Προς το περιεχόμενο

Μητρική για i3 530

Arctic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφού την χάλασα λέω να την αλλάξω(όχι ακόμα-μαζεύω χρήμα, μαθητής γαρ)... Έχω αυτόν και είχα αυτήν.

Το ταβάνι είναι στα 150 €.

Έχω κατά νου την MSI Big Bang Trinergy.

Θα 'θελα (στο μέλλον-καλοκαίρι) να έκανα και o/c (για να περνά κι η ώρα μαθαίνοντας), αλλά ο 530 έχει προοπτικές ορ....

Τώρα λέτε εσείς :)

Δημοσ.

Για μένα αν μπορείς πούλα τον επεξεργαστή και πάνε σε καινούρια πλατφόρμα είναι καλύτερη λύση από το να μείνεις με έναν διπύρηνο και παλιά πλατφόρμα

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν θα έχει μέλλον. Αλλά βλέπεις το οικονομικό είναι περιορισμένο (δεν έχω ακόμα όλα τα χρήματα για την μητρική:))

Τέλος ο i3 530 μέχρι πόσο μπορεί να ανεβεί με αερόψυξη (δεν θέλω να τον πάω εκεί γιατί δεν ξέρω, αλλά ας ξέρω τα όρια)

Δημοσ.

Η MSI Big Bang Fusion και η MSI Big Bang Trinergy προσφέρουν όντος 16/16/0 ή 16/8/8 στις PCIe χάρη στα chipset Lucid Hydra 200 και NF200 Nvidia αντίστοιχα ή το λένε για να το λένε;

Μήπως είναι υποδεέστερα τα lanes από τα πάνω chipset από αυτά των p55 και cpu.

Μπορεί κάποιος να εξηγήσει πώς λειτουργεί το θέμα chipset-lanes;

Δημοσ.

Όσον αναφορά τα lanes δεν εδω θα σου λυθούν οι απορίες πιστεύω .

Το ξέρω ότι δεν μπορείς να δόσεις και πολλά .Άλλα είναι κρίμα έτσι θα χάσεις περισσότερα λεφτά και θα κλαίς τα λεφτά σου μετά για αυτό στο λέω

Δημοσ.

Δεν θα χάσω απαραίτητα λεφτά. Κυρίως επιδόσεις θα χάσω στο μέλλον. (αφού δεν με κόβω να αναβαθμίζω μετά την μητρική- εκτός από ψύκτρα και psu)

Αλλά αν περιμένω να μαζέψω min 300€ (για i5 2500k & mobo) χάνω τώρα επιδόσεις( είμαι με 2gb ram 1χ1 και όχι dual chanel)

Εξάλου το πιο απαιτητικό που κάνω στο pc είναι παιχνίδι που μέχρι τώρα o cpu δεν ζορίζεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...