Προς το περιεχόμενο

γυαλισμα λαστιχου- ζαντας με προϊόν...

leonidasgr2003

Προτεινόμενες αναρτήσεις

και βεβαια αλλο οι ταξιτζηδες που αλλαζουν, λογω χιλιομετρων, κανα δυο φορες το χρονο λαστιχα κι αλλο εμεις που αλλαζουμε στα 3-4. σε εκεινους λοιπον δεν προλαβαινει να φανει καποια φθορα απο διαφορα χημικα προιοντα, εμεις ομως πρεπει να προσεχουμε λιγο παραπανω, αν θελουμε να εχουμε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στο προηγούμενο σετ ελαστικών που είχα, έβαζα πολύ συχνά αφρό και το πλαϊνό είχε σκάσει.

Το κατάλαβε και ο <<λαστιχάς>> όταν πήγα να τα αλλάξω..

Από τότε βάζω μόνο όταν δεν καθαρίζουν ακόμα και με καλό τρίψιμο.

ενδιαφέρουσα η άποψη του _BASSstarlet_ , οπότε αν βάλω γυαλιστικό σε σπρέυ guard απο το καρεφούρ το λάστιχο μετα απο πολλες χρησεις του σπρευ ενδεχεται να σκασει ή να παθει ζημιά ? εναλλακτικά βάζω κ αζαξ, δεν το γυαλίζει αλλα δίνει μια μαυρίλα στο λάστιχο (αυτό χρησιμοποίησαν στο πλυντήριο αυτοκινήτων)

οπότε .. ειμαι μεταξύ γυαλιστικού σπρέυ (μπουκαλι σαν το αζαξ) κ γλυκερίνης ... ποιο γυαλίζει πιο καλά κ διαρκεί περισσότερο , χωρίς να καταστρέφει το πλαϊνό στο λάστιχο ... (μετά απο πόσες φορές/ σε τι διάστημα καταστρέφεται? )

Έκανα το κόλπο με την γλυκερίνη, και μετά από τρεις μέρες δείχνουν ελαφρώς βρεγμένα.

Εμενα παλι υστερα απο 1 εβδομαδα και με 2 βροχες στο ενδιαμεσο δειχνουν ακομη βρεγμενα.

Αλλα εβαλα λιγο παραπανω δηλαδη ας πουμε αντι να καλυψω ολο το ελαστικο με 5 ψεκασματα το καλυψα με 7.

Σου φενεται σαν προιον που να χαλαει το ελαστικο?γιατι και στα χερια μας που την βαζουμε δηλαδη τι θα παθουμε?

Την αποψη σου.

έχω αναρτήσει πιο πάνω λινκ που γράφει ''Παντως η γλυκερινη ειναι λαθος οπως λενε πολλοι ανθρωποι του χωρου μιας και ξεραινει το ελαστικο. '' για να το λένε μάλλον θα ισχύει .. το ερώτημα ειναι : το γυαλιστικό σπέυ για λαστιχα σε μορφή αζαξ , προκαλει πρόβλημα στο λαστιχο? (το ξηραίνει, το σκάει κλπ ?)

έχω αναρτήσει πιο πάνω λινκ που γράφει ''Παντως η γλυκερινη ειναι λαθος οπως λενε πολλοι ανθρωποι του χωρου μιας και ξεραινει το ελαστικο. '' για να το λένε μάλλον θα ισχύει .. το ερώτημα ειναι : το γυαλιστικό σπέυ για λαστιχα σε μορφή αζαξ , προκαλει πρόβλημα στο λαστιχο? (το ξηραίνει, το σκάει κλπ ?)

Κοιτα το διαβασα το λινκ σου αλλα ειναι κατι το οποιο απλα το λενε χωρις τεκμηριωμενες απαντησεις.θα μου πεις,φορουμ ειναι και ο καθενας λεει την εμπειρια του τις πιο πολλες φορες καλοπροαιρετα.τωρα εαν καποιο του ξερανε το λαστιχο,το βρισκω πολυ χλωμο να ευθυνεται η γλυκερινη.ασε που ειναι αραιωμενη και οχι σκετη αυτη.εδω την βαζουμε στα χερια μας για να μην ξεραινοντε.και απο λαστιχα επισης ακουσα ΕΓΩ οτι δεν ξεραινοντε.αλλα εγω θα πω αυτο,ο αλλος θα πει το αντιθετο και παει λεγοντας.

δεν ξερω τι να πω....απλα εχω τις αμφιβολιες μου.αλλα αμα μου αποδειξεις με καποιο λινκ πχ (που δεν σου ζηταω να το κανεις και να φας τον χρονο σου) οτι δεν κανει καλο τοτε θα σου πω χιλια ευχαριστω και δεν θα το χρησιμοποιησω.

Και οσον αφορα τους αφρους(επειδη εχουν και χημικα μεσα), καλυτερα για να εχεις το κεφαλι σου ησυχο ας παρεις καποιον μιας λιγο καλυτερης ποιοτητας απο οτι θα επερνες.

στις αντιπροσωποιες δηλαδη που ειναι μονιμως γυαλισμενα τα λαστιχα,τι κανουν?αλλαζουν τα λαστιχα οταν τα πουλανε τα αυτοκινητα?

Μπορεί τα ελαστικά να σκάνε στα πλαϊνά, επειδή τα βαράει ο ήλιος, και να μην φταίει η γλυκερίνη.

Αν κάποιος βέβαια, το παρκάρει το αυτοκίνητο σε κλειστό γκαράζ, και βάζοντας γλυκερίνη τακτικά, πάλι βλέπει φθαρμένα τα πλαϊνά, ε τότε...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...