DJJordan Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Καλημέρα, έχω στα χέρια μου ένα pavilion dv60000, και απο εχθές, δεν ανοίγει με τίποτα το windows media player και βγάζει ένα μύνημα που λέει:"η σύνδεση με τον διακομιστή απέτυχε", έχω δοκιμάσει τα πάντα, απενεργοποίησα και ξαναενεργοποίησα το media player από την προσθαφαίρεση δυνατοτήτων των windows, δοκίμασα διάφορα fix που κατέβασα, δοκίμασα να κατεβάσω και να εγκαταστήσω ξανά το media player και μου λέει ότι δεν μπορώ να εγκαταστήσω παλαιοτερη έκδοση
filip123go Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Τα windows είναι αυθεντικά η απ τον θείο..? Και γιατί κολλάς τοσο στον media player...?
DJJordan Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 το θέμα είναι ότι δεν είναι δικό μου το laptop, κ κόλησε το media player έπειτα από δική μου χρήση κ δεν μπορώ να δικαιολογηθώ για το πρόβλημα
filip123go Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Απάντησέ μου στο πιο πάνω και άρχισε με scan από malwarebytes και spybot s&d
DJJordan Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 τι να απαντήσω, για τα windows; δεν είναι original..
tolis t. Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 Δημοσ. 21 Μαΐου 2011 filip123go εχω το ίδιο πρόβλημα με τον djjordan Μήπως μπορείς να βοηθήσεις? Τα windows ειναι γνήσια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.