Προς το περιεχόμενο

Huawei IDEOS X5

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εσύ και οι υπόλοιποι να χαίρεστε την παραμύθα σας. Μην νομίζετε ότι πείθετε κάποιον με αυτά που λέτε. Όποιος έχει το χρήμα, πάει και αγοράζει το καλύτερο και αυτό είναι το iPhone, το HTC HD 7, το Samsung Galaxy S, κ.α. Όποιος δεν το έχει βολεύεται με κάτι πιο οικονομικό όπως το Ideos X5, παραδέχεται όμως την αλήθεια και δεν παραπληροφορεί και τους άλλους.

Να χαίρεσαι και εσύ επίσης το "ακόμα με το iphone ασχολείστε".

Ναι, δυστυχώς το iPhone, πέρα από αυτά που παρέθεσε ο φίλος nikoskon, δεν έχει ακόμη ούτε HDMI, ούτε Scart, ούτε sVideo, ούτε RCA, ούτε SPDIF.

Γίνεστε ρεζίλι...

Μωρέ καλά κάνουν και σας κοροϊδεύουν με τραπέζια και καφετέριες. Καλά τα έλεγε ο φίλος από πάνω, με εσάς δεν μπορεί να είναι κανείς αντικειμενικός. Μόνο κράξιμο θέλετε...

Και αυτό γιατί γνωρίζετε, αλλά δεν το παραδέχεστε.

Υ.Γ.: Να μιλάγαμε για κανένα Galaxy, που και πάλι είναι άλλη κατηγορία ok. Μου συγκρίνετε τη μουφαδιά με τα στολίδια. Είπαμε vfm, μέχρι εκεί...

Υ.Γ2.: Γίνεστε επίσης αναξιόπιστοι. Θα μπει κάποιος να διαβάσει για το κινητάκι για δει αν είναι καλό για να το αγοράσει και εσείς συγκρίνεται το iPhone. Χάνετε η αξιοπιστίας σας και θάβετε ακόμα περισσότερο τη συσκευή.

Εχουν η δεν εχουν τα ιδια χαρακτηριστικα; Αν οχι, λεει ψεμματα το site;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 767
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Σορρυ κιολας..αλλα αν λεμε οτι το iphone ειναι καλυτερο λογο ποιοτητα κατασκευης ειναι τρομερο..Εγω εχω ενα corby pro και θεωρω οτι ειναι απο τα καλυτερα για αυτα που κανει.του λειπουν πολλα που θα ηθελα..και για αυτο ετυχε να δω αυτο το thread,διοτι το huawei x5 ειναι μια επιλογη πολυ καλη.πραγματικα value for money.Τωρα να μιλαμε για παραπληροφορηση και δεν αξιζει και..και..Πιστευω οτι δεν χρειαζεται καν να γραψεται για αυτο..κρατηστε την γνωμη για τον εαυτο σας.Η μαλλον καλυτερα go go σε threads με fans κ θεματα το ενα Vs το αλλο και βγαλτε το αχτι σας εκει.Γιατι δεν χρειαζεται εγω και οι αλλοι να βλεπουμε την δικια σας παραπληροφορηση!!

Εχω χρησιμοποιησει και iphone..kai wildfire..δεν μου προσφεραν τπτ σε σχεση με το corby.3εις φιλοι εχουν wildfire και το εχουν για μνμτ και τηλεφωνα.Οποτε τι ειναι καλο ειναι αναλογο στον καθενα μας.Μπορει να μην το εχω δει το huawei x5,πιστευω θα ειναι πολυ καλο..και μολις βρω την ''οικονομικη ευχερια''..γτ καποιοι δεν εχουμε καν τα 200ε ετοιμα..θα παω να το παρω!!

οποιος το εχει ηδη ας πει cons/prons!!

και plz οποιος το εχει να μας πει πως δουλευει τ gps,αν λειτουργει ξεχωριστα απο το agps...

