ATiTool Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Παιδες εχω ενα προβλημα με τον IE9. Καθε τρεις και λιγο οταν ανοιγω πολλα tabs μου πεταει ενα pop-up και μου λεει κατι μ****ιες του στυλ "αντιμετοπιστικε ενα προβλημα,ελεγχος για λυση" παταει κατι σαν ακυρωση και συνεχειζω κανονικα. Εχει κανεις καμια ιδεα?
nikomas50 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Ναι, firefox Μη τζιζ !!! Opera και πάλι Opera. Διδάσκει browsing σε όλους τους αντιγραφείς της.
SPANK Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Κατέβασε και κάνε παλι μια εγκατάσταση του IE9 μήπως στρώσει αν και όπως ειπαν και τα παιδιά καλύτερα να κοιτάξεις την μετάβαση σε αλλον browser.
filip123go Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Τρέξε ένα scan με malwarebytes και spybot s&d. Και μα που είπαν όλοι την γνώμη τους για browser, να σου προτείνω κ εγώ τον google chrome...!
NIKOsVAIO Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Παιδες εχω ενα προβλημα με τον IE9. Καθε τρεις και λιγο οταν ανοιγω πολλα tabs μου πεταει ενα pop-up και μου λεει κατι μ****ιες του στυλ "αντιμετοπιστικε ενα προβλημα,ελεγχος για λυση" παταει κατι σαν ακυρωση και συνεχειζω κανονικα. Εχει κανεις καμια ιδεα? Φυσικα!Google Chrome χωρις 2η σκεψη! Χρησιμοπιηται ακομα ο I.E ???
Razor88 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Φυσικα!Google Chrome χωρις 2η σκεψη! Χρησιμοπιηται ακομα ο I.E ??? οχι απο εμενα αλλα απο πολλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.