Προς το περιεχόμενο

Καθεστώς για κατοικιδια στην Ελλάδα

Stockholm4ever

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο είναι το νομικό καθεστώς για τα κατοικίδια στην Ελλάδα?

Μπορω να βγάζω το σκυλο μου βόλτα έξω?

Επιτρέπεται να τα κάνει κάπου απόμερα και να τα μαζεύω μετά με καμια σακουλίτσα και να τα πετάω στα σκουπίδια?

Πρέπει να φοράει φίμωτρο όταν βγαίνει έξω?

Επιτρέπεται να το πηγαίνω στις πλατείες να καθόμαστε? - οχι να τον αμολάω στο γκαζόν.. Εννοείται..

Εχουν λυσάξει όλα τα μίζερα ζώα στην περιοχή που μένω και μου κάνουν παρατήρηση αμέσως χωρίς να με ξέρουν για το σκύλο μου όπου το πάω..

Του έχω ολόκληρο κηπο και μεγάλη πιλωτή στο σπίτι να τρέχει αλλα θέλει να βγαίνει και έξω..

Δημοσ.

Γιατί νομίζουν ότι επειδή κάποιοι δεν τηρούν αυτά που ανέφερες δεν το κανεις και εσύ. Την επομενη φορα που θα τους δεις να βγάζουν βόλτα τα παιδιά τους λοιπόν ξεκινα και εσύ να τους κανεις παρατηρήσεις γιατί φωνάζουν τα πιτσιρίκια μες την νύχτα γιατί πετούν μπάλες στην αυλή σου και σου σπάνε τα λουλούδια κλπ. χωρίς να μένουν κοντά στο σπίτι σου. Έτσι δεν κάνουν και αυτοί ? αυτό τους χρειάζεται. ^_^

Δημοσ.

Εχουν λυσάξει όλα τα μίζερα ζώα στην περιοχή που μένω και μου κάνουν παρατήρηση αμέσως χωρίς να με ξέρουν για το σκύλο μου όπου το πάω..

Μετα λύπης μου διαπιστώνω οτι δυστυχώς κυκλοφορούν πάρα πολλά μίζερα "ζώα" στην περιοχή σου και μάλιστα ελεύθερα, χωρίς λουρί και χωρίς φίμωτρο...

Μάλον αυτοί που κατασκευάζουν φόλες πρέπει να αναθεωρήσουν κάποια πράγματα σχετικά με τους πραγματικούς αποδέκτες που θα έπρεπε να έχουν τα προϊόντα τους ...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...