Προς το περιεχόμενο

τι γνωμη εχετε για το samsung galaxy ace ?

giannis0000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ειδα απο κοντα σημερα και μου αρεσε παρα πολυ,τοσο σε στιβαρη εμφανιση πολυ καλο μεγεθος οθονης(3,5αρα),φοραει και android 2.2 καμερα 5αρα..... κα ι800mhz επεξεργαστη .....και ολα τα καλουδια....

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Galaxy-Ace-Black-GT-S5830OKAEUR.htm

αν το εχει κανεις ας μου πει τις εντυπωσεις του απο τη χρηση του κτλπ....

εξωτερικα το εχουν κανει σαν το..iphone ...

Δημοσ.

χαιρω πολυ κα ιμε αλλα 50 παιρνεις κατι αλλο...δε παει ετσι...(και ποιος σου ειπε οτι τα δυο κινητα εχουν μονο 50 διαφορα καταρχην,,,,)

γιατι με 200 ξεκινησα να ψαχνω για κινητο μετα πηγα 250 και τωρα πανω απο 300 ? ε οχι.....

Δημοσ.

Δε με νοιάζει από που ξεκίνησες και πως έφτασες στα 270€.

Για 50€ διαφορά είναι αποτυχημένη αγορά το Ace.

android.png

Δημοσ.

συμφωνώ απόλυτα, δεν έχει καμία σημασία από που ξεκίνησες σε λεφτά. Πράγματι για 50 ευρώ διάφορα το Galaxy S είναι απλά έτη φωτός καλύτερο. Πήγαινε σε κανένα public και παίξε λίγο και με τα δύο και θα καταλάβεις για πόση διάφορα μιλάμε.Και μάλιστα το Galaxy S πολύ θα δεις εκεί θα είναι με παλαιολιθική ρομ, με τις τωρινές είναι ακόμη καλύτερο. Κι εμένα μου αρέσει περισσότερο σε design και κράτημα το Ace (ειδικά το πίσω καπάκι) αλλά επειδή έχω S όταν το δοκίμασα ξενέρωσα εντελώς. Και δεν σου λέμε ότι είναι κακό κινητο, ούτε με το ζόρι να πάρεις S, απλά εφόσον τέθηκε η σύγκριση, με τόσο φθηνό το S, το Ace θα ήταν καλή αγορά στα 200 το πολύ για μένα. Αν δεν θέλεις με τίποτε να ανέβεις άλλο περίμενε λιγάκι να δεις και το HTC Wildfire S που θα είναι εκεί γύρω. (Μόνο που στο μεταξύ θα έχει πέσει ακόμη περισσότερο το Galaxy S, οπότε πάλι τα ίδια θα λέμε...)

Δημοσ.

συμφωνώ απόλυτα, δεν έχει καμία σημασία από που ξεκίνησες σε λεφτά. Πράγματι για 50 ευρώ διάφορα το Galaxy S είναι απλά έτη φωτός καλύτερο. Πήγαινε σε κανένα public και παίξε λίγο και με τα δύο και θα καταλάβεις για πόση διάφορα μιλάμε.

Ρε έχεις βάλει καμία κάμερα στα public; :) Χτες ακριβώς αυτο εκανα, ειμουν στα public και τα είχα και τα 2 στα χέρια και τα συγκρινα..

Οφείλω να συμφωνήσω απόλυτα..

Δημοσ.

Μην κολατε ρε σας ρωταει για το ace και θελει να μαθει για αυτο οχι για να του πειτε οτι με 50€ θα παρει το galaxy....Οτι να σας ρωτισουνε ολο στο galaxy το πηγαινεται το θεμα...Ξεκολατε

Δημοσ.

Μην κολατε ρε σας ρωταει για το ace και θελει να μαθει για αυτο οχι για να του πειτε οτι με 50€ θα παρει το galaxy....Οτι να σας ρωτισουνε ολο στο galaxy το πηγαινεται το θεμα...Ξεκολατε

OK dude, ξεκολλάμε, κανένα πρόβλημα.

Το κινητό είναι μια χαρά αλλά ΔΕΝ αξίζει σε αυτά τα λεφτά. Πάρε κάτι άλλο ή περίμενε να το βρεις με κανένα 200άρι.