Εσύ και οι υπόλοιποι να χαίρεστε την παραμύθα σας. Μην νομίζετε ότι πείθετε κάποιον με αυτά που λέτε. Όποιος έχει το χρήμα, πάει και αγοράζει το καλύτερο και αυτό είναι το iPhone, το HTC HD 7, το Samsung Galaxy S, κ.α. Όποιος δεν το έχει βολεύεται με κάτι πιο οικονομικό όπως το Ideos X5, παραδέχεται όμως την αλήθεια και δεν παραπληροφορεί και τους άλλους.

Να χαίρεσαι και εσύ επίσης το "ακόμα με το iphone ασχολείστε".

Ναι, δυστυχώς το iPhone, πέρα από αυτά που παρέθεσε ο φίλος nikoskon, δεν έχει ακόμη ούτε HDMI, ούτε Scart, ούτε sVideo, ούτε RCA, ούτε SPDIF.

Γίνεστε ρεζίλι...

Μωρέ καλά κάνουν και σας κοροϊδεύουν με τραπέζια και καφετέριες. Καλά τα έλεγε ο φίλος από πάνω, με εσάς δεν μπορεί να είναι κανείς αντικειμενικός. Μόνο κράξιμο θέλετε...

Και αυτό γιατί γνωρίζετε, αλλά δεν το παραδέχεστε.

Υ.Γ.: Να μιλάγαμε για κανένα Galaxy, που και πάλι είναι άλλη κατηγορία ok. Μου συγκρίνετε τη μουφαδιά με τα στολίδια. Είπαμε vfm, μέχρι εκεί...

Υ.Γ2.: Γίνεστε επίσης αναξιόπιστοι. Θα μπει κάποιος να διαβάσει για το κινητάκι για δει αν είναι καλό για να το αγοράσει και εσείς συγκρίνεται το iPhone. Χάνετε η αξιοπιστίας σας και θάβετε ακόμα περισσότερο τη συσκευή.

Πες μου φιλε, που θεώρησες αντικειμενικό τον εαυτό σου στο πιο πάνω reply σου?

Στο μονο που έχεις δίκιο είναι η ποιότητα κατασκευής, που όμως βάσει αυτών που πιστεύω ούτε έχεις ασχοληθεί ουσιαστικά με μια από τις "φτηνές" συσκευές smartphones oops και αυτή

Και στο hardware? Λες είναι χρονια μπροστά.. ενώ την ίδια στιγμή σου παρατίθεται link και μπορείς να συγκρίνεις έναν έναν όλους τους παράγοντες που καθορίζουν το hardware ενός κινητού, και βλέπεις ότι το κινητό που αγόρασες πρόπερσι πέρσι με 500+euro είναι κλάσης κατώτερο από ένα κινητό που ΤΩΡΑ κάνει 199euro!

Αν πιστεύεις ότι το όνομα APPLE αξίζει τα 400 ευρώ παραπάνω

τότε δώστα αλλα μην προσπαθείς να πείσεις τους άλλους να κάνουν το ίδιο λάθος με εσένα επειδή δεν μπορείς να το παραδεχτείς!

Ότι και να πεις όσο και να με προσβάλεις, εμενα η όσους κάνουν σωστές αγορές σαν και εμενα, η αντικειμενικότητα είναι κάτι που εταιρίες όπως η apple η htc άλλες όμοιες και εσύ έχουν ξεχάσει γιατί αντικειμενικότητα συνδέεται άνετα και άμεσα με τον ορο value for money!

κάτι που δεν ισχύει για το iphone σου!

A και btw ο επεξεργαστής του συγκεκριμένου κινητού(X5) ξεκλειδώνει σε 1ghz!

Και σε συγκρίσει με το iphone 4, υστερεί σε internal storage που όμως ΔΕΧΕΤΑΙ "μικροσδ" και λίγο αναλύσει οθόνης!

