Ανεπανάληπτος Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 http://www.liberiangeek.net/2010/05/how-to-install-flash-player-in-ubuntu-10-04-lucid-lynx/ μου λεει λυπουμαστε αλλα δεν ειναι διαθεσιμο για αυτο τον τυπο υπολογιστη amd64 !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Για να μην το ξαναγραφω, απο οσα λεω εδω κανεις το τελευταιο. http://www.insomnia.gr/topic/406500-%ce%b5%ce%b2%ce%b1%ce%bb%ce%b1-ubuntu-linux-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%cf%89%cf%81%ce%b1/page__view__findpost__p__4000206 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ανεπανάληπτος Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Για να μην το ξαναγραφω, απο οσα λεω εδω κανεις το τελευταιο. http://www.insomnia.gr/topic/406500-%ce%b5%ce%b2%ce%b1%ce%bb%ce%b1-ubuntu-linux-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%cf%84%cf%89%cf%81%ce%b1/page__view__findpost__p__4000206 το εχω ηδη κανει αυτο το δευτερο μεσω του κεντρου λογισμικου , ευχαριστω παντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Το τριτο λεω, με το partner repo. Σχετικα με το skype και γιατι το kopete/pidgin/whatever πρεπει να το τρεχει απο πισω για να κανει οτι κανει, μια εξαιρετικη εξηγηση εχει το archlinux wiki. - The skype binary is disguised against decompiling, so nobody is (still) able to reproduce what it really does- It produces encrypted traffic even when you are not actively using skype και αλλα. https://wiki.archlinux.org/index.php/Skype Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ανεπανάληπτος Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Το τριτο λεω, με το partner repo. Σχετικα με το skype και γιατι το kopete/pidgin/whatever πρεπει να το τρεχει απο πισω για να κανει οτι κανει, μια εξαιρετικη εξηγηση εχει το archlinux wiki. και αλλα. https://wiki.archlinux.org/index.php/Skype δε με νοιαζει αν θα το τρεχει απο πισω , αρκει να μη μου χωριζει μια κληση σε 100 παραθυρα! εχω κατεβασει και το partner repo , τιποτα φιλε μου EDIT , παω να κατεβασω το αρχειο install του skype για windows και δε με αφηνει απτο site ( κατεβασα το winexs και ειπα να δοκιμασω αν δουλευει ετσι ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1lj4z1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Η διανομη ειναι Ubuntu 10.04 lucid το gnome ειναι 2.30.2 πυρηνα λεει 2.6.32-32 generic Εδω ομως φιλε μου μου θιγεις το οτι δε μπορω να δω βιντεος . εγκατεστησα το flash, θελει restart η φταιει κατι αλλο ? το kopete ειναι κατι σαν το wine? δεν εχω προβλημα να τρεχει το ιδιο το skype , αλλα η εκδοση των windows εχει σιγουρα την επιλογη που ζηταω σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας παιδια έχεις πολύ παλιά έκδοση, δυο εκδόσεις πίσω. σου προτείνω εγκατάσταση του ubuntu linux meerkat maverick 10.10 με gnome γραφικό περιβάλλον εργασίας ή την πιο φρέσκια έκδοση, ubuntu linux natty narwhal 11.04 με gnome ή unity γραφικό περιβάλλον εργασίας. επίσης να προσθέσω οτι μπορείς να δοκιμάσεις και το elementary linux jupiter v0.1, το οποίο είναι βασισμένο στο ubuntu linux meerkat maverick 10.10 και χρησιμοποιεί το gnome γραφικό περιβάλλον εργασίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 επίσης να προσθέσω οτι μπορείς να δοκιμάσεις και το elementary linux jupiter v0.1 το οποίο είναι βασισμένο στο ubuntu linux meerkat maverick 10.10 E.U.B.S. :P ηξκηξκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
