Προς το περιεχόμενο

GF 6600GT/256Mb ή GF 210/512Mb

Nikos.thd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και οι 2 είναι εντελώς χάλια με βάση τα σημερινά στάνταρντ, αλλά η 210 είναι περί τις 4 γενιές πιο μπροστά (η 6600GT κυκλοφόρησε το 2004,η GF210 το 2009)... Οπότε αν έπρεπε να διαλέξω από αυτές, θα έπαιρνα την GF210. Από την άλλη πάλι η 6600GT ήταν ένα mid-ranged προιόν, ενώ η GF210 είναι entry level... Χμμ...

Δημοσ.

Φιλε alchmist φόβος και τρόμος είσαι.

Τρέμετε η απανταχού nVidiaδες

Μόνο RADEON και όλα τα ατμός;

Γίνεται;

Δημοσ.

210 λόγω hardware acceleration σε HD και άλλες εφαρμογές που τυχόν το υποστηρίζουν (flash, web browsers). Από άποψη gaming δεν ξέρω τις ακριβείς διαφορές αλλά φαντάζομαι πως κι οι 2 θα ναι πλέον ανεπαρκέστατες, εκτός αν πρόκειται για πολύ απλά/παλιά παιχνίδια.

Δημοσ.

Φιλε alchmist φόβος και τρόμος είσαι.

Τρέμετε η απανταχού nVidiaδες

Μόνο RADEON και όλα τα ατμός;

Γίνεται;

Δεν κακολόγησα την nvidia στην απάντηση μου, ούτε σου αντιπρότεινα κάποια Radeon κάρτα... Έχεις μία κάρτα του 2004 (6600GT), και μία των 30Ευρώ (GF210)... Οπότε, ναι, είναι και οι 2 χάλια. Και μια HD5450 αν μου έβαζες στην σύγκριση, και αυτήν χάλια θα στην αποκαλούσα. Σε παρακαλώ να μου θυμίσεις σε ποιό νήμα υπέπεσα στο ηθικό τέλμα του φανμποϊσμού, πράγμα που σε κάνει να βγάζεις τέτοια συμπεράσματα...

Δημοσ.

Έχει δίκιο ο alchemist, και οι δυο κάρτες που ανέφερες είναι χώμα κατά τα σημερινά δεδομένα για παιχνίδια. Καλύτερα να πάρεις καμιά 9800 από στοκ ή μεταχειρισμένη από αγγελία, παρά 210 ή να μείνεις στην 6600GT.

Σε μια κάρτα δεν παίζει ρόλο το μέγεθος της μνήμης, μια GTX 285 πχ που κυκλοφορεί είτε με 1GB είτε με 2 GB έχουν ακριβώς τις ίδιες επιδόσεις!!!! Απλώς είναι για εμπορικούς σκοπούς έτσι. Ο επεξεργαστής της κάρτας χρησιμοποιεί συγκεκριμένο μέγεθος μνήμης. Οπότε πάντα να κοιτάς το τσιπάκι της κάρτας και όχι το μέγεθος!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...