nikosanastasiou Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 καλημέρα, επειδή δεν το έχω και πολύ με το hardware έχω ζητήσει από ένα φίλο να με βοηθήσει να φτιάξω ένα pc. μια πρόταση που έχει πέσει στο τραπέζι λοιπόν είναι να επιλέξω κάτι πιο αδύναμο σε επεξεργαστή και να δώσουμε τα χρήματα στην αγορά κάποιου ssd δίσκου. τι προτείνετε εσείς;
Doc1355 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Καλή σου μέρα Πές μας τα υπόλοιπα+budget για να σου πούμε..
nikosanastasiou Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Επίσης για ποια χρήση προορίζεται ; θέλω κάτι δυνατό, όχι παιχνίδια όμως, περισσότερο photoshop, ασχολούμαι αρκετά από hobby με τη φωτογραφία. έχω την Sony A850 και τα jpeg που βγάζει είναι 20mb το καθένα οπότε το pc την ακούει αρκετά όταν προσπαθώ να κάνω κάτι. To pc θα συνδεθεί και στην τηλεόραση για ταινίες. δεν έχω καταλήξει ακόμα στα υπόλοιπα απλά ρωτάω αν είναι καλή σαν λογική αντί να πάω σε έναν core i7 και hdd να πάρω έναν core i5 με ssd.
grimpr Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Αγόρασε i7 και μηχανικό δίσκο όπως κάνει η μάζα, οδήγα ένα Nissan GTR στα κατσάβραχα.
alpo Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Αυτο που χρειάζεσαι είναι αρκετή μνήμη RAM. 4GB ή ακόμα και 8GB σε συνδιασμο με 64bit λειτουργικό και θα είσαι μια χαρά για το photoshop. Όσο για το δηλλημα σου, θα πρωτεινα επεξεργαστη. Είναι κάτι που στηνεις ολο το υπόλοιπο σύστημα σε αυτο και καλο είναι να το προσεξεις. Με τον SSD θα δεις μεγάλη διαφορα, αλλά είναι κάτι που το προσθέτεις οποιαδήποτε άλλη στιγμη.
Dropsreef Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Βάζω τις επιλογές σε spoiler γιατί το διαθέσιμο budget παραμένει άγνωστο Cpu: Intel Core I5-2500K Box Cpu Cooler: Coolermaster hyper 212 M/B: MSI P67A-GD65 (B3) Ram: Kingston 4GB DDR3 1333MHz X4 συνολάκι 16GB Ssd:OCZ Vertex 3 SATA III 2.5" 120GB Στα 750€ τα παραπάνω parts
Ntinaras Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Αυτο που χρειάζεσαι είναι αρκετή μνήμη RAM. 4GB ή ακόμα και 8GB σε συνδιασμο με 64bit λειτουργικό και θα είσαι μια χαρά για το photoshop. Όσο για το δηλλημα σου, θα πρωτεινα επεξεργαστη. Είναι κάτι που στηνεις ολο το υπόλοιπο σύστημα σε αυτο και καλο είναι να το προσεξεις. Με τον SSD θα δεις μεγάλη διαφορα, αλλά είναι κάτι που το προσθέτεις οποιαδήποτε άλλη στιγμη. δε ξερω γιατι,αλλα οταν περιμενω να κανει κατι ο επεξεργαστης δε με πειραζει,αλλα οταν περιμενω να διαβασει ο δισκος κατι μουρλαινομαι και θελω να σπασω το πισι.
EliasKir Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Δημοσ. 8 Μαΐου 2011 Καρτα γραφικων δεν θα βαλεις? Για να χρησιμοποιησεις την ενσωματωμενη θελεις H67 μητρικη. Επισης και με ενα Vertex 2 θα εισαι μια χαρα, μην δωσεις τα παραπανω λεφτα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.