Προς το περιεχόμενο

Σοβαρη ερωτηση για ληψη περιοριστικων μετρων

darklordvader77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

too old.

91a86e99-6bef-4b82-a511-ff30cca43702.jpg

Αν εχει προηγηθει καταγγελια -και δεν παιζει αλλοθι- ναι, τον θεωρουν πρωτο υποπτο.

Και τυχον ελλείψη μαρτυρων-αλλου υποπτου, ειναι τοτε ο μονος & ο βασικος υποπτος.

Μου θυμιζει καπως το παλιο ανεκδοτακι που εκλεινε: "..τωωωωρα, την φουτσισες...!!"

:eek:

δεν το ηξερα!ειναι να μην σου τυχει :confused:

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

(φυσικά πιστεύω πως οι άντρες δεν πρέπει να χτυπάμε σε καμια περίπτωση τις γυναίκες)

εγω πιστευω οτι δεν επρεπε να χτυπαμε γυναικες

τωρα ομως πολλες θελουν πολυ ξυλο

ειδικα οι Alpha chicks

:devil:

Δημοσ.

μερικες ομως εκμεταλλευονται αυτο το θεμα με τον αγραφο νομο και τρολαρουν ασυστολα,ειτε ψυχολογικα ειτε λεκτικα ειτε ακομα και χειροδικουν.γι αυτο ακομα περιμενουμε τη καταθεση του κατηγορουμενου :P

Δημοσ.

Παραβλεποντας τα Pedobear και παιρνωντας τα με μια δοση χιουμορ, συνεχιζω!!

οχι ρε παιδια, τι ξυλοδαρμος και τετοια.. κ γω οταν νευριαζω βαραω τοιχους, αλλα οταν σου χει προσβαλει η αλλη τα παντα, ανδρισμο,γονεις,κτλ. σε σπρωχνει κ σε βαραει στο ποδι με το γαμωτακουνι, σε φτυνει κ σου χει υψωσει και αναστημα..εε το αποζητουσε!! Και να πω πως ηταν η πρωτη φορα που χτυπησα γυναικα, και δε προκειται να ξαναγινει.. δεν της αξιζε ουτε καν αυτο αλλωστε..

@μαφαλντα: 1 χρονο ακριβως !!

Δημοσ.
οχι ρε παιδια, τι ξυλοδαρμος και τετοια.. κ γω οταν νευριαζω βαραω τοιχους, αλλα οταν σου χει προσβαλει η αλλη τα παντα, ανδρισμο,γονεις,κτλ. σε σπρωχνει κ σε βαραει στο ποδι με το γαμωτακουνι, σε φτυνει κ σου χει υψωσει και αναστημα..εε το αποζητουσε!! Και να πω πως ηταν η πρωτη φορα που χτυπησα γυναικα, και δε προκειται να ξαναγινει.. δεν της αξιζε ουτε καν αυτο αλλωστε..

3399.gif

Δημοσ.

πω ρε φίλε κλάμα!!!!! συγνώμη για το off topic αλλά δεν αντέχω!!! πόνεσε η καρδία μ!!! ο άλλος διαβάζει μητρική αντι για μικρή ε βλέπω και τις εικόνες, δεν θέλει και πολύ να κυλίσει το δάκρυ :P

Δημοσ.

Είπες ότι αυτή η σχέση ήταν παθιασμένη όσο και αρρωστημένη. Και μετά λες πως χειροδίκησες αλλα είχε χειροδικήσει αυτή σε μεγαλύτερο βαθμό πριν από αυτό. Εξήγησε λίγο τι έκανες εσύ και τι αυτή γιατί πολλοί θα πουν χτύπησε ανήλικη :angry: (φυσικά πιστεύω πως οι άντρες δεν πρέπει να χτυπάμε σε καμια περίπτωση τις γυναίκες)όμως αν παράδειγμα πάνω σε καβγά σου έφερε στο κεφάλι κανένα βάζο η προσπάθησε να σε μαχαιρώσει και της έριξες κανένα χαστούκι (δεν το δικαιολογώ απλά στον καβγά όλα γίνονται) τότε είναι κάπως διαφορετικό το θέμα.

