Προς το περιεχόμενο

Σοβαρη ερωτηση για ληψη περιοριστικων μετρων

darklordvader77

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα συνφορουμιτες..

Περιληπτικα αντιμετωπιζω ενοχλησεις απ την πρωην μου, τον αδερφο της και την μανα τους.

-Η μανα με ειχε βρει πριν 2 μηνες και με απειλουσε να φυγω απ την πολη οπου δουλευω,οτι θα με διασυρει κτλ.

-Η κόρη παιρνει τηλεφωνηματα στο σταθερο μου πολυ πρωι και μου το κλεινει. Το ξερω πως ειναι αυτη απ το γεγονος πως τον αριθμο αυτο τον ξερει μονο αυτη, ο ΟΤΕ και οι γονεις μου οταν δεν με βρισκουν στο κινητο.

-Ο αδερφος πιθανοτατα να ειχε γρατζουνισει το αμαξι μου, ομως σημερα επιβεβαιωθηκα. Με βρηκε εξω η παρεα του ενω ημουν με την παρεα μου και επεμεναν να μιλησουμε. Τους ειπα πως δεν εχω καμια δουλεια και ουτε τιποτα να πω και φυγανε. Μετα ηρθαν στο κλαμπ που χορευα και καθησανε. Οταν εφυγα ηρθαν και αυτοι απο πισω και ξεκινησαν υβριστικες επιθεσεις κτλ. αφου δε τους εδινα καμια σημασια. Με τετοιο επιπεδο δεν αξιζει εξ αλλου κανεις να ασχολειται..

Εγω αυτη την στιγμη εφοσον βλεπω οτι οσο πανε το τραβανε το σχοινι, τι μπορω να κανω?? Με αλλα λογια θελω να παψουν οι εκφοβισμοι,τα τηλεφωνηματα και οτι εχει να κανει μαζι μου να σταματησει.

Υποσημειωση, τα 2 παιδια ειναι ανηλικα. Παρ' όλα αυτα εναντιον μου νομικα και ηθικα δεν εχουν κατι να μου προσαψουν. Και γνωριζαν και υπηρχε συγκαταθεση.

Αυτο που θελω ειναι αφου δε παιρνουν απο λογια, να παψουν να ασχολουνται με το ατομο μου και να με αφησουν στην ησυχια μου με καποια μετρα, ειτε αστυνομικα ειτε εισαγγελικα ή οτιδηποτε αλλο που να χει ομως οδο πολιτικου δικαιου.

Το θεμα ειναι, τι μετρα μπορω να λαβω σε πρωτη φαση προειδοποιητικα και σε δευτερη φαση αν αγνοηθει η πρωτη, εισαγγελικα.

Καταγγελια ας πουμε στην αστυνομια? Σε εισαγγελεα? Σε τι?

Υ.Γ. Ψάχνω μονο απαντησεις που θα με βοηθησουν, ευχαριστω πολυ προκαταβολικα!!

• Απαντ. 89
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτή δηλαδή σε θέλει πίσω να τα ξαναβρείτε, κάτι που δεν της έχεις επιστρέψει ή δεν θέλει τίποτα παρά μόνο εκδίκηση και είναι σάικο? Πολύ τραβηγμένο ακούγεται άμα δεν της έχεις κάνει τίποτα γιατί δεν είναι μόνο αυτή τρελή αλλά και η οικογένειά της.

Στα σοβαρά τώρα. Πρώτα απόλα η κοπέλα είναι ενήλικη? Γιατί αν όχι μπορεί να βρεις μπελά που τάχες μαζί της. Μπορείς να πας στην αστυνομία και να κάνεις μήνυση για παρενόχληση και για ότι άλλο σκεφτείς. Θα ψιλοχεστούνε και μάλλον δεν θα σε ξαναενοχλήσουν και μετά από λίγο καιρό την αποσύρεις άμα είναι. Άμα δεν πιάσει αυτό(ή δεν θέλεις) τότε ασφαλιστηκά μέτρα που δεν πολυξέρω τι παίζει(στην μήνυση όλοι λίγο πολύ ξέρουμε). Σκέψου λίγο μήπως έχεις κάνει τίποτα που να μπορούν να στο φέρουν μπούμερανγκ , άμα γίνει κανα δικαστήριο.

-Δεν είμαι ο καταλληλότερος για νομικές συμβουλές, είμαι σίγουρος πως μέχρι αύριο θα έρθουν πολύ καλές απαντήσεις-

Δημοσ.

Να ξερεις παντως (διχως υπερβολες), οτι κι εκεινοι μπορουν να χρησιμοποιησουν...

τις αστυνομιες, κανονικα κι εναντιον σου! (ενδεχομενως να αγνοουν αυτο/τροπο)

Οι καταγγελιες* δηλαδη μπορουν ανετοτατα να ξεκινησουν απο τη μερια τους/της

Παραδειγμα: γνωστος μου κληθηκε στο αστυνομικο τμημα της περιοχης του "δια υποθεσην του"

Εκει του εξηγησαν -και σε καθολου φιλικο τονο- οτι η 'πρωην' του, τον ειχε κατηγορησει πως

την χτυπουσε, την εκβιαζε (!) για να συναινεσει σε ερωτικη πραξη, και την ειχε απειλησει οτι...

