Προς το περιεχόμενο

τι γνωμη εχετε για το samsung galaxy ace ?

giannis0000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ προτείνω να δει τις ανάγκες του. Τις σοβαρές ανάγκες, και όχι τα cool apps που χρησιμοποιούν gps, accelerometer και ότι άλλο. Εγώ είχα ανάγκη να παίρνω τηλέφωνο. Και πήρα αυτό http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k330-2428.php. Αν του είναι απαραίτητο στην καθημερινότητά του να κάνει Tweet από την καφετέρια που πίνει καφέ ας πάρει ένα zte blade.

Και οκ ξέρω ότι η τεχνολογία πάει μπροστά μπλα μπλα, αλλά ως ένα σημείο. Θεωρώ χαζό να δώσεις 300+ ευρώ για ένα κινητό. Είναι μισό μηνιάτικο για κάτι το οποίο θα κάνεις show off και μόνο. Μην μου πείτε ότι σας έλυσε τα χέρια ένα iphone 4 ή κάποιο αντίστοιχο στην κατηγορία του..

Προτείνω να σκεφτεί, να δει τι θέλει και να αποφασίσει.

Δημοσ.

Εγώ προτείνω να δει τις ανάγκες του. Τις σοβαρές ανάγκες, και όχι τα cool apps που χρησιμοποιούν gps, accelerometer και ότι άλλο. Εγώ είχα ανάγκη να παίρνω τηλέφωνο. Και πήρα αυτό http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_k330-2428.php. Αν του είναι απαραίτητο στην καθημερινότητά του να κάνει Tweet από την καφετέρια που πίνει καφέ ας πάρει ένα zte blade.

Και οκ ξέρω ότι η τεχνολογία πάει μπροστά μπλα μπλα, αλλά ως ένα σημείο. Θεωρώ χαζό να δώσεις 300+ ευρώ για ένα κινητό. Είναι μισό μηνιάτικο για κάτι το οποίο θα κάνεις show off και μόνο. Μην μου πείτε ότι σας έλυσε τα χέρια ένα iphone 4 ή κάποιο αντίστοιχο στην κατηγορία του..

Και πολυ καλα έκανες και πήρες αυτο. Δεν έχεις καταλάβει ομως οτι οι ανάγκες είναι διαφορετικές για τον καθένα. Για τον πατέρα μου κάτι παρόμοιο αγορασα. Αν του έπαιρνα με touch screen θα το κοπαναγε στον τοίχο. Είσαι ομως εντελώς εκτος θέματος και ποσταρεις για πλάκα. Οποιος θέλει να πάρει κάτι τέτοιο δεν ρωτάει στα φόρουμ. Ο φίλος ρωτάει ακριβώς για να κάνει την καλυτερη αγορα στα λεφτά αυτα.

Εγω χωρις smartphone πλέον δεν κάθομαι ουτε μέρα. Σε άλλους είναι εντελώς αχρηστο.

Και ναι, στο λέω το iPhone μου έλυσε τα χέρια σε επαγγελματικά θέματα μου, σε βαθμο που να λέω οτι έχω κάνει απόσβεση ακόμα και 1000€ να έκανε.

Δημοσ.

Υπαρχουν ανθρωποι που μπακατελες τυπου galaxy s τους ελυσαν τα χερια ενω με το χαριτωμενο νοκια που κοζαρες θα πρεπε να κουβαλαω μαζι μου αλλα διαχρονικα γκατζετ τυπου ατζεντες/μπλοκακια και στυλο ενω τωρα απλα εχω μαζι μου το κινητο...εν μερη εισαι σωστος,εν μερη ομως...!

Δημοσ.

Ναι και απαντάω, να δει τι χρειάζεται. Αν τον καλύπτει αυτό το κινητό ας το πάρει. Είναι χαζή η λογική του περίμενε και δώσε άλλα 50. Και απλά προσπαθώ να τον κάνει να σκεφτεί λίγο αν όντως το χρειάζεται. That's all.

//offtopic: Ναι έχω δει αρκετούς που δεν μπορούν χωρίς smartphone. Είναι για καφέ και chat-άρουν. Απλά ελεεινό. Θέλω να το πάρω και να του το βάλω...

Δημοσ.

//offtopic: Ναι έχω δει αρκετούς που δεν μπορούν χωρίς smartphone. Είναι για καφέ και chat-άρουν. Απλά ελεεινό. Θέλω να το πάρω και να του το βάλω...

Και γιατι είναι ελεεινο δηλαδή ; Επειδή δε σου αρέσει εσένα; Παντως ξερω αρκετούς που λέγανε τα ίδια και τώρα τους βλέπεις να διαβάζουν εφημερίδες , site, chat κλπ. :)

Δημοσ.

Ναι δεν λέω να πας μόνος σου :P Εννοώ να είσαι με παρέα και την μισή ώρα να είσαι στο κινητό. Καλά όπως την βρίσκει κιόλας ο καθένας. Anw ξεφεύγουμε :P

Δημοσ.

αναμεσα σε αυτα τα 3 τι θα παιρνατε:

1) lg optimus one (p500) 179-199 ευρω

2) huawei ideos x5 γυρω στα 200 220 ευρω (εχει ερθει τελικα στη wind?)

3) samsung galaxy ace (259 ευρω περιπου)

παρακαλω οι απαντησεις μονο αναμεσα στα 3 αυτα ειδη.

