Προς το περιεχόμενο

επιλογη παροχου

mainboardER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα στην κοινοτητα

με την προσφορα της vodafone σκεφτομαι να τσιμπησω το Trophy και μαζι του και ενα πακετακι 300mb για αρχη ωστε να το ευχαριστηθω πληρως

αναγκαστικα θα παω σε συνδεση καθως τα 60mb του whatsup ειναι ελαχιστα και πανακριβα, το θεμα ειναι πως δεν πολυ μιλαω στο κηνιτο οποτε θελω ενα σχετικα οικονομικο πακετο μαζι με τα mb.

επειδη βλεπω πως παιζουν πανω κατω ιδιες τιμες σε cosmote και vodafone θα ηθελα την βοηθεια σας στην επιλογη παροχου καθως δεν ξερω τη πεζει στην καθε μια απο αποψη καλυψης, υποστηριξης, επιδοτισεων κλπ

Δημοσ.

Προσωπικά έχω Cosmote What's Up και Vodafone συμβόλαιο.

Όσον αφορά τις ταχύτητες πρόσβασης κάτω από 3G κάλυψη,

πιστεύω πως η Vodafone παίζει χώρις αντίπαλο.

Το ίδιο και όσον αφορά την ποιότητα επικοινωνίας. Με Vodafone δεν είχα ούτε μια dropped/lost κλήση. Τρίτονο δεν έχω ακούσει ακόμα.

Επίσης για το customer care της Vodafone, μόνο καλά λόγια έχω να πω μέχρι στιγμής.

Για την Cosmote ισχύουν τα ανάποδα επειδή ως καρτοκινητός,

δεν έχω την ίδια αντιμετώπιση που πιθανό να έχουν οι συνδρομητές συμβολαίου της εταιρείας.

Πάντως σε 2-3 περιοχες που η Vodafone δεν ειχε ουτε GPRS, η Cosmote είχε σήμα. Αν μπορούσα να κάνω κλήση είναι άλλο θέμα βέβαια, πάντως είχε σήμα καμπάνα.

android.png

Δημοσ.

το σκεφτομε να κρατησω το what's up και να παρω αλο αριθμο με τη συνδεση αλλα αφου δεν μιλαω και πολυ δεν το βρισκω και οτι ποιο πρακτικο.

παντος απ οτι βλεπω θα μου πιασουν τον κ@λο για τα καλα ακομι και αν παρω το φθηνοτερο πακετο (15€) μαζι με 300mb(10€)+0,33€ το λεπτο μετα τα 15 "δωρεαν" λεπτα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...