Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά

θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνετε να έχω μονο internet χωρίς σταθερό τηλέφωνο

αν ναι ποσα λεφτά θα πληρώνω και κάθε ποσο

Δημοσ.

Ο κολλητος μου εχει συμβολαιο στη wind και πληρωνει γυρω στα 15€ το μηνα νομιζω, λογικα γινεται και με τις αλλες εταιριες.

android.png

Δημοσ.

Νομίζω σε όλες τις εταιρίες έχεις και τηλέφωνο (για να έχεις ADSL). Αν δεν θες απλά δεν βάζεις συσκευή, δεν κάνεις κλήσεις επομένως δεν πληρώνεις για τηλ. To ιδιο ισχύει και για forthnet Φαντάζομαι.

• Moderators
Δημοσ.

To ιδιο ισχύει και για forthnet Φαντάζομαι.

To αυτο. Δεν πληρωνεις τιποτα εαν δεν χρησιμοποιεις το τηλεφωνο (προφανως μπορεις να δεχεσαι κλησεις)

Forthnet ADSL

Δημοσ.

Παλία γινόταν να εχεις internet απο forthnet,και τηλέφωνο απο ote.

Γενικά όμως για να έχεις internet πρέπει να εχει και σταθερή γραμμη τηλεφώνου

Δημοσ.

μην μπερδευουμε τα πραγματα.

στην forthnet το προγραμμα δινει και τηλεφωνο παρεα.δεν εισαι υποχρεωμενος να το βαλεις καν πανω.στο δινουν τυπικα.σε καποιες περιπτωσεις πιο πολυ σε εταιρικα πακετα δινουν economy δηλαδη δεν υπαρχει τηλεφωνο πανω στην γραμμη.αλλα στους ιδιωτες ειτε εχεις πανω γραμμη ειτε οχι δεν αλλαζει κατι και ουτε πληρωνεις κατι παραπανω.απλα μπορεις να το εχεις για εισερχομενες κλησεις μονο.

ναι παλια μπορουσες να εχεις τηλεφωνο απο οτε και ιντερνετ απο forthnet>αυτο γινεται τωρα μονο αν καποιος εχει isdn για τηλεφωνο.σε Pstn δεν το κανουν.

και δεν χρειαζεται να εχεις τηλεφωνο για να εχεις ιντερνετ.πρεπει να εχεις χαλκο για να εχεις ιντερνετ.απο εκει και περα το τι service θα περασει καποιος πανω απο το χαλκο δεν παιζει ρολο.μπορει να περασει μονο adsl μπορει πχ μονο sdsl(για οσους δινουν) πχ μονο τηλεφωνο κτλ κτλ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...