vtiiii Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Ήθελα να ρωτήσω αν γίνετε να βάλουμε windows σε iphone h psp. Όχι σαν θέμα αλλά κανονικά ..
SPANK Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Όχι δεν μπορείς μόνο με πατέντα και αν γίνεται και πάλι.
nilosgr Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Unix-like ειμαι σιγουρος οτι βαζεις, windows ειμαι σιγουρος οτι δεν βαζεις...
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Υπαρχει μια χαζομαρουλα για iphone, μηδενικης λειτουργικοτητας προφανως. Δεν θυμαμαι λεπτομερειες, αλλα δεν native η εγκατασταση, παρα ενας emulator.Και φυσικα δεν μιλαμε για vista και 7(..δεν θυμαμαι αν ηταν xp και οχι windows 98 για την ακριβεια). Υποθετω πως κατι αντιστοιχο ισως να υπαρχει και στο psp, μια και ουσιαστικα μιλαμε για καποιο προγραμμα.
vtiiii Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Ο λόγος που το ρωτώ αyτο είναι γιατί θέλω να το χρησιμοποιήσω για καπoια προγράμματα διάγνωσης αυτοκινήτου που έχω αλλά είναι για μόνο windows.σίγουρα ένα tablet pc που δουλεύει πανο σε windows θα μου έλυνε ότι χιαζόμουν απλός δεν είναι και ότι καλύτερο να ξοδέψω 300-500 ευρώ…
macabre_sunsets Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 [offtopic/fan mode] Μπορείς να βάλεις Windοws 3.1 σε PSP μέσω DOSbox. [/offtopic/fan mode]
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Ο λόγος που το ρωτώ αyτο είναι γιατί θέλω να το χρησιμοποιήσω για καπoια προγράμματα διάγνωσης αυτοκινήτου που έχω αλλά είναι για μόνο windows.σίγουρα ένα tablet pc που δουλεύει πανο σε windows θα μου έλυνε ότι χιαζόμουν απλός δεν είναι και ότι καλύτερο να ξοδέψω 300-500 ευρώ… Την λυση του iphone την ξεχνας, δεν παιζει να λειτουργησει. Για το psp δεν μπορω να μιλησω με ακριβεια καθως δεν το εχω δει με τα ματια μου. Υποθετω και παλι ομως πως ουτε εκει θα εχεις λειτουργικη λυση.
vtiiii Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μπορείς να βάλεις Windοws 3.1 σε PSP μέσω DOSbox ???? Τα προγράμματα μου λένε ότι για να παίξουν χιάζετε windows xp, vista, windows 7, αρα αποκλείω το 3.1 ? η μήπως κάνει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.