twiner Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 μου λεει λυπουμαστε αλλα δεν ειναι διαθεσιμο για αυτο τον τυπο υπολογιστη amd64 !!! συγγνώμη δεν μου πήγε το μυαλό ότι έχεις 64bit. ελπίζω να τα κατάφερες με τη συμβουλή του jim_p. skype και flash: ιδιόκτητο λογισμικό για το οποίο η κοινότητα δεν μπορεί να κάνει τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ανεπανάληπτος Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 έχεις πολύ παλιά έκδοση, δυο εκδόσεις πίσω. σου προτείνω εγκατάσταση του ubuntu linux meerkat maverick 10.10 με gnome γραφικό περιβάλλον εργασίας ή την πιο φρέσκια έκδοση, ubuntu linux natty narwhal 11.04 με gnome ή unity γραφικό περιβάλλον εργασίας. επίσης να προσθέσω οτι μπορείς να δοκιμάσεις και το elementary linux jupiter v0.1 το οποίο είναι βασισμένο στο ubuntu linux meerkat maverick 10.10 και χρησιμοποιεί το gnome γραφικό περιβάλλον εργασίας. Το εχω δει στο νετ οτι υπαρχουν πιο καινουργια αλλα εχω κανει ο,τι update παιρνει . Γινεται να αναβαθμισω αυτο π μου λες χωρις να πεσει κανενος ειδους φορματ ? Η τελος παντων μεσω λογισμικου κ οχι cd boot from cd κ τετοια! @ twiner Εδω ειναι υποπτο γιατι τα λινουξ μου λενε 64 και τα windows 32 και το σωστο πρεπει ναναι 32! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1lj4z1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 γίνεται να αναβαθμίσεις σε ubuntu linux meerkat maverick 10.10 και μετά σε ubuntu linux natty narwhal 11.04 ή (διορθώστε με αν κάνω λάθος) απευθείας σε ubuntu linux natty narwhal 11.04, αυτη η μέθοδος όμως δεν συνιστάται. @ twiner Εδω ειναι υποπτο γιατι τα λινουξ μου λενε 64 και τα windows 32 και το σωστο πρεπει ναναι 32! το Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ανεπανάληπτος Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 γίνεται να αναβαθμίσεις σε ubuntu linux meerkat maverick 10.10 και μετά σε ubuntu linux natty narwhal 11.04 ή (διορθώστε με αν κάνω λάθος) απευθείας σε ubuntu linux natty narwhal 11.04, αυτη η μέθοδος όμως δεν συνιστάται. το εκανα τα διαφορα updates και τωρα μ εγαλε μια 11.04 , διωρθοθηκε το θεμα με το flash , για το skype συμβιβαστηκα με τη ρυθμιση να εμφανιζεται "παντα μπροστα" το βιντεο αλλα ακομα δεν ξερω τον κωδικο ξεκλειδωματος που μου ζηταει , που μπορω να τον βρω? επισης στη νεα εκδοση που μπορω να βλεπω ( κατω οπως στα προηγουμενα) τι τρεχω χωρις να παταω αλτ ταμπ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1lj4z1 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 άν τρέχεις το unity γραφικό περιβάλλον τότε σύρε τον κέρσορα στην πάνω αριστερή γωνία και θα σου εμφανιστεί μια μπάρα, εκεί μπορείς να βάζεις και εφαρμογές. αν θέλεις το κλασσικό το gnome γραφικό περιβάλλον τότε στην login screen (εκει που κάνεις login) σου εμφανίζει κάτω μια επιλογή 'classic desktop' ή κάτι τέτοιο, επιλέγοντας το μπαίνεις στο κλασσικό gnome που μέχρι τώρα έχεις συνηθήσει. δές αυτήν την σελίδα και τα βιντεάκια που περιλαμβάνει: http://www.omgubuntu.co.uk/natty/ επίσης να ξανατονίσω πως συνιστάται η καθαρή εγκατάσταση, οπώτε άν θέλεις να έχεις μια καλύτερη εμπειρία κάνε αυτό. ποιόν κωδικό ξεκλειδώματος εννοείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios_kom Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2011 σημερα καταλαθος βρηκα αυτο ψαχνοντας κατι π ηθελα.. αν θες δοκιμασετο..(ειμαι σε win τωρα κ δν μπορω να το δοκιμασω για να δω αμα δουλευει..) http://osarena.net/2011/06/tabs-sto-skype.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.