Δημοσ.

Ως πρώην κάτοχος optimus one να σου πω οτι είναι ενα πολύ καλο κινητό με καλη ανεπίσημη υποστήριξη.

Τι μπορεις να κανεις?

Να εχεις μια αντζέντα εργαλειο μαζι σου με το 99.9% των εφαρμογών να τρέχουν αριστα.

Να εχεις μια παιχνιδομηχανη με τα απλά παιχνιδάκια να παιζουν ομως να ζορίζετε στα 3δ και high end σε σημείο μερικα να είναι unplayable, κυρίως οι "δυνατοι" τιτλοι

Πολύ καλή οθόνη, βλέπεις άνετα ταινείες στο λεωφορείο ή στο πλοίο πχ

Πολύ καλο gps και τουλάχιστον οι εφαρμογές Navigon - Aura παίζουν άριστα

Δυνατό ηχείο καθαρή φωνή στις κλήσεις

Δεν έχει υποστήριξη adobe flash όμως το 70-80% των video θα μπορείς να το βλέπεις με skyfire ενώ υπάρχει η στανταρ εφαρμογή συσωλήν

Θα χρειαστεί να αγοράσεις μια καρτα τουλάχιστον 8gb+ class 6 και να την κανεις a2sd αλλιως θα χωράει 10 εφαρμογές και αν :P

Φωτογραφίες ξέχασέ το. Η κάμερα είναι μόνο για ήλιο. Σε ελλειπή φωτισμό δεν βγάζει τίποτα. Η έλλειψη φλας δεν βοηθάει κιόλας.

Αν έπερνα τώρα κινητο θα επερνα το huawei. Ο σκρουτζ λεει οτι έχει ερθει. Στα χαρτια φαίνεται πολύ δυνατό. Στο μόνο που υπολείπεται είναι το ραδιόφωνο ενώ τα υπολοιπά του χαρακτιριστικά το κάνουν νικητή με διαφορά.

Για το ace σου είπα και πρίν. Δεν αξίζει τα λεφτά του. Σαν ενα optimus one ειναι με ξεπλημένη οθόνη και λίγο πιο γρήγορο επεξεργαστή. Τόσο λίγο όμως που δέν αξίζει.

Δημοσ.

ευχαριστω,οποτε θα κοιταξω να παρω το huwaei ideos x5 αφου στα χαρτια εινα ιτο πιο δυνατο + εχει τη μεγαλυτερη οθονη.....

θα το δω απο κοντα αν γινετε να σχηματισω καλυτερη γνωμη οταν ερθει αυτη τη βδομαδα στη wind...

ενταξει το galaxy ace το ειδα απο κοντα εχει ξεπλυμενα χρωματα... λιγουλακι αλλα ομορφο σχεδιαστικα και με δυνατο επεξεργαστη......

Δημοσ.

Δεν θα απαντήσω στις ειρωνικές χαζομάρες μερικών, και δέχομαι απόλυτα τι γεγονός ότι, προφανώς, δεν θέλεις να ανέβεις σε budget. Απλά τα πω ένα τελευταίο και το κλείνω. Εχθές έφαγα ένα φοβερό σκάλωμα με το κινητό, έτσι στο άκυρο, και επειδή δεν έπιασε τίποτε από αυτά που ήξερα, τα είχα βάψει μαύρα γιατί νόμιζα ότι ήταν για σέρβις. Λοιπόν αν δεν υπήρχε η έμπειρη ελληνική κοινότητα του Galaxy S από πίσω, τώρα το κινητό θα ταξίδευε για την nortek. Αλλά συνήλθε. Οπότε δεν θα σου πω παρε αυτό, αλλά θα επιμείνω σε ένα πράγμα: ότι πάρεις φρόντισε να έχει καλή ανεπίσημη υποστήριξη.

Αυτά από εμένα.

Δημοσ.

Δεν θα απαντήσω στις ειρωνικές χαζομάρες μερικών, και δέχομαι απόλυτα τι γεγονός ότι, προφανώς, δεν θέλεις να ανέβεις σε budget. Απλά τα πω ένα τελευταίο και το κλείνω. Εχθές έφαγα ένα φοβερό σκάλωμα με το κινητό, έτσι στο άκυρο, και επειδή δεν έπιασε τίποτε από αυτά που ήξερα, τα είχα βάψει μαύρα γιατί νόμιζα ότι ήταν για σέρβις. Λοιπόν αν δεν υπήρχε η έμπειρη ελληνική κοινότητα του Galaxy S από πίσω, τώρα το κινητό θα ταξίδευε για την nortek. Αλλά συνήλθε. Οπότε δεν θα σου πω παρε αυτό, αλλά θα επιμείνω σε ένα πράγμα: ότι πάρεις φρόντισε να έχει καλή ανεπίσημη υποστήριξη.

Αυτά από εμένα.

τι περιμενεις φιλε μου. Ο ανθρωπος απλα δεν θελει να παρει συσκευη ετσι ανοιγει Thread. Με ειχε πριξει οτι ηθελε galaxy και τελικα δεν ηθελε. Οτι να'ναι ειναι μερικοι εδω μεσα!

Δημοσ.

1) Ηρεμία παίδες!!!!

2) Να ανοίγετε νέα Thread μόνο όταν υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος, και όχι μόνο και μόνο για να γίνεται συζήτηση..!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...