Η βία δεν είναι λύση και στο λέω εγώ που δεν μπορώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου όταν με βγάλουν από τα όρια μου αλλα προτιμώ να ματώσω τα χερια μου στον πρώτο τοίχο που θα βρω μπροστά μου παρα να χτυπήσω γυναικα. :blink:

Τι να πω ρε παιδιά όταν μια σχέση δεν λειτουργεί και υπάρχουν προβλήματα καλύτερα να χωρίζουμε να παίρνει ο καθένας τον δρόμο του, τέτοιες άρρωστες καταστάσεις μονο κακό κάνουν και στους δυο. :)

Καλά επειδή αυτές τις παπαριές τις ακούω βερεσέ, αν φας κανένα κέρατο μπροστά στα μάτια σου , εσύ βάρα τον τοίχο.

Δημοσ.

Αφού 24 χρονών γαιδούρι τα έχεις με 16 χρονών κοριτσάκι και της ρίχνεις και ξύλο,

καλά να πάθεις.

1 χρόνο τα είχες μαζί της. Την τρελή οικογένεια τώρα την ανακάλυψες και τα ψυχολογικά

προβλήματα τους; Και πόσο "παθιασμένη" σχέση είχες δηλαδή με το 16χρονο; Ή τί είδους σχέση

περίμενες να έχεις; Σοβαρή;

Αυτά είναι αρρωστημένες καταστάσεις και ΠΑΝΤΑ φταίνε και οι 2 πλευρές.

Και παππούς 80άρης να πηδούσε την μικρή, καλλυμένος θα ήταν σύμφωνα με τον νόμο.

Νορμάλ όμως δεν τον λέω εγώ τουλάχιστον.

Σόρρυ, αλλά δίκιο δεν μπορώ να σου δώσω με τίποτα.

Και εγώ να ήμουν πατέρας της και να μάθαινα ότι η ανήλικη κόρη μου τραβιέται με έναν

24άρη που την βαράει, θα σε έψαχνα να σε βρω.

Το τι τρέλα κουβαλούσε η άλλη και πόσο σε προκάλεσε δεν με ενδιαφέρει.

16χρονη γκόμενα είναι, τρέλα και drama θα κουβαλάει.

1. Δεν πας με το 16χρονο και δεν το θεωρείς σοβαρή σχέση σε αυτήν την ηλικία, άρα για να το κάνεις

και συ και να μην ψάχνεις καμιά νορμάλ, πιο ώριμη γυναίκα στην ηλικία σου, το προβληματάκι σου το κουβαλάς,

και

2. Ακόμα και αν ΚΑΚΩΣ το κάνεις, με το που βλέπεις ότι η άλλη έχει τόσο σοβαρά προβλήματα και είναι τόσο

ανώριμη όσο περιγράφεις την κάνεις με ελαφριά πηδηματάκια. Δεν κάθεσαι έναν χρόνο.

YOU DON'T STICK YOUR DICK IN CRAZY.

Απαράβατος κανόνας.

Δημοσ.

OP. Ποια είναι η ηλικία της τωρινής σου κοπέλας, με την οποία και θέλεις "να χαρείς τον έρωτά σου"? Έτσι, μπας και καταλάβεις, τι θα επικαλεστεί ο δικηγόρος της άλλης πλευράς αν το φτάσετε εκεί. Που θες και περιοριστικά μέτρα, τώρα, πάνω στο άνθος της ηλικίας σου.

QQTilt ο θεός για κάτι τέτοια υπάρχει.

Δημοσ.

Καλά επειδή αυτές τις παπαριές τις ακούω βερεσέ, αν φας κανένα κέρατο μπροστά στα μάτια σου , εσύ βάρα τον τοίχο.

lol,έδωσα συγχαρητήρια στον τύπο και σε αυτή δεν μίλησα,ούτε τον τοίχο δεν βάρεσα

μ έβριζε όπου έβρισκε για κανα 6μηνο,δεν της άρεσε η αντίδραση μάλλον

ΟP μήπως είσαι 34 και όχι 24;Αλλάζει έτσι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...