LAKIS1965 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 γεια σας, εχω το samsyng galaxy 3 και αποφασισα να το κανω αναβαθμιση μεσω το samsung kies αλλα οσο εκανε την αναβαθμιση κολλησε και ετσι αναγκαστικα να βγαλω το καλωδιο ομως εκεινο εμεινε με το lοgο gt-i5800 και ετσι το εκλεισα απο το κουμπι πανω μετα προσπαθησα να το ανοιξω αλλα τιποτα προσπαθησα να κανω hard reset αλλα δεν ανοιξε βοηθεια!!!
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μην αγχωνεσαι. Πας εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286161 Διαβαζεις και φλασαρεις με Odin.
LAKIS1965 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 ευχαριστω πολυ για τις οδηγιες αλλα η συσκευη δεν αναβει καθολου. υπαρχει κατι αλλο που μπορω να κανω?
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Κοιτα δεν ξερω αν ειναι το ιδιο οπως στο Galaxy S που εχω, αλλα δοκιμασε ετσι οπως ειναι στο logo να πατησεις (με αυτην τη σειρα και κρατημενα) τα εξης κουμπια: Volume Down + Home Button + Power Button. Πες μου τι θα σου βγαλει.
LAKIS1965 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 τιποτα δεν αναβει επεισης δεν βγαινει το logo
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Toτε δυστυχως πας για service. Ηθελα να δω αν εχοντας πατημενα τα τρια αυτα κουμπια (τα ειχες πατημενα για αρκετη ωρα ε?), σου εβγαινε μια εικονα με ενα ανθρωπακι να σκαβει. Αν γινοταν αυτο θα μπορουσες να φλασαρεις με Odin. Αν και πριν το πας για επισκευη ρωτα και στο myphone. Βγαλε την μπαταρια, αστο για κανενα δεκαλεπτο και ξαναδοκιμασε τον συνδυασμο που σου ειπα.
LAKIS1965 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 ευχαριστω πολυ για την προσπαθεια αλλα μηπως ξερεις και το κοστος του service?
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 ευχαριστω πολυ για την προσπαθεια αλλα μηπως ξερεις και το κοστος του service? Φυσικα και δεν εχει κοστος το service αφου (υποθετω πως εχεις αποδειξη κλπ) εισαι εντος εγγυησης και το λαθος εγινε κατα την επισημη αναβαθμιση μεσω Kies. Επισης εννοειται πως δεν δεχεσαι να πληρωσεις ουτε ενα ευρω και τους λες πως πηγες να κανεις το update και κολλησε (σταματας εκει).
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 ΠΑρεμπιπτοντως, δεν πιστευω να ειχες βαλει κανενα lagfix ε?
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Αστο μην ασχολεισαι, ηθελα απλως να (επι)βεβαιωσω πως δεν ειχες κανει κανενα περιεργο mod Ισχυει το προηγουμενο ποστ μου λοιπον Offtopic: Για αλλη μια φορα καταλαβαινω ποσο fail προγραμμα ειναι το Kies
LAKIS1965 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 εχεις απολητο δικιο για το kies αλλα εγω μονο απο το android market κατεβαζα καποιες χρησιμες εφαρμογες
Moderators stormrain Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Οταν με το καλο σου ερθει απο το service, μπες στο myphone και διαβασε πως μπορεις να κανεις αναβαθμισεις διχως να χρησιμοποιεις το καταραμενο προγραμμα. Εγω προσωπικα το εχω απεγκαταστησει απο τον υπολογιστη μου. Οπως και να εχει εισαι καλυμενος, μην ανησυχεις
LAKIS1965 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 οκ ευχαριστω και θα ακολουθησω τις συμβουλες σου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.