Προς το περιεχόμενο

Σοβαρη ερωτηση για ληψη περιοριστικων μετρων

darklordvader77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά επειδή αυτές τις παπαριές τις ακούω βερεσέ, αν φας κανένα κέρατο μπροστά στα μάτια σου , εσύ βάρα τον τοίχο.

Πρώτα απ όλα μάγκα μου ο τύπος δεν μίλησε για κέρατο, δεύτερον άμα είσαι τόσο μάγκας να πας να βαρέσεις αυτόν που σου γ@...σε την γκόμενα και όχι την ίδια .. αυτή ξαπόστειλε την και πάμε για άλλα. Και αν νομίζεις πως θα βγάλεις κάτι με το να την χτυπήσεις κάνεις λάθος καλύτερα βάρα τον τύπο μέχρι να τον στείλεις στο νοσοκομείο παρα την ίδια γιατί άμα χτυπήσεις γυναίκα ότι και να σου έχει κάνει και σε πάει δικαστήριο την έκαστες. Εγώ δεν θα την χτυπούσα απλά θα την ξαπόστελνα τον τύπο ναι θα τον σάπιζα , εσύ τώρα κανε ότι θες αν σου τύχει κάτι τέτοιο. :rolleyes:

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ο αλλος τι φταιει?λογαριασμο θα σου δωσει ποια θα πηδαει?

αυτη ειναι το προβλημα,οχι ο αλλος.

κοιτα μη πας να δειρεις τον αλλον της φας και βγεις και κερατας και δαρμενος

κυριολεκτικα

Δημοσ.

@^^: Τι φταίει μωρέ ο «τύπος»; Σε βεβαιώνει κανείς πως ήξερε ότι δεν ήταν ελεύθερη η «τύπισσα»;

Δημοσ.

ηξερε δεν ηξερε η γκομενα φταιει.δεν ειναι αβουλο ον ουτε αντικειμενο να μην εχει κριση

Δημοσ.

ο αλλος τι φταιει?λογαριασμο θα σου δωσει ποια θα πηδαει?

αυτη ειναι το προβλημα,οχι ο αλλος.

κοιτα μη πας να δειρεις τον αλλον της φας και βγεις και κερατας και δαρμενος

κυριολεκτικα

Εσύ αν σου τύχει να πιάσεις την γκόμενα σου στο κρεβάτι με άλλων να του πεις ευγενικά να περάσει έξω. Από την επομενη μέρα να τραγουδάς αυτός ο άλλος αυτός ο άλλος είναι ευεργέτης μου μεγάλος θα κολλάει στην περίπτωση. Και όσο για το ξύλο που θα φάει ο καθένας όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι , αν ο άλλος καταφέρει να με χτυπήσει μαγκιά του.

Κατάλαβα σωστά? είσαι και εσύ από τους μάγκες του insomnia που θα βαράγανε την γκόμενα επειδή τους σήκωσε ανάστημα και τους πρόσβαλε τον ανδρισμό τους? (ο topic starter το έγραψε νομίζω) η επειδή απλά θα είχαν νεύρα για το κέρατο? Αν ναι τότε καταλαβαίνω γιατί σου φάνηκε τόσο περίεργο αυτό που είπα.

@^^: Τι φταίει μωρέ ο «τύπος»; Σε βεβαιώνει κανείς πως ήξερε ότι δεν ήταν ελεύθερη η «τύπισσα»;

Αν δεν ήξερε θα το δείξει εκείνη την στιγμή από την αντίδραση του. Αν πάλι δείξει ότι ήξερε η προσπαθήσει να πουλήσει και μαγκιά θέλει η δεν θέλει ξύλο ? Ξέρω ξέρω είμαι υπερβολικός για τα standards μερικών αλλα ένταξη την γνώμη μου λέω.

Δημοσ.

Εσύ αν σου τύχει να πιάσεις την γκόμενα σου στο κρεβάτι με άλλων να του πεις ευγενικά να περάσει έξω. Από την επομενη μέρα να τραγουδάς αυτός ο άλλος αυτός ο άλλος είναι ευεργέτης μου μεγάλος θα κολλάει στην περίπτωση. Και όσο για το ξύλο που θα φάει ο καθένας όλα μέσα στο πρόγραμμα είναι , αν ο άλλος καταφέρει να με χτυπήσει μαγκιά του.