Εντάξει τώρα που το είπαμε διαφορετικά;

Oh wait...

Δημοσ.

Δεν του έβαλε κανένας το μαχαίρι στο λαιμό.. Τι γνώμη τους λένε όλοι. Τους διαβάζει όλους και αποφασίζει. Αν τα 50€ παραπάνω είναι εκτος budget ας το πάρει. Θετικές εντυπώσεις μου άφησε οταν το σκαλισα κανά 10λεπτο. Στα ίδια λεφτά ακριβώς δεν το έχω ψάξει τι ανταγωνιστικο υπάρχει. Αν το εχει κανείς ας γράψει τη γνώμη του.

Δημοσ.

Οχι ενοω οτι σε οτι θεμα για κινητα δεν λέτε κριος τις γνωμες σας για το κινητο αλλα πλακονετε τον αλλον με το galaxy

Δημοσ.

συγνωμη εκει που λετε τετοια γιατι δε λετε οτι δεν εινα ιμονο 50 ευρω η διαφορα?

δηλαδη εσεις ποσο το κοστολογειτε το ace και ποσο το s?

απ οαυτ ονα ξεκινησουμε... εγω παντως το ace το βρηκα και με 259 εσεις το s που λετε?

και μια και που το εφερε η κουβεντα εσεις που ξερετε,ετσ ινα παιρνω ιδεες... τι διαφορες εχει τ οενα κινητο με το αλλο?

και κατι αλλο..διαβαζω γενικα και το λενε μερικοι "το galaxy" μα εχει πολλα μοντελα το galaxy

galaxy ειναι και το ace και το πιο φτηνο του...(το λεω γενικα αυτο)

οριστε,πεστε μου που το βρηκατε και ποσο το "s" να δω..εινα ιοντως μονο 50 ευρω η διαφορα? εγω γιατι το εχω δει se site 399 ? εκτος αν λετε αλλο εσεις... το i9000 εχει 399 αντε να εινα ιλιγο λιγοτερο αλλου....οποτε που το ειδαν μερικοι το..50αρι διαφορα....

259 279 το ενα + 100 το αλλο...(μπορει και παραπανω) - αν μου το βρειτε με 300 οκ να το προτιμησω απο το ace...

Δημοσ.

οκ δεν είναι μόνο 50 ευρώ η διάφορα, αλλά δεν είναι και τόσα πολλά. Μιλάμε για το Galaxy S, το οποίο ξεκινάει από 340 ευρώ. Στο μεταξύ έχει μόλις βγει και το Galaxy S II, οπότε αναμένεται η τιμή του πρώτου να πέσει αρκετά και μάλιστα σύντομα. Για αυτό και λέμε ότι πρόκειται για ΠΟΛΎ καλύτερη αγορά, ειδικά αν δεν σε πειράζει να περιμένεις λίγο. Όσο για τις διάφορες τους, αν κρατήσεις για λίγο και τα δύο κινητά θα καταλάβεις και μόνος σου: απολύτως καμία σχέση η μια οθόνη με την άλλη σε φωτεινότητα, καθαρότητα και οξύτητα, συνολική ταχύτητα συσκευής, smoothness στο scrolling και γενικά στην περιήγηση των μενού, διαχείριση μνήμης (έτσι κι αλλιώς δεν έχουν την ίδια αν δεν απατώμαι), φοβερή ανεπίσημη υποστήριξη (και αρκετά καλή επίσημη, πλέον), βίντεοκλήση, επικείμενη αναβάθμιση σε 2.3 Gingerbread (η Ευρωπαϊκή υπάρχει ήδη), κλπ.

Αν η διάφορα στα χρήματα σου πέφτει ήδη μεγάλη, δεν έχει νόημα να το συζητάμε, προφανώς και κάτι ακριβότερο είναι αναμενόμενο να είναι και καλύτερο. Όπως επίσης αν δεν σε βολεύει στο χέρι μια ελαφρώς μεγαλύτερη συσκευή, το S μπορεί να μην σου κάνει. Κανένα πρόβλημα.

