billaras09 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Καλημέρα παίδες! Ένα φιλαράκι αντιμετωπίζει ένα περίεργο πρόβλημα με ένα Toshiba που έχει. Κάποιες φορές όταν ανοίγει το λαπτοπ μένει κολλημένο είτε στην οθόνη που πατας το F2 για να μπεις στο bios είτε σε μαύρη οθόνη πριν από αυτό . Το λαπτοπ παραμένει έτσι και μόνο όταν το πάρει στα χέρια και το κουνήσει δεξιά-αριστερά (εξου η φραπεδιέρα ) προχωράει και μάλιστα πηγαίνει κατευθείαν στην οθόνη login των win vista. Στη συνέχεια λειτουργεί κανονικά και μάλιστα κάνοντας restart δεν εμφανίζει το πρόβλημα.Η συμπεριφορά αυτή παρατηρείται ανεξάρτητα αν δουλεύει με μπαταρία η ρεύμα. Καμιά γνώμη πάνω στο θέμα?
xristoforos89 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Στα τελευταια του ο σκληρος; Ή κατι συμβαινει με την μητρικη.
billaras09 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Στα τελευταια του ο σκληρος; Ή κατι συμβαινει με την μητρικη. Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση. Όσον αφορά το σκληρό υπάρχει κάποιο free διαγνωστικό software που να μπορεί να χρησιμοποιήσει ώστε να αποκλείσει το σκληρό ή να το επιβαβαιώσει και να τον αλλάξει?
TheELF Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Το ότι το κουνάς για να δουλέψει αφήνει μόνο ένα ενδεχόμενο,κάτι να μην πατάει καλά κάτι σαν βραχυκύκλωμα δηλαδή. Ξεκίνα ανοίγοντας την καταπακτή και σπρώχνοντας των σκληρό προς την μητρική,απαλά μην σπάσεις και κάτι.
blackstar Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Θα πρόσθετα και έναν έλεγχο στης μνήμες αν κουμπώνουν καλά.
vamvakoulas Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Αυτα τα toshiba μου φαινετε ειναι γτπ. Εχω κι εγω ενα toshiba 17αρι το P200d-11L και το χω 2,5 χρονια. Εδω και 2 χρονια λοιπον, οταν το ανοιγω και ειναι "κρυο" βγαζει μια μαυρη οθονη και γραφει "PXE-E61:Media test failure check cable PXE-M0F:Exiting PXE ROM" Οσο κι αν εψαξα τοτε λυση δε βρηκα. Αυτο που ανακαλυψα μπαινοντας στο BIOS πριν παει να φορτωσει ειναι πως δε βλεπει τον σκληρο στο πρωτο ανοιγμα. Αφου το κλεισεις και το ξανανοιξεις επιτοπου τοτε τον βλεπει και bootαρει κανονικα.Εχω μαθει να ζω με αυτο πλεον. Επισης παρατηρησα πως το καλοκαιρι δεν το κανει αυτο, και με εχει κανει να πιστεψω πως κατι παιζει με τις θερμοκρασιες εσωτερικα.
Ntinaras Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 κατι δε παει καλα ΠΟΛΛΑ προβληματα με τα toshiba τωρα τελευταια ακουω και απο πολλους...
xristoforos89 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 κατι δε παει καλα ΠΟΛΛΑ προβληματα με τα toshiba τωρα τελευταια ακουω και απο πολλους... Εξ'ου και η εγγυηση ''οτι και αν συμβει!!''
panos9553 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Αυτα τα toshiba μου φαινετε ειναι γτπ. Εχω κι εγω ενα toshiba 17αρι το P200d-11L και το χω 2,5 χρονια. Εδω και 2 χρονια λοιπον, οταν το ανοιγω και ειναι "κρυο" βγαζει μια μαυρη οθονη και γραφει "PXE-E61:Media test failure check cable PXE-M0F:Exiting PXE ROM" Οσο κι αν εψαξα τοτε λυση δε βρηκα. Αυτο που ανακαλυψα μπαινοντας στο BIOS πριν παει να φορτωσει ειναι πως δε βλεπει τον σκληρο στο πρωτο ανοιγμα. Αφου το κλεισεις και το ξανανοιξεις επιτοπου τοτε τον βλεπει και bootαρει κανονικα.Εχω μαθει να ζω με αυτο πλεον. Επισης παρατηρησα πως το καλοκαιρι δεν το κανει αυτο, και με εχει κανει να πιστεψω πως κατι παιζει με τις θερμοκρασιες εσωτερικα. Εφοσον ειχες εγγυηση γιατι δεν την χρησιμοποιησες? Καλημέρα παίδες! Ένα φιλαράκι αντιμετωπίζει ένα περίεργο πρόβλημα με ένα Toshiba που έχει. Κάποιες φορές όταν ανοίγει το λαπτοπ μένει κολλημένο είτε στην οθόνη που πατας το F2 για να μπεις στο bios είτε σε μαύρη οθόνη πριν από αυτό . Το λαπτοπ παραμένει έτσι και μόνο όταν το πάρει στα χέρια και το κουνήσει δεξιά-αριστερά (εξου η φραπεδιέρα ) προχωράει και μάλιστα πηγαίνει κατευθείαν στην οθόνη login των win vista. Στη συνέχεια λειτουργεί κανονικά και μάλιστα κάνοντας restart δεν εμφανίζει το πρόβλημα.Η συμπεριφορά αυτή παρατηρείται ανεξάρτητα αν δουλεύει με μπαταρία η ρεύμα. Καμιά γνώμη πάνω στο θέμα? Μηπως ειναι ακομα στην εγγυηση?
pc_expert Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Αυτα τα toshiba μου φαινετε ειναι γτπ. Εχω κι εγω ενα toshiba 17αρι το P200d-11L και το χω 2,5 χρονια. Εδω και 2 χρονια λοιπον, οταν το ανοιγω και ειναι "κρυο" βγαζει μια μαυρη οθονη και γραφει "PXE-E61:Media test failure check cable PXE-M0F:Exiting PXE ROM" Οσο κι αν εψαξα τοτε λυση δε βρηκα. Αυτο που ανακαλυψα μπαινοντας στο BIOS πριν παει να φορτωσει ειναι πως δε βλεπει τον σκληρο στο πρωτο ανοιγμα. Αφου το κλεισεις και το ξανανοιξεις επιτοπου τοτε τον βλεπει και bootαρει κανονικα.Εχω μαθει να ζω με αυτο πλεον. Επισης παρατηρησα πως το καλοκαιρι δεν το κανει αυτο, και με εχει κανει να πιστεψω πως κατι παιζει με τις θερμοκρασιες εσωτερικα. ΛΥΣΗ 1. Κάνεις boot & μπαίνει BIOS 2. Αλλάζεις την boot sequence με 1ο το CD/DVD & 2o τον σκληρό δίσκο. 3. Επιλέγεις turn off στο network booting και το βάζεις τελευταίο στο boot sequence 4. Κάνεις save & exit Bios Λογικά όλα δουλεύουν οκ! Αν το πρόβλημα επιμείνει (που δεν νομίζω) βγάλε και ξαναβάλε τον σκληρό δίσκο μήπως και δεν κάνει καλή επαφή στον αντάπτορα. Αυτά και είσαι ΟΚ. Τώρα που το θυμήθηκα και κάτι τελευταίο. Άν δεν κρατάει τις ρυθμίσεις σου το BIOS φταίει η μπαταρία στο toshiba σου που σημαίνει ότι τα έχει φτύσει οπότε καλό είναι να την αλλάξεις. Όσο για το άλλο μέλος billaras09 το πρόβλημα εστιάζεται στο ότι δεν βλέπει τον σκληρό σου το σύστημα . Αυτό οφείλεται σε κακή επαφή με τον αντάπτορα κάνε ότι είπα και στον προηγούμενο και θα είσαι ΟΚ. Υπάρχει και 1 περίπτωση να είναι ελαττωματικός ο δίσκος σου οπότε καλό είναι να τον check για να εισαι 100% σίγουρος.
billaras09 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις! Η εγγύηση έχει λήξει εδώ και τρεις μήνες οπότε ότι προκύψει το πληρώνει ο φίλος μου. Θα δοκιμάσουμε αυτά που προτείνατε και θα επανέλθω με νεότερα.
psaras Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Παιδιά εγώ έχω ένα Α300 και πατώντας το Ον να ανοίξει ακούγετε ο ανεμιστήρας και τίποτα άλλο. Πριν ένα 3 μηνο μου το ξανά έκανε και μετά σταμάτησε και τα πήγαινε καλά,ώμος τώρα δεν βλέπω φως με τίποτα.Έχω δοκιμάσει ότι γιατροσόφι βρήκα στο δίκτυο αλλά δεν λέει να πάρει μπρος Λοιπόν μετά από μια εβδομάδα που το έχω παρατήσει έκανα μια προσπάθεια να το ανοίξω και δεν το πιστεύω, πήρε Μπρος άλλα πετάχτηκε το startup repair το οποίο και τρέχει εδώ και ένα 15αλεπτο ...δεν ξέρω τι να του κάνω???
pc_expert Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Κάνε του κάνα ευχέλαιο! χα χα χα . Λοιπόν κάνε του επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και θα είσαι ΟΚ.
psaras Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Κάνε του κάνα ευχέλαιο! χα χα χα . Λοιπόν κάνε του επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις και θα είσαι ΟΚ. pc_expert πως να του το κάνω? να σου δώσω νέα περισσότερα στοιχεία . Κατ αρχή να πω ότι βλέπω οθόνη ,ξεκινά, μόνο όταν πατήσω το ΟΝ και το καπάκι είναι σχεδόν κλειστό έχω μέσα το χέρι έτοιμο και μπορώ να πατήσω F2 η F8 και να μπω στις ρυθμίσεις & το βιοσ αλλά ότι επιλογή και να δοκίμασα δεν ξεκινά. το system restore options δεν κάνει τίποτα και τα αλλά δεν παίζουν το μόνο που δεν δοκίμασα ακόμα είναι το Toshiba HDD recovery γιατί με προειδοποιεί ότι θα χάσω τα δεδομένα από τον δίσκο ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.