c0prse_grinder Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μόλις παράγγειλα ένα 3DS και τώρα το μόνο που έχει μείνει είναι να βρω μια καλή κάρτα για τα παιχνίδια (R4 etc.).. τι προτείνετε? Θέλω να παίζει 100% σίγουρα 3DS games όταν αυτά βγουν σε μορφή rom και να υποστηρίζει και παλαιοτέρα versions (DSi, DS etc.)
winmik2kx Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 ...Θέλω να παίζει 100% σίγουρα 3DS games όταν αυτά βγουν σε μορφή rom... Μόνο αν περιμένεις μέχρι να γίνει αυτό θα είσαι 100% σίγουρος.
skanjos Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 και εγώ θέλω 5999999 euro κάθε μέρα στο λογαριασμό μου.... δεν υπάρχει αυτό που ζητάς. το 3ds δεν είναι ds, δεν ξέρουμε αν θα σπάσει όπως το ds ή όπως τα ps3/psp με cfw ή αν δεν σπάσει ποτέ, αστείο είναι να πιστέυουμε οτι θα μπορούμε με τις ίδιες κάρτες να παίξουμε και 3ds αντίγραφα..
c0prse_grinder Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Ενταξει ρε skanjos χαλαρωσε λιγο, τον ενθουσιασμο μου εξεφρασα. Και εννοειται πως δεν πιστευω πως θα ηταν τοσο απλο να παιξω τα 3DS παιχνιδια. Απλα δεν εχω ψαξει πολυ το θεμα και ρωτησα αν μηπως εχει βγει τετοια καρτα.. εμενα παντως αστειο μου φενεται το γεγονος να μη σπασει ποτε..
hollow_83 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Απλα δε ξερουμε με ποιο τροπο θα σπασει, αλλα το πιο πιθανο ειναι οι υπαρχουσες καρτες να ειναι αχρηστες.
mavlok Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Το πιθανότερο είναι να σπασει, αλλά μάλλον θα αργήσει αρκετά (όπως έγινε με το PS3). Οι υπάρχουσες κάρτες είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα είναι άχρηστες. Πάντως, και το online το βλέπω χλωμό στην ερχόμενη γενιά με σπάσιμο, μια και θα είναι πολύ πιο ενσωματωμένο στη βασική λειτουργία των κονσολών.
Bourdoulas Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 There's always a way. Δεν έχουν όλοι Internet και δεν μπορούν να κάνουν απαραίτητο το Internet για να παίξεις μια κονσόλα (ας πάρει PC καλύτερα κάποιος). Θα χάσουν πολλές πωλήσεις από αυτό. Οπότε πάντα θα υπάρχει τρόπος.
mavlok Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δεν είπα αυτό αλλά ότι θα είναι δύσκολο να παίζεις online.
adi32 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Ξερει κανεις αν εχει βγει καρτα για τα 3ds games ? Oi r4 καρτες του ds κανουν στο 3ds?
akisk Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2012 Καλύτερα acekard 2i ή DSTWO (η καλύτερη flashcart).
SteelLord Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2012 Μόλις παράγγειλα ένα 3DS και τώρα το μόνο που έχει μείνει είναι να βρω μια καλή κάρτα για τα παιχνίδια (R4 etc.).. τι προτείνετε? Θέλω να παίζει 100% σίγουρα 3DS games όταν αυτά βγουν σε μορφή rom και να υποστηρίζει και παλαιοτέρα versions (DSi, DS etc.) θα εβγαινε μια 3ds flashcart αλλα ακυρωθηκε και καλα... εγω σου προτεινω να παρεις μια κλασσικη r4i gold 3ds για το 3ds σου για να παιζεις ds παιχνιδια κτλ.. αλλα εαν θες περισσοτερα π.χ emulators κτλ.. σου προτεινω να παρεις μια supercard dstwo.. για περισσοτερες ερωτησεις να κανετε εδω: http://www.insomnia....-and-3ds-topic/ Ξερει κανεις αν εχει βγει καρτα για τα 3ds games ? Oi r4 καρτες του ds κανουν στο 3ds? ναι, οπως ειχα πει και στο αλλο παιδι ειχε βγει μια αλλα και καλα ακυρωθηκε το project... βασικα ακομη υπαρχει αλλα εχει μεινει η εργασια στα 75 % μεχρι εκει και ουτε θα παει παραπανω... για περισσοτερες αποριες εδω: http://www.insomnia....-and-3ds-topic/
panther_512 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Υπάρχει εδώ και καιρό Official 3DS Hacking topic. Δεν χρειάζεται να ανοίγουμε ξανά και ξανά νέα topics για το ίδιο θέμα. Για το DS ομοίως. Χρησιμοποιείτε το search παιδιά
SteelLord Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2012 Υπάρχει εδώ και καιρό Official 3DS Hacking topic. Δεν χρειάζεται να ανοίγουμε ξανά και ξανά νέα topics για το ίδιο θέμα. Για το DS ομοίως. Χρησιμοποιείτε το search παιδιά αυτο το thread που λεω εγω ειναι για συγκεκριμενα πραγματα και για τα δυο δλδ.. αλλα καταλαβαινει ο αλλος με το 3ds hacking και αλλο καταλαβαινει με το flashcarts info for ds and 3ds. οποτε εδω μια και καλη http://www.insomnia....-and-3ds-topic/
Προτεινόμενες αναρτήσεις