11demian111 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 αν εχει βυσμα micro usb τοτε ναι,κανει και μαλλον βρηκα και το νεο μου κινητο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oaporos Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 και εγω ετσι θελω να πιστευω... στην αρχη ηθελα να παρω κανενα lg optimus 7 windows 7 δλδ αλλα σκευτηκα οτι δεν εχουν πολυ καιρο που ειναι στην αγορα και δεν ξερω... εχουν μελον αλλα δεν εχουν παρον...!!! και πιστευω δεν εχουμε ολοι μας την οικονομικη ανεση να παρουμε κατι απλα για δοκιμη..!!! αμα μου κατσει καμια καλη τιμουλα πιστευω παντος θα το τσιμπαγα.. αλλα προς το παρον x5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsourakis13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2011 Παίδες μήπως κάποιος κάτοχος του εν λόγω κινητού μπορεί να αναφέρει τα αρνητικά που έχει το κινητό...? γενικά ότι και να είναι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panahs Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Υπάρχει ήδη custom rom που φτάνει το κινητάκι στα 1500 Mhz. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Ναι ε; Κάποιο link? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Υπάρχει ήδη custom rom που φτάνει το κινητάκι στα 1500 Mhz. τι λες ρε φίλε απο τα 800 στα 1500??!! λίγο παρατραβηγμένο μου ακούγεται πάντως!!! αλλά και να γίνεται υποθέτω θα πετάει τα μάτια της μπαταρίας έξω, θεωρητικά θα αποφορτίζεται στο μισό χρόνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dbzakias2 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 τι λες ρε φίλε απο τα 800 στα 1500??!! λίγο παρατραβηγμένο μου ακούγεται πάντως!!! αλλά και να γίνεται υποθέτω θα πετάει τα μάτια της μπαταρίας έξω, θεωρητικά θα αποφορτίζεται στο μισό χρόνο... βασικα το max oc αυτης της custom rom ειναι 1900 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 έχετε δίκαιο!!! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1059753 άσχετο αλλά το κινητό παίρνει ότι κάρτα ναναι, δε χρειάζεται ναναι wind έτσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pournaras Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 βασικα το max oc αυτης της custom rom ειναι 1900 Και δωρο 5 ανταλλαξιμες μπαταριες, φορτιστη, και τα παγια της ΔΕΗ για ενα χρονο Τι σκ... το Toy Story 4 θα κανετε rendering απο το κινητο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsourakis13 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Ε καλά το γ@μη$αμε λίγο...όχι και 1500...πριν καλά-καλά το ανοίξεις θα έχει τελειώσει η μπαταρία...ΑΑΑΑΑ το βρήκα..!!! Καλά είμαι θεός..!!! Θα το έχεις πάντα στην πρίζα και θα είσαι άρχοντας...δεν θα τελειώσει ποτέ η μπαταρία..!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panahs Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Γαμώτο, τι να κάνω... Να κάνω υπομονή και να ψάξω το IDEOS x5 στα μαγαζιά της Wind (μιας και οπουδήποτε αλλού έχει εξαφανιστεί, εκτός Κρήτης - σύμφωνα με το Skroutz.gr) ή να κάνω το άλμα σε Galaxy S ?... Είμαι 2 click μακριά από το Galaxy (και σχεδόν 150 € παραπάνω βέβαια)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 εχει αγορασει κανεις το κηνιτακι απο καποιο απο τα 2 μαγαζια να μας πει; http://www.skroutz.gr/s/335051/Huawei-Ideos-X5-U8800.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oaporos Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 εχει αγορασει κανεις το κηνιτακι απο καποιο απο τα 2 μαγαζια να μας πει; http://www.skroutz.gr/s/335051/Huawei-Ideos-X5-U8800.html το αγορασα εγω και το περιμενο... πηρα αυτο γτ εχει δωρο τους χαρτες... σημερα μολις το παραγκηλα.. και ειναι αμεσα διαθεσιμο λεει σε 24 ωρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skylined Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Περιμένω να βγει το Galaxy S 2 mini για να δω πώς θα επηρεάσει την τιμή του Galaxy S. Αν την επηρεάσει προς τα κάτω τότε έχουμε και άλλο βασιλιά στα φθηνά smartphones. Πάντως value for money αγορά σαν το ZTE blade που απέκτησα καινούριο έναντι ~85 ευρώ δεν βλέπω προς το παρόν. Για να δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
outlaw star Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Περιμένω να βγει το Galaxy S 2 mini για να δω πώς θα επηρεάσει την τιμή του Galaxy S. Αν την επηρεάσει προς τα κάτω τότε έχουμε και άλλο βασιλιά στα φθηνά smartphones. Πάντως value for money αγορά σαν το ZTE blade που απέκτησα καινούριο έναντι ~85 ευρώ δεν βλέπω προς το παρόν. Για να δούμε. εάν το πήρες καινούργιο απο μαγαζί μπορείς να μας πεις απο που/? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα