Προς το περιεχόμενο

galaxy 3 προβλημα

LAKIS1965

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας, εχω το samsyng galaxy 3 και αποφασισα να το κανω αναβαθμιση μεσω το samsung kies αλλα οσο εκανε την αναβαθμιση κολλησε και ετσι αναγκαστικα να βγαλω το καλωδιο ομως εκεινο εμεινε με το lοgο gt-i5800 και ετσι το εκλεισα απο το κουμπι πανω μετα προσπαθησα να το ανοιξω αλλα τιποτα προσπαθησα να κανω hard reset αλλα δεν ανοιξε βοηθεια!!!

Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες αλλα η συσκευη δεν αναβει καθολου. υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω?

• Moderators
Δημοσ.

Κοιτα δεν ξερω αν ειναι το ιδιο οπως στο Galaxy S που εχω, αλλα δοκιμασε ετσι οπως ειναι στο logo να πατησεις (με αυτην τη σειρα και κρατημενα) τα εξης κουμπια: Volume Down + Home Button + Power Button. Πες μου τι θα σου βγαλει.

• Moderators
Δημοσ.

Toτε δυστυχως πας για service.

Ηθελα να δω αν εχοντας πατημενα τα τρια αυτα κουμπια (τα ειχες πατημενα για αρκετη ωρα ε?), σου εβγαινε μια εικονα με ενα ανθρωπακι να σκαβει. Αν γινοταν αυτο θα μπορουσες να φλασαρεις με Odin.

Αν και πριν το πας για επισκευη ρωτα και στο myphone.

Βγαλε την μπαταρια, αστο για κανενα δεκαλεπτο και ξαναδοκιμασε τον συνδυασμο που σου ειπα.

• Moderators
Δημοσ.

ευχαριστω πολυ για την προσπαθεια αλλα μηπως ξερεις και το κοστος του service?

Φυσικα και δεν εχει κοστος το service αφου (υποθετω πως εχεις αποδειξη κλπ) εισαι εντος εγγυησης και το λαθος εγινε κατα την επισημη αναβαθμιση μεσω Kies.

Επισης εννοειται πως δεν δεχεσαι να πληρωσεις ουτε ενα ευρω και τους λες πως πηγες να κανεις το update και κολλησε (σταματας εκει).

• Moderators
Δημοσ.

Αστο μην ασχολεισαι, ηθελα απλως να (επι)βεβαιωσω πως δεν ειχες κανει κανενα περιεργο mod :)

Ισχυει το προηγουμενο ποστ μου λοιπον :)

Offtopic: Για αλλη μια φορα καταλαβαινω ποσο fail προγραμμα ειναι το Kies

Δημοσ.

εχεις απολητο δικιο για το kies αλλα εγω μονο απο το android market κατεβαζα καποιες χρησιμες εφαρμογες

• Moderators
Δημοσ.

Οταν με το καλο σου ερθει απο το service, μπες στο myphone και διαβασε πως μπορεις να κανεις αναβαθμισεις διχως να χρησιμοποιεις το καταραμενο προγραμμα. Εγω προσωπικα το εχω απεγκαταστησει απο τον υπολογιστη μου. Οπως και να εχει εισαι καλυμενος, μην ανησυχεις :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...