Προς το περιεχόμενο

Σοβαρη ερωτηση για ληψη περιοριστικων μετρων

darklordvader77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και γιατί έχεις επικεντρωθεί σε εμενα και όχι σε αυτόν που το είπε? μήπως είπα κάτι που σε πρόσβαλε και μου επιτίθεσαι με ειρωνείες που χρησιμοποιούσαμε στο δημοτικό? Αν δεν συμφωνείς με αυτά που λέω σκοτίστηκα είναι η γνώμη μου αν εσύ στην θέση μου αντιδρούσες αλλιώς μαγκιά σου δεν είσαι το πρότυπο όλων μας να σε αντιγράφουμε. :rolleyes:

Φαντάζομαι η αγαπημένη σου ατάκα είναι του φευγάτου η μανα δεν έκλαψε ποτέ

εσυ εκανες quote το μηνυμα μου και απαντησες.

εσυ εχεις την εντυπωση οτι η γκομενα ειναι ιδιοκτησια σου,λες και ειναι κανα σκυλι να χεζει μονο εκει που θα του πεις.

ουτε παρανομο ειναι να σε κερατωσει ουτε θα ζητησει την αδεια της συγκλητου.προφανως σε βαρεθηκε.αν το κανει και με κανα φιλο σου τοτε ακομα καλυτερα,γιατι προφανως εχεις γαματους φιλους.

μ αρεσει που μου λες για ατακες δημοτικου και παραλληλα κλαιγεσαι "γιατι σε μενα και οχι στον αλλον που το ειπε πρωτος?σνιφ"

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ουτε παρανομο ειναι να σε κερατωσει ουτε θα ζητησει την αδεια της συγκλητου.προφανως σε βαρεθηκε.αν το κανει και με κανα φιλο σου τοτε ακομα καλυτερα,γιατι προφανως εχεις γαματους φιλους.

τυπωσε το σε κορνιζα. Αντε και σου ευχομαι να επιβεβαιωσεις οτι εχεις πολλους γαματους φιλους.

Οτι να 'ναι...

Δημοσ.

-Ο αδερφος πιθανοτατα να ειχε γρατζουνισει το αμαξι μου, ομως σημερα επιβεβαιωθηκα. Με βρηκε εξω η παρεα του ενω ημουν με την παρεα μου και επεμεναν να μιλησουμε. Τους ειπα πως δεν εχω καμια δουλεια και ουτε τιποτα να πω και φυγανε. ΜΕΤΑ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΠΟΥ ΧΟΡΕΥΑ και καθησανε. Οταν εφυγα ηρθαν και αυτοι απο πισω και ξεκινησαν υβριστικες επιθεσεις κτλ. αφου δε τους εδινα καμια σημασια. Με τετοιο επιπεδο δεν αξιζει εξ αλλου κανεις να ασχολειται..

Χόρευες με παρέα? Νόμιζα είσαι dancer ομορφόπαιδο γι αυτό έχει πάθει κοκομπλόκο η δικιά σου..

Δημοσ.

Χόρευες με παρέα? Νόμιζα είσαι dancer ομορφόπαιδο γι αυτό έχει πάθει κοκομπλόκο η δικιά σου..

Ειρωνία είναι όλο αυτό φίλε;

Δημοσ.

Όχι φίλε πολύ ειλικρινά μιλάω. Έχεις δει κανέναν χορευτή πίθηκα? Εσύ γιατί ζορίστικες όμως?

Δημοσ.

Όχι φίλε πολύ ειλικρινά μιλάω. Έχεις δει κανέναν χορευτή πίθηκα? Εσύ γιατί ζορίστικες όμως?

Δεν ζορίστικα, από περιέργια ρώτησα. Απλά αυτό το "dancer, ομορφόπαιδο, κοκομπλοκο" είχε μια ειρωνική χροιά (δεύτερη φορα είπες το ίδιο πράγμα, για χορό δηλαδή, θα μου πεις σε ρώτησε...) και δεν κατάλαβα το λόγο της ειρωνίας καθώς δεν είπες κάτι παραπάνω.

Δημοσ.

Είσαι 24, τα είχες με ένα 16χρονο που σου έβριζε την οικογένεια, σου έθιγε τον ανδρισμό, σου έριχνε τακουνιές και σε έφτυνε.

Και θέλεις και συμβουλή.

Δημοσ.

Ντιναρας στανταρ εσύ έκανες το +1 στον άπό πάνω :D

xaxaxaxaxaxaxaxax

122 δεν ειρωνευόμουν φίλε μου και στο λέω ειλικρινά. Τέσπα έληξε

Δημοσ.

Ευχαριστω όσους συμμετειχαν και βοηθησαν με την καλη τους την διαθεση.. για ολους τους υπολοιπους τους αφηνω μονο με την σιωπη μου που λεει πολλα περισσοτερα που πιθανον δεν σκεφτηκανε (ειμαι πολλα χρονια μελος-καλιστα 8α μπορουσα να κανω ενα αλλο account και να ποσταρω γιατι δε περιμενα να το χεζ@τε τοσο το thread..αλλα παλια σας τεχνη κοσκινο που λενε..)

Δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο ή μαλλον ναι, κατι αφησα τελευταιο να πω και μια αλυτη απορια:

Ι) Μην κρίνεις ίνα μην κριθείς.. γιατι δε μπορουμε όλοι να μπουμε και να κατανοησουμε μια θεση ενος αλλου παρα μονο να το φανταστουμε..

ΙΙ) 1977= 1η ταινια star wars cool.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...