Κατάλαβα σωστά? είσαι και εσύ από τους μάγκες του insomnia που θα βαράγανε την γκόμενα επειδή τους σήκωσε ανάστημα και τους πρόσβαλε τον ανδρισμό τους? (ο topic starter το έγραψε νομίζω) η επειδή απλά θα είχαν νεύρα για το κέρατο? Αν ναι τότε καταλαβαίνω γιατί σου φάνηκε τόσο περίεργο αυτό που είπα.

Εγω πιστεύω είναι άδικο/μαλακία να χτυπήσεις και τον τύπο (εκτος αν ξερω γω τον ηξερες προσωπικα και ηξερε οτι η τυπισσα τα χε με σενα , αν και παλι εγω δεν θα εμπαινα στη διαδικασια να παιξω ξυλος, totally not my style) ...

Δημοσ.

ηξερε δεν ηξερε η γκομενα φταιει.δεν ειναι αβουλο ον ουτε αντικειμενο να μην εχει κριση

Ναι και είπα τι αντιμετώπιση θα είχε από εμενα. Εσύ τι προτείνεις ?

Εγω πιστεύω είναι άδικο/μαλακία να χτυπήσεις και τον τύπο (εκτος αν ξερω γω τον ηξερες προσωπικα και ηξερε οτι η τυπισσα τα χε με σενα , αν και παλι εγω δεν θα εμπαινα στη διαδικασια να παιξω ξυλος, totally not my style) ...

Αυτές οι δουλειές γίνονται συνήθως από μέσα. Η συγγενής θα είναι η φίλος , δύσκολα θα ψάχνετε σε άκυρο κόσμο που δεν έχει δει ποτε στην ζωή της εκτος αν είναι καμια πεταχτούλα έως ...%$.. που αυτό φαίνεται οποτε δεν βλέπω τον λόγο να είναι καν κάποιος μαζί της.

Δημοσ.

[...]

Αν δεν ήξερε θα το δείξει εκείνη την στιγμή από την αντίδραση του. Αν πάλι δείξει ότι ήξερε η προσπαθήσει να πουλήσει και μαγκιά θέλει η δεν θέλει ξύλο ? Ξέρω ξέρω είμαι υπερβολικός για τα standards μερικών αλλα ένταξη την γνώμη μου λέω.

Nope, για μένα σε καμία περίπτωση δε θέλει ξύλο. Ίσως εκτός κι αν, μέχρι πριν λίγα λεπτά, ήταν ο κολλητός σου.

Δημοσ.

πολυ μαγκια κλανια διακρινω ,πρεπει να εισαι πολυ γαμικουλας ναουμ.

αν εσενα σου πηδανε οι αλλοι τις γκομενες σου συγχαρητηρια,μαλλον εσυ εχεις το προβλημα και οχι οι αλλοι.

σιγα μη κατσει ο αλλος να κανει ερευνα αν τα χει με σενα η γκομενα.και στο κατω κατω αυτη του κουνιεται,χεστηκε η φοραδα σταλονε γι αυτον.

τα αλλα που γραφεις ειναι τουλαχιστον αστεια και γελοια,

Δημοσ.

Βγήκαμε πολύ offtopic γιαυτό ας επιστρέψουμε στο θέμα μας καλύτερα .

Παραβλεποντας τα Pedobear και παιρνωντας τα με μια δοση χιουμορ, συνεχιζω!!

οχι ρε παιδια, τι ξυλοδαρμος και τετοια.. κ γω οταν νευριαζω βαραω τοιχους, αλλα οταν σου χει προσβαλει η αλλη τα παντα, ανδρισμο,γονεις,κτλ. σε σπρωχνει κ σε βαραει στο ποδι με το γαμωτακουνι, σε φτυνει κ σου χει υψωσει και αναστημα..εε το αποζητουσε!! Και να πω πως ηταν η πρωτη φορα που χτυπησα γυναικα, και δε προκειται να ξαναγινει.. δεν της αξιζε ουτε καν αυτο αλλωστε..

@μαφαλντα: 1 χρονο ακριβως !!

Αυτό προσπαθώ να πω τόση ώρα , πως ορισμένες φορες πάνω στα νεύρα μας κάνουμε διαφορα και μετά το μετανιώνουμε γιατί ούτε καν άξιζε να ασχοληθείς.

πολυ μαγκια κλανια διακρινω ,πρεπει να εισαι πολυ γαμικουλας ναουμ.