Λογικό για 500 euro διαφορα e? :)

Μου φαίνεται ότι κάποιος άλλος γίνετε ρεζίλι εδώ, στο κάτω κάτω αν δεν σου αρέσει μην το δυσφημίζεις κιόλας, εσύ είσαι αυτός που παραπληροφορεί εδώ και όχι όλη εμείς!

Η πιο πολύ που σχολιάζουν εδώ πέρα όχι εγώ αλλα άλλη έχουν δοκιμάσει πολλά και κινητά όπως το X5 και το iphone που τόσο ένθερμα υποστηρίζεις χωρίς ο ίδιος να έχει μεγάλη εμπειρία με άλλες συσκευές, και σου λένε ότι όχι μονο υστερεί σε χαρακτηριστικά, αλλα και έχει μια διαφορα τιμής τον 400-500 euro!

Σε παρακαλώ κανε ότι θες, πίστευε οποιον θες αλλα μην παρασύρεις τους άλλους!

Το παραπάνω design με εντελώς αντικειμενικά κριτήρια είναι εντελώς β εθνική. Όσοι δεν το βλέπουν ή κακόγουστοι είναι ή είναι διαθετιμενοι να το υποστούν για να πάρουν καλύτερες επιδόσεις. Το 2ο είναι λογικο και καθόλου κατακριτεο, αλλα μη φτάνουμε στον άλλο άκρο να κάνουμε οτι δεν βλέπουμε.

Δεν ξερω τι είναι λυπηρό και τι δεν είναι, καθένας με τα γούστα του.

Όλα καλά σε αυτά που έχεις πει και τεκμηριώσει όπως λες, αλλα το τι είναι όμορφο και το τι όχι είναι κάτι τελείως το υποκειμενικό και δεν υπάρχουνε σταθερά κριτήρια αξιολογήσεις!

Είναι προσωπικές "ιδιτεροτιτες" του καθενός και και δη μπορείς να χαρακτηρίζεις κακόγουστους όλους αυτούς που τους αρέσει το κινητό!

Εκτος από το ότι δεν μπορείς να κρίνεις τα γούστα ενός ανθρώπου μονο και μονο από έναν παράγοντα κανονικά δεν θα "επρεπα" καν να το κανεις!

Χωρίς σκληρά αισθήματα απλά λέω ότι πιστεύω, και για 60+ να πάρεις ένα "καλο" μεταχειρισμένο όμως κινητό πιστεύω ότι ρισκάρεις πολλά παραπάνω! :)

Σορρυ κιολας..αλλα αν λεμε οτι το iphone ειναι καλυτερο λογο ποιοτητα κατασκευης ειναι τρομερο..Εγω εχω ενα corby pro και θεωρω οτι ειναι απο τα καλυτερα για αυτα που κανει.του λειπουν πολλα που θα ηθελα..και για αυτο ετυχε να δω αυτο το thread,διοτι το huawei x5 ειναι μια επιλογη πολυ καλη.πραγματικα value for money.Τωρα να μιλαμε για παραπληροφορηση και δεν αξιζει και..και..Πιστευω οτι δεν χρειαζεται καν να γραψεται για αυτο..κρατηστε την γνωμη για τον εαυτο σας.Η μαλλον καλυτερα go go σε threads με fans κ θεματα το ενα Vs το αλλο και βγαλτε το αχτι σας εκει.Γιατι δεν χρειαζεται εγω και οι αλλοι να βλεπουμε την δικια σας παραπληροφορηση!!

Εχω χρησιμοποιησει και iphone..kai wildfire..δεν μου προσφεραν τπτ σε σχεση με το corby.3εις φιλοι εχουν wildfire και το εχουν για μνμτ και τηλεφωνα.Οποτε τι ειναι καλο ειναι αναλογο στον καθενα μας.Μπορει να μην το εχω δει το huawei x5,πιστευω θα ειναι πολυ καλο..και μολις βρω την ''οικονομικη ευχερια''..γτ καποιοι δεν εχουμε καν τα 200ε ετοιμα..θα παω να το παρω!!

