Προς το περιεχόμενο

HTC Wildfire -Σπασμένη οθόνη

MIKELTHEDRUMMER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,σήμερα η αδερφή μου κατάφερε να καταστρέψει την οθόνη του Wildfire της μετά απο πτώση.Γνωρίζει κανείς πόσο θα κοστίσει η αλλαγή,και αν γίνεται να αλλαχθεί μόνο το γυαλί ή όλο το touch αναγκαστικά?Επίσης αν γνωρίζει κανείς κάποιο site με καλές τιμές για οθόνες ευπρόσδεκτο.Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Εγγύηση δεν έχεις;

Ίσως να πρέπει να το ψάξεις μέσω HTC ή από το κατάστημα που αγόρασες το κινητό.

Δημοσ.

για σπασιμο οθονης δεν καλυπτεσαι απο την εγγυηση! αν δεν εχει σπασει το τζαμακι και αποκρινεται το touch,δεν χρειαζεται να το αλλαξεις,αλλαζεις μονο την εσωτερικη lcd,επειδη αναλαμβανω τετοιες επισκευες

http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/variousmobile/5294-e%cf%80%ce%b9%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%85%ce%ac%ce%b6%cf%89-%ce%bf%ce%b8%cf%8c%ce%bd%ce%b5%cf%82-%ce%ba%ce%b9%ce%bd%ce%b7%cf%84%cf%8e%ce%bd-%cf%83%ce%b5-%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%8d-%cf%87%ce%b1%ce%bc%ce%b7%ce%bb%ce%ad%cf%82-%cf%84%ce%b9%ce%bc%ce%ad%cf%82/

δες στα πμ σου αναλυτικες λεπτομερειες...

Δημοσ.

Το εχω στειλει στο public(απο οπου και το πηρε η αδερφη μου) κ περιμενω να μου πουν τιμη...η εγγυηση δεν το καλυπτει

android.png

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το εχω στειλει στο public(απο οπου και το πηρε η αδερφη μου) κ περιμενω να μου πουν τιμη...η εγγυηση δεν το καλυπτει

android.png

καλα ξεμπερδεματα! μην περιμενεις τιμη λιγοτερο απο τα 3/4 της αξιας του κινητου!αν το μετανιωσεις εδω ειμαστε!

Δημοσ.

καλα ξεμπερδεματα! μην περιμενεις τιμη λιγοτερο απο τα 3/4 της αξιας του κινητου!αν το μετανιωσεις εδω ειμαστε!

θα το εχω στο νου μου φιλε!Ευχαριστω !

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Έχω το ίδιο πρόβλημα με το παιδί Wildfire εξωτερικό γυαλί σπασμένο, touch και κινητό δουλεύουν υπέροχα. Η ACE HELLAS μου ζητάνε 100 ευρώ μαζί με εργατικά.

όπως ξέρετε σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υφίσταται θέμα εγγύησης όπως μου το έκαναν και σαφές στο τηλεφώνημα.

Πήγα στο link lambroukos13 αλλά δεν έχει τιμή για wildfire. Ένα search που έκανα μου πέταξε μία σελίδα όπου χρεώνουν την αλλαγή και το γυαλί 40-45 λίρες εάν θυμάμαι καλά.

Εσείς που βρίσκετε τα ανταλλακτικά;

κάτω από το εξωτερικό γυαλί, υπάρχει και άλλο γυαλί;; έχει νόημα να βρω κανένα tutorial και να αφαιρέσω μόνο το σπασμένο γυαλί ή θα καταστρέψω το κινητό έτσι;

Δημοσ.

Έχω το ίδιο πρόβλημα με το παιδί Wildfire εξωτερικό γυαλί σπασμένο, touch και κινητό δουλεύουν υπέροχα. Η ACE HELLAS μου ζητάνε 100 ευρώ μαζί με εργατικά.

όπως ξέρετε σε τέτοιες περιπτώσεις δεν υφίσταται θέμα εγγύησης όπως μου το έκαναν και σαφές στο τηλεφώνημα.

Πήγα στο link lambroukos13 αλλά δεν έχει τιμή για wildfire. Ένα search που έκανα μου πέταξε μία σελίδα όπου χρεώνουν την αλλαγή και το γυαλί 40-45 λίρες εάν θυμάμαι καλά.

Εσείς που βρίσκετε τα ανταλλακτικά;

κάτω από το εξωτερικό γυαλί, υπάρχει και άλλο γυαλί;; έχει νόημα να βρω κανένα tutorial και να αφαιρέσω μόνο το σπασμένο γυαλί ή θα καταστρέψω το κινητό έτσι;

63 ευρω θα σου κοστισει φιλε μου συνολικα ανταλλακτικο και εργασια, το ανταλλακτικο ειναι αυτο εδω

http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=45492

αν το προμηθευτεις αμμεσα μπορω να στο φτιαξω μεχρι και την δευτερα,απο τριτη και μετα θα ειμαι μονιμα εξωτερικο για δουλεια...

οτι αλλο θες στειλε μου πμ η παρε στο τηλεφωνο της αγγελιας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...