zeniath Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από Lucifer, 8 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Lucifer, 8 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Έτσι από απορία ποσο είπαμε ότι είσαι και πόσο αυτή; (μπορεί να έχω χάσει κανα 2 ποστ και βαριέμαι να ψάχνω) Ασε το βρήκα, 17 αυτή 24 εσύ... Υ.Γ. Καλά να πάθεις και συ και όλοι οι μλκες που πάτε με 7 χρόνια μικρότερα από εσάς παιδιά.
zeniath Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 17 - 24 Πότε πρόλαβες, έκανα edit μέσα σε 1 μιν πω πω πω το insomnia βράζει!
-nick- Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Έτσι από απορία ποσο είπαμε ότι είσαι και πόσο αυτή; (μπορεί να έχω χάσει κανα 2 ποστ και βαριέμαι να ψάχνω) Ασε το βρήκα, 17 αυτή 24 εσύ... Υ.Γ. Καλά να πάθεις και συ και όλοι οι μλκες που πάτε με 7 χρόνια μικρότερα από εσάς παιδιά. Δεν ειναι και τοσο μεγαλη διαφορα...
zeniath Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δεν ειναι και τοσο μεγαλη διαφορα... Χμμμ ας το θέσω ώς εξής. Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ζωής της αυτήν την στιγμή είναι που θα περάσει πανελλήνιες και αυτουνού που θα βρει δουλειά. Θυμάται την Δραχμή.
nicoc89 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δεν ειναι και τοσο μεγαλη διαφορα... Όταν μιλάμε για ενηλικους ναι δεν είναι και τόσο μεγάλη διαφορα αλλα όταν μιλάμε για παιδιά (γιατί σαν παιδιά σκέφτονται στην ηλικία των 15-16 που θα ήταν αυτή όταν τα είχε μαζί της ) ακόμα και ο κάθε χρόνος παίζει ρολο. Δεν τον κατακρίνω απλά θα έπρεπε να περιμένει μια συμπεριφορά ανάλογη με αυτή όταν έμπλεκε με το πιτσιρίκι .
black_widow Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Αν υπάρχει καταγγελία εις βάρος του ήδη θεωρείται πιθανός ύποπτος κι αν δεν έχει κι άλλοθι/μάρτυρες, έστω κι αν είναι αθώος..μετατρέπεται σε νούμερο ένα ύποπτος (τουλάχιστον μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο...τρεχα γύρευε δηλαδή). Αυτό ακριβώς . Περιμένουμε τώρα τι θα μας πει ο δικηγόρος αλλά λογικά την κάτσαμε τη βάρκα...
UpToDate_ Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Πόσο καιρό ήσουν με την μικρή; Διάβασα μητρική Διάβασα μητρική Διάβασα μητρική Διάβασα μητρική Διάβασα μητρική Διάβασα μητρική Διάβασα μητρική Ι need to take a break.
