madpkar Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Υπστηρίζει 7-8 γλώσσες εκτός από ελληνικά...δυστυχώς ειναι για τη μάνα μου που δεν καταλαβαίνει γρι αγγλικά..μπορώ να κατεβάσω software από κάπου ωστε να λυθεί αυτο το πρόβλημα??
koprodogis Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Χωρις να ειμαι ειδικος φιλε μου επειδη προσφατα αγορασα ενα Νοκια 7373 απο αγγλια εαν εχεις καλωδιο για το κινητο τα πραματα ειναι απλα και απλα θα χρειαστει να δωσεις ενα Ελληνικό Product Code και μετα ευκολα. Εαν δεν εχεις το καλωδιο οπως εγω, πηγα σε ενα Nokia Care και αφου τσεκαραν αν γινετε, αν δεν ειναι κλειδωμενο δλδ που ηξερα οτι δεν ειναι μου περασαν την ελληνικη αναβαθμιση με κοστος 16 ευρω
madpkar Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Χωρις να ειμαι ειδικος φιλε μου επειδη προσφατα αγορασα ενα Νοκια 7373 απο αγγλια εαν εχεις καλωδιο για το κινητο τα πραματα ειναι απλα και απλα θα χρειαστει να δωσεις ενα Ελληνικό Product Code και μετα ευκολα. Εαν δεν εχεις το καλωδιο οπως εγω, πηγα σε ενα Nokia Care και αφου τσεκαραν αν γινετε, αν δεν ειναι κλειδωμενο δλδ που ηξερα οτι δεν ειναι μου περασαν την ελληνικη αναβαθμιση με κοστος 16 ευρω Δυστυχως δεν ειναι τόσο απλα ,εχω καλώδιο αλλα πουθενα δεν βρηκα additional languages...Που να χρησιμοποιησω το product code που λες?Μαλλον η Νοκια σε αναγκάζει να πας να δωσεις τα 16..connecting people σου λεει μετα.. Αν ξερει κάποιος ας βοηθησει
koprodogis Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δυστυχως φιλε μου απο οτι ειδα στο site της Nokia, στο ελληνικο για το κινητακι σου για περιπτωση αναβαθμισης γραφει: Δεν υπάρχουν ακόμη διαθέσιμες ενημερώσεις λογισμικού για αυτό το προϊόν. Που σημαινει βγαλαν εκει ενα καιεκει εχει μεινει. Αγγλικα βλεπω εχουν βγαλει αρκετα (Nokia 7230 Firmware v 10.81). Εγω μεχρι εδωμπορω να σε βοηθησω, στο Myphone.gr Που ειναι πιο εξιδικευμενο φορουμ ειδα οτι και εκει δεν εχει να δεις κατι αλλα κανε και εκει καμια ερωτηση αν και εχουν ηδη ρωτησει για debrand συσκευης και δεν εχουν δωσει ουτε καν τα ελληνικα product key.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.