οποιος το εχει ηδη ας πει cons/prons!!

και plz οποιος το εχει να μας πει πως δουλευει τ gps,αν λειτουργει ξεχωριστα απο το agps...

Εισαι σοβαρος; Και τι θα δειξεις στο τραπεζι; Ακου εκει 200 ευρω... πεφτω απ' τα συννεφα, γρηγορα ψαξε και για δευτερη δουλεια γιατι αν δεν παρεις κινητο με 600 ευρα, εγω στο ιδιο τραπεζι με εμενα δε σε δεχομαι.

Ολο δικαιολογιες ειστε για να κατηγορειτε τα αιφονια και τα HTC ντιζαϊρια.

το ειχα παραγγειλει μια εβδομαδα πριν βγει στις αγορες και αυτη την στιγμη ηδη υπαρχουν 4 στην παρεα.το κινητο απλα ειναι φοβερο τρεχει στα 800 mhz που ομως θα ξεκλιδωθουν στο 1 ghz εχει ενσωματομενο δεκτη fm ο οποιοσ και αυτος θα ξεκλιδωθει.η κατασκευη δεν θυμιζει σε τπτ κινεζικο κινητο ειναι πανεμορφο και πολυ στιβαρο.η οθονη ειναι απαιχτη και απολυτα ακριβης ι camera 5 μεγα πιξελς με το led φλας απλα κολαση...τι να σας πω για τα 185 ευρω που κοστιζει στα benhmarks ειναι ελαχισταα κατω απο το nexus που κοστιζει 500 ευρω. android 2.2 me 720p hd βιντεο.... σας παραθετω το βιντεο hands on ωστε να δειτε και μονοι σας.

http://techblog.gr/m...-hands-on-3998/'>http://techblog.gr/m...-hands-on-3998/

οτι αλλο θελετε ρωτηστε το!

το ειχα παραγγειλει μια εβδομαδα πριν βγει στις αγορες και αυτη την στιγμη ηδη υπαρχουν 4 στην παρεα.το κινητο απλα ειναι φοβερο τρεχει στα 800 mhz που ομως θα ξεκλιδωθουν στο 1 ghz εχει ενσωματομενο δεκτη fm ο οποιοσ και αυτος θα ξεκλιδωθει.η κατασκευη δεν θυμιζει σε τπτ κινεζικο κινητο ειναι πανεμορφο και πολυ στιβαρο.η οθονη ειναι απαιχτη και απολυτα ακριβης ι camera 5 μεγα πιξελς με το led φλας απλα κολαση...τι να σας πω για τα 185 ευρω που κοστιζει στα benhmarks ειναι ελαχισταα κατω απο το nexus που κοστιζει 500 ευρω. android 2.2 me 720p hd βιντεο.... σας παραθετω το βιντεο hands on ωστε να δειτε και μονοι σας.

http://techblog.gr/m...-hands-on-3998/

οτι αλλο θελετε ρωτηστε το!

να προσθεσω πως χωρις ουτε καν να το χετε δουλεψει μν κρινετε ασκοπα..και σε οσους δεν εχουν ιδεα h huawei εχει εγκαταστηση το 3g δικτυο στην ελλαδα μαζι με μια εταιρια ακομα. γτ ακουω διαφορους ασχετοσχετκους να σχολιαζουν χωρις να εχουν ιδεα..

Παιδιά το έπιασα κι εγώ το κινητό και το χειρίστηκα για περίπου 3 ώρες.

Η ποιότητα κατασκευής και γενικά η αίσθηση που σου αφήνει είναι άψογη. Είμαι πολύ επιφυλακτικός και γενικά τις κορόιδευα αυτές τις άγνωστες -στην Ελλάδα- φίρμες. Τα πλαστικά του πολύ καλά, και είναι ομορφούλι.