θα τη σκοτωσει! Τα 2 τελευταια, σιγουρα δεν ηταν αληθεια (για το πρωτο δεν ορκιζομαι ομως)

Ακομη και σημερα -καμποσο καιρο μετα- αν η συγκεκριμενη κοπελα παθει κατι σοβαρο,

(του στυλ: τη χτυπησει καποιος βραδυ με αυτοκινητο και την εγκαταλειψει αιμοφυρτη)

δεν υπαρχουν μαρτυρες κι αυτος δεν εχει αλλοθι, μαντεψε ποιον θα μπουζουριασουνε :shifty:

[*δεν ξερω-δεν εξεταζω ποιος εχει δικιο η αδικο, ουτε σκοπευω να ηθικολογησω,

πιστευω ομως οτι περα απο τη νομικη (επιστημη) πρεπει να υπαρχει και η Λογικη]

Επισκέπτης
Δημοσ.
Πρώτα απόλα η κοπέλα είναι ενήλικη? Γιατί αν όχι μπορεί να βρεις μπελά που τάχες μαζί της.

Πάνω από 15 πρέπει να είναι. Όχι ενήλικη. Τα έχουμε ξαναπεί στο παρελθόν. :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

@ darklordvader7:

Μία ερώτηση για να σιγουρέψεις την πλευρά σου: πόσο ανήλικη ήταν και είναι η κοπέλα; Δεν είναι απαραίτητο να βρεις τον μπελά σου γιατί δεν είναι κολάσιμη η σχέση με ανήλικη άνω των 15 ετών αλλά ας είμαστε σίγουροι.

Συμβουλή: πηγαίνεις στον εισαγγελέα της πόλης όπου βρίσκεσαι και του λες με απλό τρόπο ότι σε ενοχλεί η οικογένεια Χ. Όχι πολλά-πολλά, όχι ιστορίες ότι υποψιάζεσαι ότι είναι ο ένας ή ο άλλος. Θα πεις ότι είσαι σίγουρος. Ότι σε βρίσκει η μάνα στο δρόμο και σε βρίζει και σε απειλεί. Ότι σε παίρνει η κοπέλα ακατάλληλλες ώρες στο σπίτι και σε βρίζει. Ότι βρίσκεις στο δρόμο σου τον αδερφό της και σε βρίζει.

Θα ζητήσεις να σου δώσει εντολή για το αστυνομικό τμήμα για να τους καλέσουν για συστάσεις. Αυτή είναι η ορολογία: "Εντολή Εισαγγελέα για συστάσεις".

Αυτά. :)

ΥΓ: Καλά ρε γαμώτη, πότε πρόλαβε να απαντήσει ο Manuel; :P

Δημοσ.

Πας πρώτος στην αστυνομία πριν πάνε εκείνοι , μην το αμελείς . Να δέχεσαι ανώνυμες απειλές και να σε καλούν και για συστάσεις από πάνω είναι πολύ ( και κερατάς και δαρμένος ένα πράγμα ) . Εμείς την πατήσαμε οικογενειακώς , ανετότατα μπορούμε να βρεθούμε μπλεγμένοι και τρέχουμε και κάθε τρεις και λίγο στο τμήμα.

Δημοσ.

Αυτό που λένε τα παιδιά. Πρώτος στην αστυνομία. Έστω και για οδηγίες του τύπου με ενοχλεί μια οικογένεια κ.τ.λ. Τι να κάνω;

btw, πόσο ετών είσαι εσύ;

Δημοσ.

όπως είπε ο Paredwse. μιας και είναι του επαγγέλματος. αλλά αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το γιατί , μιας και τέτοιους είδους πράξεις ΕΧΟΥΝ υπόβαθρο.

/τρολ άμα την παράτησες σε ενδιαφέρουσα ξέρω γω, (πρόσφατο γειτονικό παράδειγμα) , οι βρισιές είναι το ελάχιστο /τρολ οφ

Δημοσ.

Πάνω από 15 πρέπει να είναι. Όχι ενήλικη. Τα έχουμε ξαναπεί στο παρελθόν. :-)

Must have γνώσεις αυτές ε? :D

Δημοσ.

σοβαρα τωρα,εισαι σιγουρος οτι εσυ δεν εχεις κανει τιποτα "κακο"?

+1 πριν πας στο τμημα πρεπει να εισαι απολυτα σιγουρος οτι εσυ ήσουν σωστος και αυτοι ειναι η τρελαρες γιατι μπορει να γυρισει μπουμερανγκ..

@TheDevilMayCare,black_widow αληθεια μετα απο μια καταγγελια οτι κακο και να γινει θεωρουν αυτο το ατομο υπευθυνο?και αμα ειναι αθωος?

Δημοσ.

+1 πριν πας στο τμημα πρεπει να εισαι απολυτα σιγουρος οτι εσυ ήσουν σωστος και αυτοι ειναι η τρελαρες γιατι μπορει να γυρισει μπουμερανγκ..

