Προς το περιεχόμενο

windows 7 update fails

louros

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προφανως, γιατι δεν εχει σχεση η regisrty οπως ειπα και πριν.

Σε ρωτησα νωριτερα κατι,εαν θελεις κανε τον κοπο να απαντησεις

E όχι και κόπος,χάρη μου κάνεις!Και σας ευχαριστώ όλους για τον χρόνο σας. Από εκεί και πέρα μου είχε αναφέρει αναβάθμιση και όχι επιδιόρθωση.Τώρα βέβαια πατάω αντιμετώπιση προβλημάτων σε σχέση με το windows update και μου λέει το πρόβλημα επιδιορθώθηκε!Εν τω μεταξύ ακριβώς το ίδιο συμβαίνει στο desktop μου και στο laptop της κοπέλας μου!! Απίστευτο ειλικρινά!! :shock: :shock: :shock: :shock:

Παρεμπιπτόντως τα windows είναι και στα 3 pc γνήσια!Μήπως φταίει το nod internet security,επειδή είναι το μόνο κοινό των 3 pc!

• Moderators
Δημοσ.

Παρεμπιπτόντως τα windows είναι και στα 3 pc γνήσια!Μήπως φταίει το nod internet security,επειδή είναι το μόνο κοινό των 3 pc!

Οχι,δεν νομιζω πως υπαρχει τετοιο προβλημα (το χω χρονια σε μπολικα pc και δεν συναντησα κατι τετοιο).

Για να τα ξεκαθαρισουμε λιγο και sorry για την επαναληψη:Το pc για το οποιο ξεκινησες το topic, αυτη τη στιγμη λειτουργει κανονικα, μπορεις να κανεις update κλπ, ενω τωρα το προβλημα εμφανιστηκε στο desktop σου και σ αυτο της κοπελας σου?

Αυτο που ρωτησαμε νωριτερα εγω και ο nikosmas, ισχυει?Μηπως απλα εννοει επιδιορθωση?Το δοκιμασες?

Δημοσ.

Και τα 3 pc λειτουργούν μια χαρά!Απλά δεν κάνουν update.Σε κανένα δεν έχει διορθωθεί το πρόβλημα.Ωραία θα δοκιμάσω επιδιόρθωση με το cd των windows και θα σας πω!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...