Αλλά, από την άλλη, ΑΝ δεν είναι και τόσο σημαντική η διαφορά (στα χρήματα ή στο μέγεθος), ή μπορείς να περιμένεις να πέσει λίγο, όπως και να το κάνουμε είναι πολύ καλύτερο το S. Και μην διαχωρίζετε τη «γνώμη» για μια συσκευή από τη σύγκριση με ένα άλλο. Καλώς ή κακώς, η άποψη για μια συσκευή διαμορφώνεται σημαντικά και από τη σύγκριση με τις υπόλοιπες διαθέσιμες λύσεις. Για μένα, έπειτα και από την επέλαση των κινέζων, η συσκευή αυτή για να είναι ανταγωνιστική (και με άλλες μάρκες, αλλά και με την υπόλοιπη σειρά Galaxy) θα έπρεπε να κόστιζε το πολύ 200-210.

Αυτά είχα να πω, και ο σκοπός μου είναι αποκλειστικά να βοηθήσω, όχι να σε κουράσω ή να σου χαλάσω το thread με την υπέροχη κινητάρα μου, γιατί «αυτή υπάρχει στον κόσμο και καμία άλλη». Εγώ επιμένω ότι, ακόμη και αν δεν σκοπεύεις να δώσεις τη διαφορά, πάνε δες τα από κοντά τουλάχιστον, καθώς και μερικά αλλά, φθηνότερα, για να αποφασίσεις μόνος σου σε ποια κλίμακα τιμής παίζει (ή θα έπρεπε να παίζει...) το Ace, σε σχέση με τά ακριβότερα και τα φθηνότερα.

αυτά.

Δημοσ.

Το ace το πήρε η πεθερά μου :P

Είναι σχετικά γρήγορο όχι όμως αρκετά. Η οθόνη του είναι σαν να έχει πέσει χλωρίνη απάνω. Ξεπλημένα χρώματα τελείως. Δεν έχει flash support. Γενικά παίρνεις ενα zte ή ένα optimus one και είσαι το ίδιο ευχαριστημένος και με πιο πολλά χρήματα στην τσέπη.

Για κοίτα το Huawei. Καλύτερο και πιο φτηνό.

Δημοσ.

giannis0000 περίμενε 4-5 χρόνια που θα βγει το galaxy triple S 5G και θα πέσει η τιμή στο S στα 100 να το πάρεις τότε. μέχρι τότε σου προτείνω αυτό

1100-42.jpg.

Πολύ καλό με φακό.

Αν βιάζεσαι αντί να πάρεις αυτό με 50 ευρώ πάνω δεν αξίζει. Δώσε άλλα 50 αν είναι να πας για το πιο πάνω μοντέλο και από εκεί άλλα 50 κ.ο.κ Γενικά δώσε ένα σκασμό λεφτά για να πάρει κινητό αξίζει. Θα είσαι πολύ μοδάτος και ωραίος τύπος ;)

Δημοσ.

giannis0000 περίμενε 4-5 χρόνια που θα βγει το galaxy triple S 5G και θα πέσει η τιμή στο S στα 100 να το πάρεις τότε.

Πάντα οσο περιμένεις , φθηναινουν τα παλαια αφου βγαίνουν καλύτερα καινούρια. Ομως, ορισμένες φορές είναι καλο να περιμένεις. Μόλις εχει βγει το sgs2. Το sgs1 απο 600€ περίπου που έκανε κάποτε, εχει φθάσει στα 350€. Είναι πολυ λογικο να πέσει κοντα στα 300€ σε 1-1.5 μήνα. Επισης ύστερα απο την εμπορικη επιτυχία που είχε, εχει πλέον τεράστια ανεπίσημη υποστήριξη, και καλη επίσημη. Παλαιότερα το εθαβα το sgs1 για την κακή υποστήριξη που είχε τότε και διάφορα προβλήματα που είχε. Σε συνδυασμό με την τιμη του τότε , δεν έγραφα καλα λόγια. Σημερα ομως τα πράγματα είναι διαφορετικά και πρόκειται για άριστη αγορα.

Το ace πχ, δεν εχει την ίδια υποστήριξη, και γενικά είναι πολυ χειρότερο.

Ειρωνευεσαι αυτούς που του προτινούν ητε να περιμένει ητε να δώσει κάποια λεφτά παραπάνω. Εσυ τι καλύτερο του προτείνεις δηλαδή;

Να παει να πάρει οτι να είναι εδω και τώρα;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...