@TheDevilMayCare,black_widow αληθεια μετα απο μια καταγγελια οτι κακο και να γινει θεωρουν αυτο το ατομο υπευθυνο?και αμα ειναι αθωος?

Αν υπάρχει καταγγελία εις βάρος του ήδη θεωρείται πιθανός ύποπτος κι αν δεν έχει κι άλλοθι/μάρτυρες, έστω κι αν είναι αθώος..μετατρέπεται σε νούμερο ένα ύποπτος (τουλάχιστον μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο...τρεχα γύρευε δηλαδή).

android.png

Δημοσ.

Αυτή δηλαδή σε θέλει πίσω να τα ξαναβρείτε, κάτι που δεν της έχεις επιστρέψει ή δεν θέλει τίποτα παρά μόνο εκδίκηση και είναι σάικο? Πολύ τραβηγμένο ακούγεται άμα δεν της έχεις κάνει τίποτα γιατί δεν είναι μόνο αυτή τρελή αλλά και η οικογένειά της.

Στα σοβαρά τώρα. Πρώτα απόλα η κοπέλα είναι ενήλικη? Γιατί αν όχι μπορεί να βρεις μπελά που τάχες μαζί της. Μπορείς να πας στην αστυνομία και να κάνεις μήνυση για παρενόχληση και για ότι άλλο σκεφτείς. Θα ψιλοχεστούνε και μάλλον δεν θα σε ξαναενοχλήσουν και μετά από λίγο καιρό την αποσύρεις άμα είναι. Άμα δεν πιάσει αυτό(ή δεν θέλεις) τότε ασφαλιστηκά μέτρα που δεν πολυξέρω τι παίζει(στην μήνυση όλοι λίγο πολύ ξέρουμε). Σκέψου λίγο μήπως έχεις κάνει τίποτα που να μπορούν να στο φέρουν μπούμερανγκ , άμα γίνει κανα δικαστήριο.

-Δεν είμαι ο καταλληλότερος για νομικές συμβουλές, είμαι σίγουρος πως μέχρι αύριο θα έρθουν πολύ καλές απαντήσεις-

Για να τα κανει ολα αυτα ναι, με θελει ακομη προφανως! Το προβλημα ειναι οτι εισερχονται ακομη στην προσωπικη μου ζωη και δε με αφηνουν να χαρω τον ερωτα μου με την τωρινη κοπελα μου..!! Και εδω στην Αρτα ειναι πολυ μικρη η κοινωνια οποτε πεφτει ο ενας πανω στον αλλο κ ας μην θελει να τον συναντησει πολλες φορες..

Κοιτα της εκανα πιστευω και γω κακο, δε λεω πως ειμαι κανας αγιος αλλα μονο ψυχολογικο. Και σιγουρα πολυ λιγοτερο απ αυτο που μου προκαλεσε η ιδια. Για το αλλο που εννοεις (κ καλα κανεις κ το εννοεις, ειναι λογικο) δε φτασαμε μεχρι εκει..και πιστεψε με δεν υπαρχουν πολλοι αντρες που θα περιμεναν ενα χρονο χωρις "κοκο" αλλα μονο προκαταρκτικα! Βεβαια ηταν δικια μου αποφαση στην αρχη αυτο, επειδη ειδα πως θα μπερδευοταν κι αλλο. Όμως καταλαβα στα τελευταια οτι κατι δε πηγαινε καλα γενικα..στην ψυχολογια της, στην ελειψη μη-κοινης λογικης κτλ. Αλλος ανθρωπος εδειχνε πως ηταν (και γι αυτο περιμενα εξ αλλου) και αλλος ηταν τελικα!

Αλλα δε φταιει εξ ολοκληρου αυτη. Το παιδι και το σκυλι οπως τα μαθεις γινονται..

Ναι, ειναι ανηλικη, όπου να ναι θα μπει στα 17.. επεσε μεσα ο Manuel !! tongue.gif Εγω είμαι 24.

Γενικα ηταν αυτη η "σχεση" αρκετα παθιασμενη οσο και αρρωστημενη.. αν εχουν κατι να μου προσαψουν πιστευω ειναι που χα χειροδικήσει, αλλα είχε κανει και αυτη το ιδιο και σε μεγαλυτερο βαθμο οταν μαλωναμε.

Η μανα και ο αδερφος ασχολουνται πιστευω γιατι δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν.. η μανα γενικα παιρνει ψυχοφαρμακα το βραδυ για να κοιμηθει, και ο αδερφος της έχει μια σοβαρη ασθενεια απο πολυ μικρος (λογω στιγματος των γονιων του) οποτε και ο τροπος που χει μεγαλωσει δεν ειναι φυσιολογικος με αποτελεσμα να χει κι αυτος χωρις να φταιει μπολικα ψυχολογικα προβληματα.

Αληθεια, θα μπορουσα να επικαλεστω αυτο με την μανα της?? Ότι δεν εχει ας πουμε τοσο καλα σωας τα φρενας?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...