louros Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Παιδιά έχω πάθει ζημιά στο laptop μου!!Τα windows 7 εδώ και ένα διάστημα (2 βδομάδες ??) δεν κάνουν update.Δηλαδή κάνουν,αλλά στο reboot κλείνει όταν λέει ρύθμιση παραμέτρων στο 15% και μετά κάνει restore στο τελευταίο σημείο σωστής λειτουργίας!Δοκίμασα να ξαναπεράσω framework=> τίποτα! το service pack δεν περνάει! Βγάζει κωδικό σφάλματος 80071A90 . Τί να κάνω???? Ετσι μου έρχεται να βάλω Linux :devil: :devil:
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Για αρχη Windows Update error 80071A90
louros Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Για αρχη Windows Update error 80071A90 To έχω κάνει αυτό το βήμα και μου λέει να κάνω αναβάθμιση με το cd των windows! Πράγμα που σημαίνει εκ νέου εγκατάσταση!Θα μπορούσα με κάποιο τρόπο να το αποφύγω??Φίλε ice ειλικρινά αν είχα χρόνο να κάτσω να ψαχτώ με Linux,μιας που δεν παίζω παιχνίδια,στο εγγυώμαι ότι θα τα είχα ήδη πάνω!
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 To έχω κάνει αυτό το βήμα και μου λέει να κάνω αναβάθμιση με το cd των windows! Πράγμα που σημαίνει εκ νέου εγκατάσταση!Θα μπορούσα με κάποιο τρόπο να το αποφύγω?? Αναβαθμιση σε τι σου λεει να κανεις?Εννοεις πως σου λεει να κανεις την εγκατασταση του Service pack ενω εχεις το cd μεσα?
ScrLk Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Κάνε καθάρισμα στη registry (ccleaner) και μια επανεκκίνηση και είσαι οκ.
Moderators Gi0 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Κάνε καθάρισμα στη registry (ccleaner) και μια επανεκκίνηση και είσαι οκ. Τι ακριβως φταιει στη registry?
ScrLk Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Κάνε τον καθαρισμό και μετά στο Μητρώο του ίδιου προγράμματος Διόρθωση επιλεγμένων παραμέτρων. Επανεκκίνηση, και κατόπιν θα μπορείς να τις κατεβάσεις.
louros Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Να το κάνω με το advanced care ή γίνεται κάπως μέσα απο τα windows(χωρίς ειδικό software)?
ScrLk Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Στο έγραψα, ccleaner http://www.piriform.com/ccleaner Κάνε τον καθαρισμό και μετά στο Μητρώο του ίδιου προγράμματος Διόρθωση επιλεγμένων παραμέτρων. Επανεκκίνηση, και κατόπιν θα μπορείς να τις κατεβάσεις.
louros Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Σε ευχαριστώ φίλε μου για την βοήθειά σου.Εκανα αυτό που μου είπες αλλά πάλι τα ίδια! :shock: Δε λέει να φτιάξει με τίποτα!
Moderators Gi0 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Προφανως, γιατι δεν εχει σχεση η regisrty οπως ειπα και πριν. Σε ρωτησα νωριτερα κατι,εαν θελεις κανε τον κοπο να απαντησεις
nikomas50 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 To έχω κάνει αυτό το βήμα και μου λέει να κάνω αναβάθμιση με το cd των windows! Πράγμα που σημαίνει εκ νέου εγκατάσταση!Θα μπορούσα με κάποιο τρόπο να το αποφύγω? Μήπως δεν σου λέει να κάνεις αναβάθμιση αλλά επιδιόρθωση με το DVD των Windows?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.