που να ανεβαίνει σχετικά εύκολα(πχ κοντά στα 4 που απο όσο έχω δει τα έχει η cpu)..μέχρι αυτά τα λεφτά έχετε κάποια πρόταση? σίγουρα πάντως τα 130 είναι max και δε πάιζει με τπτ παραπάνω..ευχαριστώ.. :-D

Δημοσ.

βλέπω τις msi μητρικές και σκέφτομαι είναι δυνατόν εν έτη 2011 να πουλάνε mobos για hi-end cpus χωρίς κάποιο στοιχειώδες heatsink πάνω στα mosfets;

Δημοσ.

Από αύριο κυκλοφορούν και επίσημα οι νέες μητρικές της Gigabyte με το Z68 chipset σε αρκετές παραλλαγές:

http://www.gigabyte.com/microsite/279/images/mb-z68-models.html

Ήδη από σήμερα υπάρχει διαθέσιμη στο Πλαίσιο (και ας μην φαίνεται στο site τους ;) ) η GA-Z68X-UD3H-B3 στα €189...

Δημοσ.

Θα εχουν καλυτερο o/c σε αυτο το socket? τι παραπανω θα βοηθησει το νεο socket?

αν ηθελες να χρησιμοποιησεις τα ενσωματομενα γραφικα του πυρηνα του sandy bridge επρεπε να αγορασεις μητρικη με h67 chipset ανω αν ηθελες να κλοκαρεις τον επεξεργαστη επρεπε να παρεις μητρικη με p67 chipset. Τωρα με το z68 τα εχεις και τα δυο σε ενα :devil:

Δημοσ.

Αυτή που πρότεινε ο lionheart. Το z68 θα είναι τζάμπα λεφτά αν δεν σκοπέυει να χρησιμοποιήσει την ενσωματωμένη gpu του i5.

Δημοσ.

Δεν τα εχω καταλαβει καλα αυτα με τα chipsets. Δηλ το z68 ειναι μακραν καλυτερο απ το P67? Και τι εννοουμε οταν λεμε οτι χρησιμοποιει την καρτα γραφικων του επεξεργαστη?...

Πχ. Link

Ειναι αρκετη η διαφορα.

Δημοσ.

Παυλο,δεν χρειαζεσαι αναβαθμιση....

Αν ειχα λευτα 8α αλλαζα το καθε τι που εβγαινε καινουριο με τη μια αλλα δεν εχω οποτε κ να θελα... :-P

Με εχει πιασει ο υπερκαταναλωτισμος μου με εχεις καταλαβει, αλλα ρωτησα να μαθω.. :whistle:

Δημοσ.

Αν ειχα λευτα 8α αλλαζα το καθε τι που εβγαινε καινουριο με τη μια αλλα δεν εχω οποτε κ να θελα... :-P

Με εχει πιασει ο υπερκαταναλωτισμος μου με εχεις καταλαβει, αλλα ρωτησα να μαθω.. :whistle:

Ποια μου θυμίζεις; Ποια μου θυμίζεις; :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...