mainboardER Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 απο οθονη τι λεει γιατι απ οτι διαβασα τα χρωματα της ειναι καπος μουντα και η αποσταση αναμεσα στην οθονη και το touch panel ειναι αισθητα μεγαλη τωρα για τη φορτιση δεν εχω ιδεα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 απο οθονη τι λεει γιατι απ οτι διαβασα τα χρωματα της ειναι καπος μουντα και η αποσταση αναμεσα στην οθονη και το touch panel ειναι αισθητα μεγαλη τωρα για τη φορτιση δεν εχω ιδεα μεχρι τωρα οκ φαινοντε τα χρωμαρα του.. η αποσταση ειναι οκ μην ανυσηχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 αντε απο δευτερα θα το χω και εγω το μονο που φοβαμε ειναι πως τα 60-120mb του whatsup θα μου ειναι λιγα αν το πειρες απο wind σου δωσανε και 4αρα msd μαζι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 αντε απο δευτερα θα το χω και εγω το μονο που φοβαμε ειναι πως τα 60-120mb του whatsup θα μου ειναι λιγα αν το πειρες απο wind σου δωσανε και 4αρα msd μαζι; απο ένα παλικάρι το πήρα σφραγισμένο σχεδόν τσάμπα.... οποτε οχι :Ρ Δεν εχω ιδεα απο mb.. αυτην την στιγμη ισα ισα πιανει το wifi του γείτονα.. απο εκει μπαίνω. Αν και πιστευω 120 καλα δε θα ναι? εδω αλλοι λενε οτι την παλευαν με 60 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 τι να σου πω με το σαραβαλο που εχω μεχρι τωρα με το 60αρι τη βγαζω, και η cosmote η ατιμη μια 60 μια 120 δινει. εγω θα πρωτο μπω με wifi και θα βαλω μετρητη δεδομενων ωστε να δω ποσο τρωει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 pως το βάζουμε αυτο? για να χωσω μετα το προγραμματακι με τα 120.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 απο το market κατεβαζεις καποιο μετριτη δεδομενων,σε καποιους μπορεις να βαλεις τον αριθμο των mb σου ωστε να σε ειδοποιει πριν τελειωσουν. επεισης καθε φορα που ανανεωνεις τα mb μην ξεχνας να τον μηδενιζεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 3g watchdog απο market, βαζεις ποσα mb ανα μηνα εχεις σαν πακετο, και ανοιγει αυτοματα καθε φορα που ξενικανε τα data (οχι απο wifi, τα 3g κλπ). Παραλληλα με το juicedefender το οποιο αμα θες το βαζεις να ξαναανοιξει τα data αν τα τελειωσεις και δεν εχει περασει μηνας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 απο χτες είμαι και εγώ ευτυχής κάτοχος του τηλεφώνου ..για όποιον θέλει άμεσα να πάρει χωρίς να παραγγείλει, στη wind στο περιστέρι στη παναγή τσαλδάρη(προέκταση της λένορμαν), σε ένα κατάστημα που είναι δίπλα απο ένα μεγάλο μαγαζί με παιχνίδια που λέγεται αστέρι έχει διαθέσιμα 5-6 κομμάτια.. θέλω να πάρω προστατευτική θήκη για το κινητό, έχετε να μου προτείνετε κάτι??ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Ναι όντως για ρίχτε προτάσεις.. με γεια outlaw.. τα δικα μας θα εχουν την ιδια μερα γενέθλια Οπότε πριν βάλω το προγραματάκι τώρα παω και κατεβάζω το 3g watchdog.. το άλλο δεν πολύκατάλαβα αν το χρειάζομαι και γιατί βέβαια :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 τι λετε για αυτη; http://cgi.ebay.com/Huawei-U8800-IDEOS-X5-Cover-Case-Free-Screen-Protector-/140554490178?pt=PDA_Accessories&hash=item20b9b35142 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Ναι όντως για ρίχτε προτάσεις.. με γεια outlaw.. τα δικα μας θα εχουν την ιδια μερα γενέθλια Οπότε πριν βάλω το προγραματάκι τώρα παω και κατεβάζω το 3g watchdog.. το άλλο δεν πολύκατάλαβα αν το χρειάζομαι και γιατί βέβαια :Ρ lol σε ευχαριστώ! τι λετε για αυτη; http://cgi.ebay.com/Huawei-U8800-IDEOS-X5-Cover-Case-Free-Screen-Protector-/140554490178?pt=PDA_Accessories&hash=item20b9b35142 βασικά αυτό είναι ακριβώς ότι ψάχνω αν και θα προτιμουσα κάτι απο ελλάδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 απο ελλαδα δεν βρηκα κατι απο ebay τι γινετε με τα μεταφορικα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 τι λετε για αυτη; http://cgi.ebay.com/Huawei-U8800-IDEOS-X5-Cover-Case-Free-Screen-Protector-/140554490178?pt=PDA_Accessories&hash=item20b9b35142 αρκετα καλο φενεται..μεταφορικα ομως να ξεραμε.. τεστ απο ideos:P , Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 τη να σου πω δεν εχω αγωρασει ποτε απο ebay απο browser η insomnia app; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα