Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου pc για επιχείρηση

panostuner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν ο i5 είναι πιο δυνατός από αυτόν που έβαλα, δεν το συζητάμε...

Όμως για να μην αλλάζεις κάθε φορά και μητρική και επεξεργαστή, η δεύτερη σύνθεση έχει μητρική που παίρνει μέχρι και ΑΜ3+ socket. Θα μου πεις χαίρω πολύ Παπαδόπουλος. Ας στο κάνω λιανά λοιπόν

Η Intel καλή χρυσή, αλλά τα socket τα αλλάζει σαν τα πουκάμισα (στο λέει άτομο που δεν είχε ΠΟΤΕ AMD και δεν έχω λόγο να υπερασπιστώ την AMD). Αυτό σημαίνει ότι αν σε μερικά χρόνια θες να ανέβεις σε cpu, θα πρέπει να αλλάξεις και Mobo αν θες να ακολουθήσεις και την τεχνολογία από μεριάς intel.

Από την άλλη η AMD μέχρι και σήμερα το καλύτερο Socket που έχει είναι το AM3. Aυτή η μητρική λοιπόν, παίρνει και το επόμενο AM3+. Συν το γεγονός ότι έχει 4 σλοτς για μνήμες.

Σε γενικές γραμμές λοιπόν με AMD Αλλάζεις μόνο επεξεργαστή. Βέβαια δεν θα αλλάξεις και σύντομα αν πας στην Intel Σύνθεση γι' αυτά που θες από το μηχάνημα. Αποφασίζεις λοιπόν...

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κοίτα ανέκαθεν η AΜD προσφέρει καλύτερη αναβαθμισημοτητα και πολύ καλύτερη σχέση απόδοσης τιμής αλλά λίγο χειρότερες επιδόσεις που στη δίκη σου περίπτωση δεν θα είναι καν αισθητές!

Με πρόλαβε η κυρία πάλι! :-P

android.png

Μόλις μάθω περι overclock θα ανηφορίσω να ψάχνω χαμηλές θερμοκρασίες χαχαχαχαχαχαχαχα

Ψηνομαι να το συνεχίσω αλλά θα μας παρεξηγησουν στο τέλος :-P

android.png

Δημοσ.

Κατάλαβα...Αυτό με τα socket με έχει τσαντίσει και εμένα...Θέλω να ανέβω μόνο σε επεξεργαστή στο pc του σπιτιού (περιφεριακά είναι αρκετά καλό) και πρέπει να τα αλλάξω όλα γιατί δεν ταιριάζει τίποτα καλό στο s775 πια.Ελεος...

Δημοσ.

E είσαι πολύ πίσω :P

Και το δεύτερο θα είναι καλύτερο από αυτό του σπιτιού σου. Στοιχηματίζω :lol:

Δημοσ.

E είσαι πολύ πίσω :P

Και το δεύτερο θα είναι καλύτερο από αυτό του σπιτιού σου. Στοιχηματίζω :lol:

Σε όλα εκτός από τροφοδοτικό σκληρούς και κάρτα γραφικών.Αλλά σίγουρα θα τρέχει αρκετά καλύτερα!

Δημοσ.

A μια και το είπες. Κάνω ένα γκάλοπ. Για πες μου τι τροφοδοτικό έχεις στο σπίτι.

Δημοσ.

Οτι δεν είναι διαθέσιμο στο www.pc1.gr και το παραγγήλω θα μου έρθει γρήγορα η θα περιμένω καμια εβδομάδα??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...