kosmar77 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Καλησπερα! Αγορασα προσφατα ενα ps3. Καποια προβληματα με οδηγησαν στο να κανω φορματ το σκληρο. Πριν κανω το φορματ ειχα ξεκινησει να παιζω το god of war. Μεταφερα λοιπον σε ενα usb στικακι τα saves για να μην χαθουν. Κανω στη συνεχεια το format και ξαναφτιαχνω user καινουριο. Το ονομα του παλιου user ηταν Giorgos ενω το καινουριο που εβαλα ηταν George. Ξαναμεταφερω τα saves απο το στικακι στο ps3 και μπαινω να παιξω το παιχνιδι. Και μου γραφφει οτι τα saves και τα trophies ανηκουν σε αλλο user και δεν μπορω να σωσω πανω σε αυτα. Δηλαδη με αφηνει να συνεχισω το παιχνιδι απο εκει που ειναι το save αλλα δε μπορω να σωσω. Επισης δεν υπαρχουν και τα trophies πλεον. Πηγα στο George το εκανα rename σε Giorgos οπως ηταν πριν αλλα τιποτα. Τι γινεται τωρα χαθηκαν όλα? Επισης δεν εχω psn account αν αυτο εχει καποια σημασια διοτι οταν πηρα το ps3 ηταν ηδη κατω.
Xristaras12 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 τα τροπαια σου αν δεν τα ειχες κανει sync with server τοτε ξεχνα τα ναι... τωρα για τα saves δεν ξερω... δοκιμασες να κανεις νεο χρηστη με το setup Που ειχες και πριν; δεν εχω ξανακουσει κατι τετοιο,απλα σου λεω τι θα εκανα εγω σε αντιστοιχη περιπτωση.
JohnVani18 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Τα save δουλεύουν μόνο στον χρήστη ο οποίος τα δημιούργησε, σε κανέναν άλλον, δεν είναι ps2 φάση δυστηχώς.. Όσο για τα trophies, ότι είπε ο Xristaras.
Xristaras12 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 επειδη εχω αναλογη εμπειρια με ενα save GTA IV το ειχα ξεκινησει σε αλλη κονσολα και πηρα το save οταν το ξεκινησα στην δικη μου κονσολα επαιζε κανονικα,μολις εκανα update το παιχνιδι στην τελευταια εκδοση τοτε δεν επαιζε και μου ελεγε κατι για το save και οτι πρεπει να το ξεκινησω απο την αρχη.Μετα απο καιρο που βγηκε νεα αναβαθμιση και την περασα το save ετρεχε παλι κανονικα... Ετυχε; δεν ξερω...
JohnVani18 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Νομίζω τα save είναι κλειδωμένα, εκτός και αν αφαίρεσαν την ασφάλεια. Στο GT5 για παράδειγμα την ασφάλεια την αφαίρεσαν πολύ αργότερα μέσω update. Πάντως σχετικά με update που λές, σε έναν φίλο μου έτυχε παρόμοιο πράγμα με το BioShock 2. Έκανε update και του έβγαζε corrupted το save file.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.