Skylined Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Απο την Αγγλια το πηρα ως Orange branded San Fransisco απευθείας από την Orange. Μακράν η καλύτερη value for money αγορά που έχω κάνει ποτέ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Απο την Αγγλια το πηρα ως Orange branded San Fransisco απευθείας από την Orange. Μακράν η καλύτερη value for money αγορά που έχω κάνει ποτέ. ελλάδα στέλνουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Απο την Αγγλια το πηρα ως Orange branded San Fransisco απευθείας από την Orange. Μακράν η καλύτερη value for money αγορά που έχω κάνει ποτέ. Ειχε καμμια προσφορα; Γιατι εμενα μου εφτασε τα 140, και παλι το βλεπω τωρα στα 99+20 το top plan 120 λιρες, παλι στα 140 ευρω παει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 ελλάδα στέλνουν? Δε νομίζω, μόνο αν βρεις τίποτα καλό στο eBay ή Amazon. Τώρα αν η Orange ή καμία άλλη εταιρία βγάλει το x5 ως orange branded phone στις 120-130 λίρες πράγμα διόλου απίθανο, θα είμαστε μιααα χαρά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 ελλάδα στέλνουν? Οχι δε στελνουν, και απο το αμαζον που προσπαθησα, κι εκει με κομπλαραν. Μονο αν εχεις κανενα φιλο αγγλια, να σου το φερει, η να σου το στειλει με κοστος αλλα 10 ευρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ειχε καμμια προσφορα; Γιατι εμενα μου εφτασε τα 140, και παλι το βλεπω τωρα στα 99+20 το top plan 120 λιρες, παλι στα 140 ευρω παει. Έχει προσφορά στα 80 χωρίς χρόνο ομιλίας για πελάτες καρτοκινητής άνω των τριών μηνών που έχουν συμπληρώσει ένα ορισμένο ποσό αγοράς χρόνου ομιλίας, αλλά πολλοί πήραν την προσφορά χωρίς να πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις. Αν ενδιαφέρεται κάποιος να μάθει πώς βεβαίως να του πω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 μολις το παρηγγειλα και εγω απο wind παντος το "κουφιο" χ5 που ειχε στη wind οντος διχνει ποιο ομορφο και ποιο λεπτο απο οτι στοις φωτογραφειες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 απο sar τι λεει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsourakis13 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 τέλεια...! έχει πάρα πολύ λίγο..! περίπου 0.6 ΜΑΧ..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 μια χαρα,εγω ειδα καπου για 0,3 κατι. δεν μπορω να περιμενω μεχρι τη δευτερα σε custom roms πεζει τιποτα ενδιαφερον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sentilon Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 παιδιά να κάνω μια ερώτηση; σας δώσανε μνήμη 4gb από την wind μαζί με το κινητό; Μπορεί κάποιος που αγόρασε την συσκευή της μετρητοίς να μου απαντήσει; Ευχαριστώ. -------------------------------------------------------------------------------------- Ελεος, μου ειπανε οτι δεν ειχαν διαθεσιμες και γιαυτο δεν μου εδωσαν, ουτε μια ενημέρωση τουλάχιστον να πάω σε άλλο κατάστημα wind να το πάρω 15 ευρώ είναι αυτα. Στο φυλλάδιο δεν βλέπω πουθενά να λέει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Άραγε αν ζητήσω από τα κεντρικά θα μου δώσουνε η και η wind δουλεύει με franchise; κανείς ομοιοπαθείς; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 εγω λεω να τους ζητισω 8αρα πληρονοντας το παραπανω κοστος γιατι ετσι κι αλιος θελω κατι μεγαλητερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Παίδες μόλις το πήρα και εγώ.. επειδή πήρα κινητό μετα από 4 χρόνια.. αυτο το αφήνω να φορτώσει μέχρι να φουλάρει η μπάρα ετσι? Και μετά το φορτίζω μόνο οταν τελειώσει η μπαταρία.. για 2-3 φορές αυτό.. κάνα τιπ? έχει gorilla glass το κινητό? αν όχι τι παίρνω και από που για να το προστατέψω όσο μπορώ? την ζελατίνα που έχει πάνω την βγάζω τώρα?:Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Παίδες μόλις το πήρα και εγώ.. επειδή πήρα κινητό μετα από 4 χρόνια.. αυτο το αφήνω να φορτώσει μέχρι να φουλάρει η μπάρα ετσι? Και μετά το φορτίζω μόνο οταν τελειώσει η μπαταρία.. για 2-3 φορές αυτό.. κάνα τιπ? έχει gorilla glass το κινητό? αν όχι τι παίρνω και από που για να το προστατέψω όσο μπορώ? την ζελατίνα που έχει πάνω την βγάζω τώρα?:Ρ βασικα ουτε καν γιαλινο δεν ειναι το πανω layer της οθονης τη gorilla μου λες,οσο για το screen protector αν βρεις κατι πες μας γιατι το σκεφτομαι και εγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
UpToDate_ Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 βασικα ουτε καν γιαλινο δεν ειναι το πανω layer της οθονης τη gorilla μου λες,οσο για το screen protector αν βρεις κατι πες μας γιατι το σκεφτομαι και εγω. Άρα θέλουμε screen protector οπωσδήποτε.. κάτι θα βρούμε. Για την φόρτιση τι παίζει όμως? α, και για την ζελατίνα :ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα