apom_ad Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Παιδια θελω βοηθεια με μια εργασια που κανω! Χρησημοποιω PHP στο Adobe Dreamweaver. Ξεκινω γραφοντας μια απλη εντολη <?php echo "Hello World"; ?> στο body και οταν χρησημοποιω το f12 για να μου το εμφανισει στο browser δεν μ το εμφανιζει. Μου βγαζει ενα μηνημα (Internet Explorer cannot display the webpage). Το εχω δοκιμασει και με αλλους browser και βγαζει το ιδιο μηνυμα!
macabre_sunsets Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Για να παίξει η PHP θέλει έναν web server που να την υποστηρίζει (πχ/ WAMP/XAMPP).
παπι Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Εγω το εχω με IIS, αν θες να το κανεις ετσι 1) http://learn.iis.net/page.aspx/28/installing-iis-7-on-windows-vista-and-windows-7/ install iis 2) http://www.php.net/manual/en/install.windows.iis7.php install php
apom_ad Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Νε το ξερω οτι θελει καποιο server που να υποστηριζει την PHP. Επειδη η εργασια που κανω ειναι εργασια πανεπιστημιου, μας δινουν τον server. Βασικα το προβλημα μου ειναι οτι δεν ξερω πως να μεταφερω το php file στο server. Γιατι αν δεν δουλευω μεσω του server δεν μπορω να "τρεξω" την σελιδα. Διορθωστε με αν κανω λαθος!
mtsouk Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Ρώτα το Πανεπιστήμιο να σου πουν πως θα μεταφέρεις τα αρχεία. Συνήθως πάντως, με FTP. Το καλύτερο, και πιο αποδοτικό, είναι να κάνεις την ανάπτυξη και τον έλεγχο στο τοπικό σου μηχάνημα, και αφού τελειώσεις να μεταφέρεις τα αρχεία στον server του Πανεπιστημίου για τον τελικό έλεγχο. φιλικά,
apom_ad Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Ευχαριστω για τη βοηθεια. Το προβλημα λυθηκε χρησημοποιωντας το Filezila, FTP οπως ειπε και ο φιλος mtsouk. Μεταφερα τα php files στον server του πανεπιστημιου και δουλεψε η σελιδα. Επειδη ειμαι καινουριος χρηστης της Php δεν ηξερα την διαδικασια που επρεπε να κανω για να δουλεψει. Anw ευχαριστω ξανα!!=]
MitsakosGR Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Αφού χρησιμοποιείς το DreamWeaver τότε δεν χρειάζεσαι filezilla. Όταν ορίζεις site μέσα στο dreamweaver έχεις την δυνατότητα να του ορίσεις remote server μέσω ftp ώστε να πηγαίνει αυτόματα τα αρχεία εκεί για δοκιμή και να τα εκτελεί από εκείνο το σημείο αν θέλεις. Μπορείς να τα έχεις και local παράλληλα.
apom_ad Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Ναι το δοκιμασα τωρα. Δεν καταφερα να ενωθω αλλα ουτε με το Filezila ενωνετε, λογικα πρεπει να εινα προβλμα του server! Θα δοκιμασω πιο μετα! Ποια ι διαφορα του FTP και του SFTP? TO προτο ειναι File Transfer Protocol και το αλλο Simple File Transfer Protocol? Τι κανει το ενα και τι το αλλο??
MitsakosGR Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 SSH File Transfer Protocol Αν συνδέεσαι σε SFTP νομίζω ότι πρέπει να σου δώσει ένα αρχείο ο server για να το χρησιμοποιήσεις στον client σου.
mtsouk Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Δημοσ. 11 Μαΐου 2011 Ποια ι διαφορα του FTP και του SFTP? TO προτο ειναι File Transfer Protocol και το αλλο Simple File Transfer Protocol? Τι κανει το ενα και τι το αλλο?? Όχι simple αλλά secure. Ουσιαστικά κωδικοποιούνται τα δεδομένα κατά την μεταφορά. Κάτι αντίστοιχο με το telnet και το ssh, αν το έχεις υπόψη σου. φιλικά,
apom_ad Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Μαΐου 2011 Okay καταλαβα τη διαφορα!=] Αφού χρησιμοποιείς το DreamWeaver τότε δεν χρειάζεσαι filezilla. Όταν ορίζεις site μέσα στο dreamweaver έχεις την δυνατότητα να του ορίσεις remote server μέσω ftp ώστε να πηγαίνει αυτόματα τα αρχεία εκεί για δοκιμή και να τα εκτελεί από εκείνο το σημείο αν θέλεις. Μπορείς να τα έχεις και local παράλληλα. Οντος εχεις δικαιο! Συνδεθηκα τωρα με τον server μεσω Dreamweaver. Πολυ βοηθητικο αυτο! Αν και εγω τελειωσα το project που ειχα σιγουρα θα με ευκολινει στα επομενα project!!! Πολυ κουραστικο το να αλλαζεις συνεχως παραθυρο για να κανεις upload στον server!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.