Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Γεια! θέλω ένα πρόγραμμα αν ξέρετε που να μπορώ να βάλω στην ταινία τους υποτίτλους και μετά να το γράψω στο dvd για να δω την ταινία στην τηλεόρασης.
mikelamar Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 ConverXtoDVD Βάζεις σε ένα φάκελο την ταινία κ τους υποτιτλους, δίνοντας τους το ίδιο όνομα (πχ. Batman.avi,Batman.srt) κ αυτο αναλαμβάνει να στα μετατρέψει σε DVD
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 7 Μαΐου 2011 - Θέμα ή μήνυμα σχετικό με πειρατικό υλικό Κρυμμένο από parsifal, 7 Μαΐου 2011 - Θέμα ή μήνυμα σχετικό με πειρατικό υλικό Το έκανα αλλά μου βγάζει ένα μήνυμα μπροστά στην ταινία θα φύγει όταν δώσετε το κλειδί κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι ακριβώς, κάποιο άλλο δεν υπάρχει πρόγραμμα η αν ξέρεις κάποιο κλειδί για το ConverXtoDVD?
NIKOsVAIO Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από parsifal, 7 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από parsifal, 7 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Το έκανα αλλά μου βγάζει ένα μήνυμα μπροστά στην ταινία θα φύγει όταν δώσετε το κλειδί κάτι τέτοιο δεν θυμάμαι ακριβώς, κάποιο άλλο δεν υπάρχει πρόγραμμα η αν ξέρεις κάποιο κλειδί για το ConverXtoDVD? Εεεμμμ...Αν σε βοηθησω σε αυτο που ρωτας, πιθανον να μου διαγραψει την απαντηση καποιος administrator.Αν κανεις μια αναζητηση στο google σχετικα με αυτο που ζητας, πιστευω θα βρεις αυτο που θελεις.Ελπιζω να καταλαβαινεις.
thanos2718 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 Δημοσ. 9 Μαΐου 2011 και εγω ειχα παρομοια ερωτηση!οι υποτιτλοι πρεπει να ειναι ασυμπιεστοι ετσι?
mikelamar Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 και εγω ειχα παρομοια ερωτηση!οι υποτιτλοι πρεπει να ειναι ασυμπιεστοι ετσι? Ναι φυσικά.
micos000 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 Δημοσ. 10 Μαΐου 2011 και εγω ειχα παρομοια ερωτηση!οι υποτιτλοι πρεπει να ειναι ασυμπιεστοι ετσι? Ναι, δεν δουλεύει μέσα από τα zip/rar αρχεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.