agent_smith Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Η γνωμη μου ειναι οτι η αστυνομια,ο εισαγγελεας,τα νομικα επακολουθα κτλ ειναι πραγματα τα οποια α)αφενος δεν μπορουν να βοηθησουν ιδιαιτερα σε περιπτωση προσωπικων διαφορων β)πρεπει να χρησιμοποιουνται ως τελευταιο καταφυγιο κ αυτο με πολυ φειδω. Σε γενικες γραμμες (κ απο την εμπειρια που εχω) απο την στιγμη που εμπλεκεται η αστυνομια το παιχνιδι αρχιζει κ χανεται στις ψυχολογικες επιπτωσεις που αμφοτερες οι πλευρες εχουν. Σε προσωπικες αντιδικιες,παρενοχλησεις κτλ δεν εχω εμπιστοσυνη στον νομο διοτι πολυ απλα εαν η κατασταση ειναι ιδιαιτερα οριακη αμφιβαλω οτι μπορουν να κανουν κατι ακομα κ εαν τα περιοριστικα μετρα σπασουν.Εαν απεναντι σου εχεις να αντιμετωπισεις εναν ιδιαιτερα αποφασισμενο ανθρωπο αμφιβαλω πως τα περιοριστικα μετρα η εισαγγελικη παραγγελια/συσταση κανει κατι επι της ουσιας.Αντε δλδ τους καλουν στο τμημα κ τους λενε ''μην το ξανακανετε'' σας παρακαλουμε.Δεν μπορει να επιβαλει κατι η αστυνομια.Σε δυο λεπτα ο ιδιος ανθρωπος μπορει να ειναι εξω κ να σε παρενοχλει (κ πιστεψτε με το εχω ζησει στο μεγαλειο του αυτο το πραγμα κ μαλιστα στην Ελλαδα) Οπως κ να εχει ειμαι υπερ της αρχης οτι ποτε δεν παμε σε escalation δεν εμπλεκουμε τα οργανα της πολιτειας εκτος εαν μιλαμε για κατι εντελως εξωφρενικο κ προσπαθουμε μονοι μας να λυσουμε το θεμα.Στην προκειμενη αυτο που συνηθως λυγιζει τους περισσοτερους ειναι η συστηματικη αγνοηση οσο κ ψυχοφθορο να ειναι για εμας αυτο.Η συντριπτικη πλειοψηφια μετα απο καιρο (ισως κ αρκετο) σταματα την παρενοχληση.Οποτε θελει ψυχραιμια κ να παραμενεις πιστος στην αρχη του μη δυναμιτισμου.Η συστηματικη αγνοηση αλλα κ μη επιφανειακη αντιδραση ειναι αρκετα για να αναγκασουν τα ατομα που μας παρενοχλουν να σταματισουν αργα η γρηγορα. Σωστά όλα αυτά αλά ο προβληματισμός είναι ότι παρέα ατόμων τον πλησιάζουν συχνά και μετά τι γίνεται αν φτάσει σε ένα σημείο που θα απειλείτε φυσικά και χιαστεί να αμυνθεί η τις φάει; Θα βγάλει άκρη; Τα περιοριστικά μέτρα εδώ δεν λειτουργούν όπως στης ΗΠΑ που βλέπουμε στην TV αν δεν είσαι πολικός, δικηγόρος η μεγαλοεπιχειρηματίας. Αν μπλέξεις την αστυνομία μέσα σε μια ιδικά μικρή κοινωνία ίσως βγεις και γδαρμένος. Και εγώ συμφωνώ ότι η πρώτη λύση είναι να τους αγνοείς. Σίγουρα πάντως από το φόρουμ μπορείς να ακούσεις απόψεις και μόνο. Καλό θα είναι να βρεις έναν δικηγόρο εκτός του χωριού και να λάβεις συμβουλές.
kage Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Πας πρώτος στην αστυνομία πριν πάνε εκείνοι και γω πιστευω οτι θα ειναι υπερ σου οτι ξεκινησες εσυ την μηνυση/συσταση σε μετεπειτα χαζα δικαστηρια.εχουν λεφτα για να δωσουν τοσα λεφτα για δικαστηρια/αναβολες? να ξερεις οτι ισως η οικογενεια και ενα μερος του χωριου αλλα ξερει απο αυτα που εγιναν. λογικα ο ξυλοδαρμος δεν στεκει χωρις επισημη διαγνωση. το ρητο οι μαλακιες πληρωνονται κολλαει σε πολλες περιπτωσεις στην περιπτωση σου
TheDevilMayCare Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 @TheDevilMayCare,black_widow αληθεια μετα απο μια καταγγελια οτι κακο και να γινει θεωρουν αυτο το ατομο υπευθυνο?και αμα ειναι αθωος? Αν εχει προηγηθει καταγγελια -και δεν παιζει αλλοθι- ναι, τον θεωρουν πρωτο υποπτο. Και τυχον ελλείψη μαρτυρων-αλλου υποπτου, ειναι τοτε ο μονος & ο βασικος υποπτος. Μου θυμιζει καπως το παλιο ανεκδοτακι που εκλεινε: "..τωωωωρα, την φουτσισες...!!"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.