nikos159 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 καλησπερα. παιζω εδω και αρκετα χρονια τα παιχνιδια τησ Call Of Duty και συγκεκρημενα το 4,5 και το 6 και τωρα ξαφνικα δεν μπορω να παιζω κανενα απο αυτα online κανω συνδεση στο server μετραει μεχρι το 11 και μετα με λεει οτι ο server δεν λειτουργει.Αυτα για το 4 και το 5.Στο 6 παιζω στο AlterIW παταω PLAY ONLINE και μετα μου γραφει connecting to AlterIW και δεν συνδεεται οση ωρα και αν περασει.Τι συμβαινει ρε παιδια??Ελεγξα το firewall τι αλλο να κανω??? Χρησημοποιω Windows XP
_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Έτσι στα ξαφνικά; Δεν πρόσθεσες/άλλαξες κάτι στο pc?
onty Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Εχει βγει COD 4,5 ?? Για να δουμε μηπως βγει και 8 παρα τεταρτο Περα απο την πλακα κανε ενα repair μεσα απο την αγκατασταση του παιχνιδιου. Εμενα ετσι ειχε φαει σκαλωμα και εφτιαξε .
nikos159 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Έτσι στα ξαφνικά; Δεν πρόσθεσες/άλλαξες κάτι στο pc? αλλαξα τον antivirus εβαλα τον norton 360 v.5 αλλα εξεγξα τισ ρυθμησεισ του αλλα παλι δεν μου επεξε κανενα απο τα 3 παιχνιδια επισησ δοκιμασα να να τον απενεργοποιησω και να το απενεγκαταστησω αλλα παλι ειχα το ιδιο προβλημα.Επισησ ειχα βαλει 2-3 utilities για να βελτιωσω το pc αλλα δεν πιστευω να φταινε αυτα.... Εχει βγει COD 4,5 ?? Για να δουμε μηπως βγει και 8 παρα τεταρτο Περα απο την πλακα κανε ενα repair μεσα απο την αγκατασταση του παιχνιδιου. Εμενα ετσι ειχε φαει σκαλωμα και εφτιαξε . φιλε μου εννοω το call of duty 4 kai 5 kai 6 (απλα δεν εβαλα κενο μετα το κομμα) τελοσ παντων θα δοκιμασω να κανω και ενα repair!!!
_BASSstarlet_ Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Βγάλε το Norton και τα utilities που <<βελτιώνουν το pc>>...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.