Προς το περιεχόμενο

Επιλογή Desktop

Pater_Ioannis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είναι λίγο δυσλειτουργικό το builder πολλά εξαρτήματα δε μου τα βγάζει αν και μπορώ να τα βρώ στο site(μήπως έχουν εξαντληθεί για αυτο δε τα εμφανιζει ως επιλογες; ) και δεν μπορώ να βρώ την επιλογή για δεύτερο σκληρό. επίσης karmen μιας και έχτισες όλο το pc θες να μου πεις και μια καρτα ήχου γιατι αν τη βαλω ο ίδιος, θα καταληξω με ήχο τρανζιστορ απο χωνί....

Edit: ορθογραφια

Δημοσ.

Ποια δεν σου βγάζει; Μια χαρά δουλεύουν τα λινκς εκτός αν εννοείς ότι ψάχνεις κάτι και δεν μπορείς να το βρεις.

Η κάρτα ήχου της μητρικής θα σε καλύψει. Αν δεν σε καλύψει θα σου προτείνει κάποιος άλλος. Απέχω από το σπορ χρόνια :)

Δημοσ.

Ποια δεν σου βγάζει; Μια χαρά δουλεύουν τα λινκς εκτός αν εννοείς ότι ψάχνεις κάτι και δεν μπορείς να το βρεις.

Η κάρτα ήχου της μητρικής θα σε καλύψει. Αν δεν σε καλύψει θα σου προτείνει κάποιος άλλος. Απέχω από το σπορ χρόνια :)

Τα λινκς σου δουλευουν όλα, απλά όταν ανοίγω αυτό το :Φτιάξε το pc σου, με βάζει αρχικά να διαλέξω τι είδους επεξεργαστή θέλω και δεν έχει την επιλογή intel socket 1155(αλλά μόνο 1156 και αυτό που είναι για τον i7) οπότε μετά μέσα στην εφαρμογή αυτή όπου διαλέγεις εξαρτήματα δε μου έχει ως επιλογές ούτε τη μητρική, ούτε τον επεξεργαστή που μου πρότεινες...(ελπίζω να χρησιμοποίησα σωστά την ορολογία....)

Δημοσ.

Κεντά κανονικά παραγγελία ένα ένα και όχι όλα μαζί πάλι θα στον συνθέσουν αν θέλεις

Προφανώς ο αγαπητός rafail δεν εννοεί Κέντα στο πόκερ και τα ρέστα σου ή κέντησε την προίκα σου. Πιθανολογώ θα εννοεί Κάντα παραγγελία :P

Καλημέρα all :)

Δημοσ.

Προφανώς ο αγαπητός rafail δεν εννοεί Κέντα στο πόκερ και τα ρέστα σου ή κέντησε την προίκα σου. Πιθανολογώ θα εννοεί Κάντα παραγγελία :P

Καλημέρα all :)

τον εθαψες τον ραφ 2 φορες μεχρι στιγμης... Ανυπομονώ για την συνεχεια...

Εως τοτε To Be Continoued

Δημοσ.

xaxaxaxaxa Ε μα εγώ φταίω που δεν αλλάζει πληκτρολόγιο; :P

Αυτο σου εφταιξε, ε; Αστ' αυτα. Δεν ποιανουν σε μας...

btw τι πληκτρολογιο εχεις;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...