Προς το περιεχόμενο

Συγκριση SSD

barman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτον -------------> http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/OCZ-Vertex-2-Series-60GB-SSD-w-Bracket-2-5inches-Sata-II-OCZSSD2-2VTXE60G.htm

Η Αυτον ----------- > http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Solid-State-Drives/Intel-Postville-80GB-SSD-Retail-2-5-Sata-II-SSDA2MH080G2K5-SSDA2MH080G2K5.htm

Να σημειωσω οτι εχω ηδη εναν SSD INTEL 40GB 10 μηνες και δουλευει ΑΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΑ !!!!

Δημοσ.

Και εγώ intel έχω χώρις κανένα πρόβλημα αλλα αν αγοράρα ssd τώρα στον vertex 2 της ocz θα πήγαινα.

Δημοσ.

Εγώ φίλε θα σου έλεγα να περιμένεις λίγες μέρες να έρθουν οι 320 της intel και οι vertex 3 της OCZ...Είναι ποιο καινούργιοι και έχουν διορθώσει όλα τα προβλήματα των προηγούμενων..

Εγώ αγόρασα τον intel 320 στα 80 gb..Πολύς κόσμος μου είπε πως είναι οι ποιο αξιόπιστοι με πολύ καλό controler...

Δημοσ.

Εγώ φίλε θα σου έλεγα να περιμένεις λίγες μέρες να έρθουν οι 320 της intel και οι vertex 3 της OCZ...Είναι ποιο καινούργιοι και έχουν διορθώσει όλα τα προβλήματα των προηγούμενων..

Εγώ αγόρασα τον intel 320 στα 80 gb..Πολύς κόσμος μου είπε πως είναι οι ποιο αξιόπιστοι με πολύ καλό controler...

H Intel ειναι κορυφη. Θα παω προς τα εκει ξανα αφου εχω ηδη εναν ssd 40GB . Μαλλον για 80GB λεω.

Δημοσ.

Έχουν έρθει ήδη η vertex 3 της OCZ στα 250Ε πρέπει να είναι.Για μένα ας πάει σε έναν με 60gb αν τον φτάνουν

ναί ήρθαν και σάν καλός πελάτης με πήραν τηλ χτές και με ενημέρωσαν ότι μόλις έφτασαν οί 3 αλλά περιορισμένα κομμάτια στα 260 ευρώ

Δημοσ.

Το κακό είναι πως οι σειρά vertex 3 ξεκινά από 120 GB...Καλές ταχύτητες αλλά πολλά χρήματα..

Τελικά οι ταχύτητες που διαβάζουμε κατα καιρούς είναι αυτό που μα καίει???

Ταχύτητες που χάνονται και πέφτουν με το πέρασμα του χρόνου τι να τις κάνεις..Ελπίζω πως οι νέοι δίσκοι δεν έχουν τέτοια προβλήματα

Δημοσ.

εγω εχω τον vertex 3 βεβαια δεν ειχα αλλον ssd πριν για να συγκρινω αλλα μεχρι τωρα μπορω να πω τα καλυτερα και απο ταχυτητα πολυ καλος

Δημοσ.

εγω εχω τον vertex 3 βεβαια δεν ειχα αλλον ssd πριν για να συγκρινω αλλα μεχρι τωρα μπορω να πω τα καλυτερα και απο ταχυτητα πολυ καλος

Σε τι Mobo Φιλε ;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...