Η οθόνη του επιβλητική με αρκετά καλή φωτεινότητα και πολύ άμεση στο touch. Το gps του κλείδωσε κατ' ευθείαν (η wind δίνει δωρεάν το ndrive).

To android 2.2 τρέχει πολύ άνετα και είναι γενικά smooth, το wifi του αφού συνδέθηκα δεν έκανε καμιά διακοπή και είδα video youtube και live streaming από skai.gr κτλ άνετα, το ηχείο του επίσης πολύ καλό και δυνατό. Μετά από 3 ώρες wifi, video streaming, angry birds, η μπαταρία έπεσε στο 80% πράγμα εντυπωσιακό για smartphone (η μπαταρία του είναι 1500 mAh)

Μου άφησε άριστες εντυπώσεις και τελικά σήμερα το παρήγγειλα κι εγώ. :rolleyes:

To περιμένω από βδομάδα :rolleyes:

Σχετικά φθηνό, αλλά όχι φθηνιάρικο I may say. Αν έγραφε HTC πάνω και έκανε 400 ευρώ, δε θα απορούσα

Παιδιά το έπιασα κι εγώ το κινητό και το χειρίστηκα για περίπου 3 ώρες.

Η ποιότητα κατασκευής και γενικά η αίσθηση που σου αφήνει είναι άψογη. Είμαι πολύ επιφυλακτικός και γενικά τις κορόιδευα αυτές τις άγνωστες -στην Ελλάδα- φίρμες. Τα πλαστικά του πολύ καλά, και είναι ομορφούλι.

Η οθόνη του επιβλητική με αρκετά καλή φωτεινότητα και πολύ άμεση στο touch. Το gps του κλείδωσε κατ' ευθείαν (η wind δίνει δωρεάν το ndrive).

To android 2.2 τρέχει πολύ άνετα και είναι γενικά smooth, το wifi του αφού συνδέθηκα δεν έκανε καμιά διακοπή και είδα video youtube και live streaming από skai.gr κτλ άνετα, το ηχείο του επίσης πολύ καλό και δυνατό. Μετά από 3 ώρες wifi, video streaming, angry birds, η μπαταρία έπεσε στο 80% πράγμα εντυπωσιακό για smartphone (η μπαταρία του είναι 1500 mAh)

Μου άφησε άριστες εντυπώσεις και τελικά σήμερα το παρήγγειλα κι εγώ. :rolleyes:

To περιμένω από βδομάδα :rolleyes:

Σχετικά φθηνό, αλλά όχι φθηνιάρικο I may say.

Καλοδούλευτο.

Αν πάρει κάποια στιγμή και 2.3 θα είναι ακόμα καλύτερα!

Μιας και παραπάνω έχω γράψει αρκετά αρνητικά ( αν και για όποιον καταλαβε μιλουσα περισσότερο γενικά και όχι ειδικα για το παραπάνω πλην του design) σημερα που το είδα απο κοντα, μπορω να πω οτι το βρήκα αρκετά ανώτερο του αναμενόμενου. Οι φωτο μαλλον το αδικούν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το μεγαλύτερο μειονέκτημα του iphone ( εκτός φυσικά απο την τιμή του :-D ) είναι ότι το λειτουργικό του σε περιορίζει σε σχέση με το android που μπορείς να κάνεις ένα σωρό πράματα. Το iphone 4 δε το έχω πιάσει στα χέρια μου αλλά το 3gs που έχει φίλος είναι πράγματι υπόδειγμα ποιότητας κατασκευής, αυτό δεν αμφισβητείται. Όμως ναι τα χαρακτηριστικά του είναι πλέον σχετικά παλαιά ( για το 4 δε μιλάω δε ξέρω ), και είναι αστείο το ότι ένα κινητό όπως το ideos να μπορεί να κάνει περισσότερα πράματα. Για αυτό θα έπρεπε να είναι τουλάχιστον πιο φτηνό. Κάποιος ανέφερε αν θυμάμαι καλά το τι μας νοιάζει αν έχει πιο δυνατό cpu έτσι και αλλιώς για τι χρήση το θες...εδώ θα διαφωνήσω..όταν θα πάρω smartphone για μένα τα χαρακτηριστικά του θα είναι το πρώτο πράμα που θα δω (μετά το λειτουργικό)..γιατί αν ήθελα απλά να μιλάω θα έπαιρνα ένα απλό τηλ με 30 ευρώ..γιατί όταν ταξιδεύω πχ και παιχνιδάκια θέλω να παίζω-γιατί βαριέμαι να κουβαλάω και φορητή παιχνιδομηχανή και θέλω να μου ανοίγει γρήγορα το excel όταν θα πάω να γράψω λογιστική και θα έχω περασμένους τους τύπους έτοιμους μέσα(μη βαράτε ρε :-D )

