Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου pc για επιχείρηση

panostuner

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδες stm00192 που έπιασα τη φιλοσοφία του ανθρώπου; :P

Σφαίρα θα πηγαίνει με το παραπάνω. (το δίσκο δε γουστάρω αλλά Αθήνα και f3 δεν.... :( )

Εννοείται ότι οι f3 είναι προνόμιο μόνο των βορείων.. τι παιζουμε?

Φίλε panos αφού τα δίνεις τα χρηματa πάνε σε αυτό που πρότεινε η Kamen... εχμμ sorry Karmen.... :-P :-P

android.png

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

όχι απλά τον έβαλα επειδή βγαίνεις με τα λεφτά που είπες + ότι έπιασα το πως σκέφτεσαι...

Δημοσ.

Μήπως να πάω σε έναν πιο απλό i5 ή σε έναν δυνατό i3, για να πέσει το κόστος?Στο τέλος θα έχω καλύτερο pc στο μαγαζί απ το σπίτι (λόγο παλαιότητας αυτουνού που έχω στο σπίτι)... :P

Δημοσ.

Εδώ θα πήγαινα εγώ με μητρική που έχει μέλλον και επειδή σε περίμενα ετοίμαζα και την σύνθεση :P

post-204649-0-59557400-1304877297_thumb.png

Δημοσ.

Από value for money το βλέπω πολύ καλό αυτό!!!

Αλλά AMD δεν είχα ποτέ και μου ξινίζει κάπως...Συν ότι είμαι άσχετος με αυτή την τεχνολογία.

Δημοσ.

Ερε διαμάντια που μπορεί να φτιάξει κάποιος με <400 ευρουλακια! Me likes! + 1, 5

android.png

Δημοσ.

Και έχει και τον Spinpoint που το πας αυτό δηλαδή; :P

Με διατρέχουν ρίγη συγκίνησης! :-P :-D

android.png

Δημοσ.

Εμ τυχαίο που μένω κάπου γύρω από την Ακρόπολη, αλλά η ακρόπολη του Hardware μου είναι το visionstudio?

Τυχαίο; Δεν νομίζω... :P

Δημοσ.

Εμ τυχαίο που μένω κάπου γύρω από την Ακρόπολη, αλλά η ακρόπολη του Hardware μου είναι το visionstudio?

Τυχαίο; Δεν νομίζω... :P

Πάντως είναι κρίμα γυναίκες σαν και εσένα να μένουν στην αθήνα και όχι στην θεσσαλονίκη... σκέψου το να μετακομίσεις στα βορεια το hardware δουλεύει καλύτερα εκεί! :-D :-D :-P

android.png

Δημοσ.

Μόλις μάθω περι overclock θα ανηφορίσω να ψάχνω χαμηλές θερμοκρασίες χαχαχαχαχαχαχαχα

Δημοσ.

Μπερδεύτικα τώρα...Για εξηγήστε μου διαφορές σε ''δύναμη'', θετικά-αρνητικά και δυνατότητες αναβάθμισης στο μέλλον, των 2 παραπάνω set-up :rolleyes:

Αυτό με την θερμοκρασία ήταν πολύ καλό... :lol: :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...