3dmyworld Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Σταματήστε να κρίνετε τους SSD απο τα ποσα IOPS βγάζουν. Το σημαντικότερο πράγμα για μένα είναι ο Controller. Οι Sandforce συμπιέζουν Data. Τα 500MB/s που λενε..ειναι με Zero filled αρχεία (Atto bench κτλ). Ποσο συχνα μεταφερετε zero filled Τxt αρχειο στο PC σας? κι όμως...δεν κρίνει κανείς απο τα IOPS αλλά απο το σύνολο και βάση απόδοσης τιμής...για κάποιους ειναι έτσι και για κάποιους αλλιώς...το transer rate δεν μου λέει κάτι...γιατι ποιο ειναι το θέμα μας...η μεταφορά αρχείων ή η αμεσώτητα στη εκτέλεση...?
grnrg Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Ονομαστικα εχουν παραπλησιες ταχυτητες με τους vertex 3... Για να δουμε τι θα παιζει πρακτικα με τετοιες τιμες!!!
GeorgeVasil Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 κι όμως...δεν κρίνει κανείς απο τα IOPS αλλά απο το σύνολο και βάση απόδοσης τιμής...για κάποιους ειναι έτσι και για κάποιους αλλιώς...το transer rate δεν μου λέει κάτι...γιατι ποιο ειναι το θέμα μας...η μεταφορά αρχείων ή η αμεσώτητα στη εκτέλεση...? Η αμεσώτητα στη εκτέλεση για το OS και μόνο... Πιστευετε οτι θα δειτε διαφορα αν ο ενας εχει 40Κ ο αλλος 50Κ και ο αλλος 60Κ στα 4Κ random? Γιατι με το Tranfer μπορει πχ να δειτε ποιο γρηγορο Loading σε ενα Game.. Οι επιλογες ειναι πολλες πλεον..και υπερκαλυπτουν τις αναγκες του λειτουργικού.(ηδη τις υπερκάλυπταν) Για να ειναι τοσο φτηνοι υποθετω οτι θα εχουν και κατώτερης ποιοτητας τσιπακια απο τους Vertex 3.
lsk1977 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Αγόρασα σήμερα τον 120GB από πλαίσιο στην τιμή των 225 euro. Θα σας πω σύντομα εντυπώσεις
ababapanos Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 παιδια επειδη τον ocz vertex 3 120gb δεν τον βρίσκω πουθενα και μου ειπαν οτι θα αργησει 15 μερες και..., ελεγα να παραγγειλω τον ocz agility 3 120gb. καπου διάβασα οτι ο agility 3 έχει κατά πολύ υποδεέστερα iops (Input/Output Operations Per Second ) απλα δεν ξερω αυτο τι μεταφραζετε στην πραξη στην καθημερινή χρήση, δηλαδη γιατι αν πχ με τον vertex 3 το συστημα μου θα κανει βοοτ σε 20 δεπτερολεπτα και με τον agility κανει σε 25-30, τοτε ειναι σημαντική διαφορα και να περιμενω για τον vertex3
lsk1977 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2011 Τράβηξα και video μετά το install του ssd που αγόρασα από πλαίσιο. Μπορείτε να μου ζητήσετε να σας κάνω test (οποτε έχω free χρόνο φυσικά θα σας απαντήσω) OCZ Agility 3 SATA III Solid State Drive 120Gb
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα