Προς το περιεχόμενο

Ερωτηση σχετικα με αλλαγη σκληρου σε laptop.

NIKOsVAIO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καοιτά εγώ είμαι κατά τόσο δραστικών αλλαγών, αλλά επειδή είναι καλό να δοκιμάζουμε κατά καιρούς καινούργια πράγματατα οποία μπορεί να είναι πολύ καλύτερα, θα σου πω να προχωρήσεις. Εφόσον είχε επιτυχία στην αλλαγή αυτή δεν βλέπω γιατί να μην τα καταφέρεις και εσύ. Άμα μπορείς εξασφάλισε τη δυνατότητα επιστροφής λόγω ασυμβατότητας, αλλά οι πιθανότητες είναι μικρές. Οι δίσκοι SSD είναι σε άλλο επίπεδο, κλάσεις ανώτεροι από τους τυπικούς σε θέματα αξιοπιστίας και ταχύτητας, οπότε αξίζουν να τους δοκιμάσεις.

Ωραια! Και με το pc ολα οκ. Εκανα ενα τεστακι και το ανοιξα και δεν ειναι τιποτα.Πανευκολο.Ουτε καλωδια ειχε ουτε τιποτα.Οποτε μια χαρα! Τραβηξα και φωτο ετσι ανοιχτο που ηταν μιας και σ'αρεσει να βλεπεις τα εντοσθια! :P Θα τις ανεβασω πιο μετα! Σας ευχαριστω ολους για τη βοηθεια και μολις κανω την αλλαγη θα ενημερωσω! (Να βρω λιγο χρονο)

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στην εποχή που ζούμε τίποτα δεν είναι δραματικό, ειδικά στον κόσμο της πληροφορικής με τη συνεχή σμίκρυνση και απλοποίηση των κυκλωμάτων. Σε αντίθεση με κάτι παλαιούς υπολογιστές-μπαούλα (ευτυχώς δεν τους πρόλαβα!) που έπρεπε να είχες πτυχίο πυρηνικής φυσικής και γνώσεις ραπτικής (!) :-D για να τους ανοίξεις. Θέλω να δω τις φωτογραφίες για να τις συγκρίνω και με το δικό μου Vaio. Πες μας και εντυπώσεις από τη χρήση, γιατί άμα είναι πολύ γρήγορος θα θέλω να κάνω και εγώ αναβάθμιση! :rolleyes:

Δημοσ.

Στην εποχή που ζούμε τίποτα δεν είναι δραματικό, ειδικά στον κόσμο της πληροφορικής με τη συνεχή σμίκρυνση και απλοποίηση των κυκλωμάτων. Σε αντίθεση με κάτι παλαιούς υπολογιστές-μπαούλα (ευτυχώς δεν τους πρόλαβα!) που έπρεπε να είχες πτυχίο πυρηνικής φυσικής και γνώσεις ραπτικής (!) :-D για να τους ανοίξεις. Θέλω να δω τις φωτογραφίες για να τις συγκρίνω και με το δικό μου Vaio. Πες μας και εντυπώσεις από τη χρήση, γιατί άμα είναι πολύ γρήγορος θα θέλω να κάνω και εγώ αναβάθμιση! :rolleyes:

Οριστε οι εικονες:

hx3uk9.jpg

25qtdts.jpg

2hcnnfp.jpg

2469w05.jpg

Οσο για τον δισκο, μολις τον αγορασω και τον βαλω θα ενημερωσω! (Ελπιζω συντομα :-D )

Δημοσ.

Να διορθωσω κατι!Ο δυσκος που προτινα και παραγγηλα και εγω ο ιδιος,ειναι υβριδικος και οχι SSD.Δλδ εχει 4gb SSD τα οποια χρεισημοποιουνται σαν cache και τα υπολοιπα ειναι HDD-7200!

Λογικα οι επιδωσεις του θα ειναι αρκετα πιο αργες απο ενα ssd αλλα αρκετα πιο γρηγορος απο ενα κανονικο σκληρο στα 7200στροφες,σε boot/reboot και σε προγραμματα που χρησημοποιεις πιο συχνα!

Δημοσ.

Να διορθωσω κατι!Ο δυσκος που προτινα και παραγγηλα και εγω ο ιδιος,ειναι υβριδικος και οχι SSD.Δλδ εχει 4gb SSD τα οποια χρεισημοποιουνται σαν cache και τα υπολοιπα ειναι HDD-7200!

Λογικα οι επιδωσεις του θα ειναι αρκετα πιο αργες απο ενα ssd αλλα αρκετα πιο γρηγορος απο ενα κανονικο σκληρο στα 7200στροφες,σε boot/reboot και σε προγραμματα που χρησημοποιεις πιο συχνα!

Ναι το ξερω φιλε ektor7.Αλλα αυτο προσεξα κι εγω!Πρεπει να ειναι αρκετα γρηγοροτερος απο τους απλους HDD!

(Που λευτα για SSD και μαλιστα 2.5''?) :P

Δημοσ.

Ναι το ξερω φιλε ektor7.Αλλα αυτο προσεξα κι εγω!Πρεπει να ειναι αρκετα γρηγοροτερος απο τους απλους HDD!

(Που λευτα για SSD και μαλιστα 2.5''?) :P

Eτσι λενε τα αποτελεσματα και το καλο που τους θελω,να ισχυουν! :devil:

Δημοσ.

Ωραίες οι φωτογραφίες φίλε..αρκετά παραστατικές.... :wub:

Και εμένα το λάπτοπ μοιάζει αρκετά με το δικό σου, έχει μεγαλύτερο heatsink και κάποιες άλλες μικροαλλαγίτσες. "Καλοφόρετος" ο νέος σου δίσκος! :-D

Δημοσ.

Ωραίες οι φωτογραφίες φίλε..αρκετά παραστατικές.... :wub:

Και εμένα το λάπτοπ μοιάζει αρκετά με το δικό σου, έχει μεγαλύτερο heatsink και κάποιες άλλες μικροαλλαγίτσες. "Καλοφόρετος" ο νέος σου δίσκος! :-D

Ευχαριστω προκαταβολικα! (Θα ευχαριστησω και κανονικα μολις τον παρω) B)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...