εξάλλου απο όσο έχω δει τα iphones οι περισσότεροι τα έχουν 1) για facebook, 2) για μόστρα. αν τους ρωτήσεις τι λειτουργικό έχουν θα σου πουν τι είναι αυτό.

προσωπικά και εγώ θα χτυπήσω το ideos μέσα στην εβδομάδα, μιας και είναι πολύ καλό για τα λεφτά του..+ το ότι έχει χαμηλό sar, το οποίο για μένα μετράει πάρα πολύ.

λεφτά για iphone δεν έχω να δώσω, αλλά και να είχα εγώ θα πήγαινα για το διπύρηνο lg (καλά τρομερό cpu το tegra είδα τα παιχνίδια και τρελάθηκα) ή για blackberry που σου δίνει τη δυνατότητα να σου έρχονται τα e-mails ως μορφή sms, αλλά και να στέλνεις emails ως sms, πράγμα πολύ χρήσιμο για μένα..

ps: όταν ξεκινάς παιχνίδια, web browsing και τα σχετικά με κινητό βέβαια καλό είναι να έχεις έτοιμη και μια εφεδρική μπαταρία :-D

Επεξ/σία από outlaw star

θα ηθελα να ρωτισο καποια πραγματα για το Huawei Ideos X5..!!!

προτα απο ολλα θα ηθελα να ρωτισο εχει ξεκλιδωθει ο επεξεργαστης του..? στα 1ghz..?

ξερεται ποσο κραταει η μπαταρια του...? ξερεται μηπος υπαρχη κατι σαν μετασχηματιστης (μπαταριας) οστε να φορτιζει το τηλ χωρις ρευμα..??

θα ηθελα να ρωτισο καποια πραγματα για το Huawei Ideos X5..!!!

προτα απο ολλα θα ηθελα να ρωτισο εχει ξεκλιδωθει ο επεξεργαστης του..? στα 1ghz..?

ξερεται ποσο κραταει η μπαταρια του...? ξερεται μηπος υπαρχη κατι σαν μετασχηματιστης (μπαταριας) οστε να φορτιζει το τηλ χωρις ρευμα..??

για το επεξεργαστη με ενα oc πιστευω πως το εχει φτασει το 1ghz, τωρα αυτο με την μπαταρια δεν το πολυεπιασα...

εννοείς κάτι τέτοιο..??

http://www.e-gadgets.gr/product.asp?catid=593

για το επεξεργαστη με ενα oc πιστευω πως το εχει φτασει το 1ghz, τωρα αυτο με την μπαταρια δεν το πολυεπιασα...

Μπωρεις μηπος να μ δωσεις κανενα link ή τιποτα τετοιο γτ δεν πολυ ξερω απο κινητα..!!!! αμα το ανεβασω στο 1 θα εχω κανενα προβλημα..? υπερ θερμανση..? να μην περνει updates.? γενικα ξερεις τι παρενεργιες θα εχει..?

εννοείς κάτι τέτοιο..??

http://www.e-gadgets.gr/product.asp?catid=593

ναι κατι τετοιο αλλα κανει για το huawei..?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...