αν εσενα σου πηδανε οι αλλοι τις γκομενες σου συγχαρητηρια,μαλλον εσυ εχεις το προβλημα και οχι οι αλλοι.

σιγα μη κατσει ο αλλος να κανει ερευνα αν τα χει με σενα η γκομενα.και στο κατω κατω αυτη του κουνιεται,χεστηκε η φοραδα σταλονε γι αυτον.

τα αλλα που γραφεις ειναι τουλαχιστον αστεια και γελοια,

Επειδή δεν με ξέρεις άσε καλύτερα τα συμπεράσματα γιατί δεν πέφτεις μέσα σε κάτι και χαλάς ενέργεια πληκτρολογώντας χωρίς λόγο. Αυτό ήταν απάντηση σε εκείνον που είπε σε spoiler πως "άμα σου πηδάγανε την γκόμενα" αλλα μάλλον δεν κανεις τον κόπο να διαβάσεις τι λέει.

Ο άλλος λοιπόν που θα στην κάνει αν είναι συγγενής η φίλος θέλει πολύ ξύλο και αν κάποιος είναι αρκετά κότα για να νευριάσει με αυτό και να ξεφύγει τότε περαστικά του.

Δημοσ.

α τωρα το αλλαζεις για το αν θα ηταν συγγενης η φιλος...

ε τι να σου πω,αν εχεις πιασει τον κολλητο/αδερφο/πατερα σου αν σου πηδαει τη γκομενα τοτε εχετε ολοι προβλημα,οχι μονο η γκομενα.

οταν δειρεις καποιον γραφτο και σε βιντεο να σε θαυμασουμε.

Δημοσ.

Ηλίθιες βλάχες...

Κωλόφαρδος ήσουνε φιλαράκι που το αδερφάκι είναι πιτσιρούλης ακόμα κι ο μπαμπάς δεν την έχει ανθιστεί ακόμα,βρες τρόπο να τη κάνεις γρήγορα από κει...

Στο χωριό μου ένας τάλας φοράει ακόμα "παρμπρίζ λεωφορείου",δεν τον παίρνει να κυκλοφορήσει αλλοιώς γιατί θα μοιάζει με τον ξάδερφο του frankenstein...βιτριόλι btw.

Έρχεσαι να ζητήσεις συγκαταβατικότητα τη στιγμή που κοπάνησες δεκαπεντάχρονο;

Δε γαμιώμαστε λέω εγώ.Και τον σιγοντάρετε κι όλας.

Καλά πάτε,έχει κι άλλο.

Δημοσ.

α τωρα το αλλαζεις για το αν θα ηταν συγγενης η φιλος...

ε τι να σου πω,αν εχεις πιασει τον κολλητο/αδερφο/πατερα σου αν σου πηδαει τη γκομενα τοτε εχετε ολοι προβλημα,οχι μονο η γκομενα.

οταν δειρεις καποιον γραφτο και σε βιντεο να σε θαυμασουμε.

Και γιατί έχεις επικεντρωθεί σε εμενα και όχι σε αυτόν που το είπε? μήπως είπα κάτι που σε πρόσβαλε και μου επιτίθεσαι με ειρωνείες που χρησιμοποιούσαμε στο δημοτικό? Αν δεν συμφωνείς με αυτά που λέω σκοτίστηκα είναι η γνώμη μου αν εσύ στην θέση μου αντιδρούσες αλλιώς μαγκιά σου δεν είσαι το πρότυπο όλων μας να σε αντιγράφουμε. :rolleyes:

Φαντάζομαι η αγαπημένη σου ατάκα είναι του φευγάτου η μανα δεν έκλαψε ποτέ

Δημοσ.

Αφού 24 χρονών γαιδούρι τα έχεις με 16 χρονών κοριτσάκι και της ρίχνεις και ξύλο,

καλά να πάθεις.

1 χρόνο τα είχες μαζί της. Την τρελή οικογένεια τώρα την ανακάλυψες και τα ψυχολογικά

προβλήματα τους; Και πόσο "παθιασμένη" σχέση είχες δηλαδή με το 16χρονο; Ή τί είδους σχέση

περίμενες να έχεις; Σοβαρή;

Αυτά είναι αρρωστημένες καταστάσεις και ΠΑΝΤΑ φταίνε και οι 2 πλευρές.

Και παππούς 80άρης να πηδούσε την μικρή, καλλυμένος θα ήταν σύμφωνα με τον νόμο.

