sisyfosed Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Καλησπέρα, έχω μια απορία για το συγκεκριμένο μοντέλο: Έβαλα μια κάρτα μνήμης SD μιας και με την εργοστασιακή 1 GB δεν μπορούσα να κάνω πολλά.Όταν κατεβάζω επιπλέον εφαρμογές απο το market παρατηρώ ότι τις αποθηκεύει στη μνήμη του κινητού και όχι στην εξωτερική κάρτα,με αποτέλεσμα να έχω free 3,5 GB αλλα να έχω ειδοποίηση ότι έχω περιορισμένο χώρο. Υπάρχει δυνατότητα να μεταφέρω εφαρμογές μέσα απο το κινητό στη κάρτα SD?Ή πρέπει να το κάνω μεσω USB? Eυχαριστώ πολύ
sisyfosed Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Ευχαριστω πολύ για τα λινκ. Δυστυχώς δεν ειμαι σίγουρος ότι κατάλαβα πως κανω ροοτ.Προσπάθησα να κάνω ότι λεει με το πρόγραμμα Minitool partition αλλά όταν συνδέω το κινητο με USB δεν μπορεί να το διαβάσει,το εμφανίζει μονο ως αφαιρούμενος δίσκος F με 0 χωρητικότητα...Καμμια ιδέα?Ευχαριστώ
opera Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 HOW TO ROOT/UNROOT Simply use z4root. z4root it's an app you install from the market or by side loading, that has a single button that will root your device. Hacks/Root/Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (i5800) από τη στιγμή που θέλεις να ασχοληθείς με το κινητό σου καλό είναι να παρακολουθήσεις το σχετικό θρεντ που αφορά το κινητό μας (στα πρώτα λινκς που έδωσα) γιατί θα έχεις συνεχώς απορίες και εκεί θα βρείς τους ειδικούς (εγώ δεν είμαι) που θα σου τις λύσουν,εμένα με βοήθησαν πολύ τα παιδιά εκεί.
sisyfosed Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Ευχαριστώ πολύ το έκανα! Τώρα όμως έχω το πρόβλημα ότι όταν συνδέω το κινητό με USB,ακουγεται ο ήχος σύνδεσης,αλλά ο υπολογιστής δεν αναγνωρίζει το κινητό και έτσι δεν μπορώ να μεταφέρω αρχεια. Τι να κάνω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.