Προς το περιεχόμενο

windows xp,vista,7

vtiiii

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Υπαρχει μια χαζομαρουλα για iphone, μηδενικης λειτουργικοτητας προφανως. Δεν θυμαμαι λεπτομερειες, αλλα δεν native η εγκατασταση, παρα ενας emulator.Και φυσικα δεν μιλαμε για vista και 7(..δεν θυμαμαι αν ηταν xp και οχι windows 98 για την ακριβεια). Υποθετω πως κατι αντιστοιχο ισως να υπαρχει και στο psp, μια και ουσιαστικα μιλαμε για καποιο προγραμμα.

Δημοσ.

Ο λόγος που το ρωτώ αyτο είναι γιατί θέλω να το χρησιμοποιήσω για καπoια προγράμματα διάγνωσης αυτοκινήτου που έχω αλλά είναι για μόνο windows.σίγουρα ένα tablet pc που δουλεύει πανο σε windows θα μου έλυνε ότι χιαζόμουν απλός δεν είναι και ότι καλύτερο να ξοδέψω 300-500 ευρώ…

• Moderators
Δημοσ.

Ο λόγος που το ρωτώ αyτο είναι γιατί θέλω να το χρησιμοποιήσω για καπoια προγράμματα διάγνωσης αυτοκινήτου που έχω αλλά είναι για μόνο windows.σίγουρα ένα tablet pc που δουλεύει πανο σε windows θα μου έλυνε ότι χιαζόμουν απλός δεν είναι και ότι καλύτερο να ξοδέψω 300-500 ευρώ…

Την λυση του iphone την ξεχνας, δεν παιζει να λειτουργησει. Για το psp δεν μπορω να μιλησω με ακριβεια καθως δεν το εχω δει με τα ματια μου. Υποθετω και παλι ομως πως ουτε εκει θα εχεις λειτουργικη λυση.

Δημοσ.

Μπορείς να βάλεις Windοws 3.1 σε PSP μέσω DOSbox ????

Τα προγράμματα μου λένε ότι για να παίξουν χιάζετε windows xp, vista, windows 7, αρα αποκλείω το 3.1 ? η μήπως κάνει?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...