Νορμάλ όμως δεν τον λέω εγώ τουλάχιστον.

Σόρρυ, αλλά δίκιο δεν μπορώ να σου δώσω με τίποτα.

Και εγώ να ήμουν πατέρας της και να μάθαινα ότι η ανήλικη κόρη μου τραβιέται με έναν

24άρη που την βαράει, θα σε έψαχνα να σε βρω.

Το τι τρέλα κουβαλούσε η άλλη και πόσο σε προκάλεσε δεν με ενδιαφέρει.

16χρονη γκόμενα είναι, τρέλα και drama θα κουβαλάει.

1. Δεν πας με το 16χρονο και δεν το θεωρείς σοβαρή σχέση σε αυτήν την ηλικία, άρα για να το κάνεις

και συ και να μην ψάχνεις καμιά νορμάλ, πιο ώριμη γυναίκα στην ηλικία σου, το προβληματάκι σου το κουβαλάς,

και

2. Ακόμα και αν ΚΑΚΩΣ το κάνεις, με το που βλέπεις ότι η άλλη έχει τόσο σοβαρά προβλήματα και είναι τόσο

ανώριμη όσο περιγράφεις την κάνεις με ελαφριά πηδηματάκια. Δεν κάθεσαι έναν χρόνο.

YOU DON'T STICK YOUR DICK IN CRAZY.

Απαράβατος κανόνας.

Ρε παιδια χαλαρωστε, σε λιγο θα πειτε οτι κανω και την κλασικη κλωτσια του Chuck Norris!! tongue.gif

Ενα απλο χαστουκι της στιγμης ηταν! Δε μου προσβαλε μονο αυτα που περιεγραψα btw μου την εδωσε πολυ η αχαριστια της και τα νωθηρα ψεμματα που λεγε εκεινη την στιγμη. Το παραδεχτηκα μαλακια μου που δεν αξιζε, αλλα δεν εγινε και κατι!! Αμα θεωρειται ενα χαστουκι ξυλοδαρμος..τι να πω. Ειδικα απ την στιγμη που δε μπορει να αποδειχτει. Αντιθετως ο μωλοπας στην γαμπα μου απ το τακουνι θα μπορουσε. Τελος παντων. Δεν ειναι αυτο το θεμα

Για τα υπολοιπα ναι, εχεις δικιο συμφωνω, αλλα οταν αισθανεσαι μερικα πραγματα και παρασυρεσαι δε καταλαβαινεις και πολλα Bro.. οταν φυγει η ομιχλη τοτε καταλαβαινεις που βρισκεσαι..

OP. Ποια είναι η ηλικία της τωρινής σου κοπέλας, με την οποία και θέλεις "να χαρείς τον έρωτά σου"? Έτσι, μπας και καταλάβεις, τι θα επικαλεστεί ο δικηγόρος της άλλης πλευράς αν το φτάσετε εκεί. Που θες και περιοριστικά μέτρα, τώρα, πάνω στο άνθος της ηλικίας σου.

QQTilt ο θεός για κάτι τέτοια υπάρχει.

23 ειναι. Κοιτα γενικα σχεδον παντα ή ιδια ηλικια ή λιγο μεγαλυτερες τα φτιαχνα.. αυτη ηταν η πρωτη μικρη και η τελευταια σιγουρα!!

Απ τα πιο τέλεια τοπικ που έχω διαβάσει ποτέ μα το θεό..

Τι είδους χορό κάνεις Darklord?

Δε καταλαβα την ερωτηση σου.. huh.gif

Όπως και να χει, τελος καλο, όλα καλα (θελω να ελπιζω)

Την πηρε ο πατερας μου χτες τηλ. και του ειπε πως θα το μεταφερει στους γονεις της (βεβαια του πε κατι αρλουμπες περι ενος φιλου μου απ το χωριο που χει απωθημενα μαζι του και αλλα ψεμματα οτι την προκαλω οταν βγαινω με την κοπελα μου κτλ ενω συμβαινει το αντιθετο κ.α.)

Σημερα το πρωι με πηρε και ο πατερας της και τα ειπαμε πολυ καλα και πολιτισμενα και μου δωσε τον λογο του πως δε θα ξαναγινουν τετοια πραγματα. Οποτε μαλλον ξεμπλεξα απο αυτην την ιστορια..για να δουμε..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...