Arctic Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Αφού την χάλασα λέω να την αλλάξω(όχι ακόμα-μαζεύω χρήμα, μαθητής γαρ)... Έχω αυτόν και είχα αυτήν. Το ταβάνι είναι στα 150 €. Έχω κατά νου την MSI Big Bang Trinergy. Θα 'θελα (στο μέλλον-καλοκαίρι) να έκανα και o/c (για να περνά κι η ώρα μαθαίνοντας), αλλά ο 530 έχει προοπτικές ορ.... Τώρα λέτε εσείς
rafail1994 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Για μένα αν μπορείς πούλα τον επεξεργαστή και πάνε σε καινούρια πλατφόρμα είναι καλύτερη λύση από το να μείνεις με έναν διπύρηνο και παλιά πλατφόρμα
Arctic Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Η αλήθεια είναι ότι δεν θα έχει μέλλον. Αλλά βλέπεις το οικονομικό είναι περιορισμένο (δεν έχω ακόμα όλα τα χρήματα για την μητρική) Τέλος ο i3 530 μέχρι πόσο μπορεί να ανεβεί με αερόψυξη (δεν θέλω να τον πάω εκεί γιατί δεν ξέρω, αλλά ας ξέρω τα όρια)
Arctic Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Η MSI Big Bang Fusion και η MSI Big Bang Trinergy προσφέρουν όντος 16/16/0 ή 16/8/8 στις PCIe χάρη στα chipset Lucid Hydra 200 και NF200 Nvidia αντίστοιχα ή το λένε για να το λένε; Μήπως είναι υποδεέστερα τα lanes από τα πάνω chipset από αυτά των p55 και cpu. Μπορεί κάποιος να εξηγήσει πώς λειτουργεί το θέμα chipset-lanes;
rafail1994 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Όσον αναφορά τα lanes δεν εδω θα σου λυθούν οι απορίες πιστεύω . Το ξέρω ότι δεν μπορείς να δόσεις και πολλά .Άλλα είναι κρίμα έτσι θα χάσεις περισσότερα λεφτά και θα κλαίς τα λεφτά σου μετά για αυτό στο λέω
Arctic Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2011 Δεν θα χάσω απαραίτητα λεφτά. Κυρίως επιδόσεις θα χάσω στο μέλλον. (αφού δεν με κόβω να αναβαθμίζω μετά την μητρική- εκτός από ψύκτρα και psu) Αλλά αν περιμένω να μαζέψω min 300€ (για i5 2500k & mobo) χάνω τώρα επιδόσεις( είμαι με 2gb ram 1χ1 και όχι dual chanel) Εξάλου το πιο απαιτητικό που κάνω στο pc είναι παιχνίδι που μέχρι τώρα o cpu δεν ζορίζεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.