Προς το περιεχόμενο

Huawei IDEOS X5

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 767
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

το εκανα και ολα ειναι μια χαρα και παει σφαιρα αλλα εχω μια ερωτηση ακομα, αν περασω ξανα την Official 2.3 και μετα ξαναπερασω την Aurora ICS θα χρειαστει ξανα ολη η διαδικασια δηλαδη root και εγκατασταση CWM ετσι δεν ειναι???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το εκανα και ολα ειναι μια χαρα και παει σφαιρα αλλα εχω μια ερωτηση ακομα, αν περασω ξανα την Official 2.3 και μετα ξαναπερασω την Aurora ICS θα χρειαστει ξανα ολη η διαδικασια δηλαδη root και εγκατασταση CWM ετσι δεν ειναι???

Κοίτα δεν το έχω κάνει!

Αλλα υποθέτω, ότι αφού η official 2.3 βγάζει το root από τις Custom Roms 2.3 η 2.2, τότε θα το βγάζει και από τις Aurora!

Άρα κατά ένα 99.9% ναι, θα χρειαστεί η διαδικασία!

BTW Κανε της ερωτήσεις αν θες στον οδηγό για να μένει σχετικά πάνω και να μπορούν να τον Βρουν εύκολα :)

• 2 εβδομάδες αργότερα...

η Huawei θα βγαλει την ICS για το IDEOS ή οχι?

Mε το ζορι εβγαλε την τζιντζερμπρεντ...

Δεν νομιζω να βγαλει αλλη εκδοση...

Παντως μου αρεσει πολυ η τζιντζερ στο χουαγει μας. Μονο που δεν εχει ελληνικο keyboard.

Κατεβασα το GoKeyboard και ολα καλα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Mε το ζορι εβγαλε την τζιντζερμπρεντ...

Δεν νομιζω να βγαλει αλλη εκδοση...

Παντως μου αρεσει πολυ η τζιντζερ στο χουαγει μας. Μονο που δεν εχει ελληνικο keyboard.

Κατεβασα το GoKeyboard και ολα καλα.

Αληθεια σου αρεσε η 2.3? Την θεωρησα αθλεια με ολη την σημασια της λέξης xD

Γουστα είναι αυτα! :P

• 2 εβδομάδες αργότερα...

γεια σας εχει μηπως κανενας απο εσας αντιμετωπισει προβληματα με την νεα εκδοση για το ideos x5???γιατι απο τοτε που την εχω εγκαταστησει κολλαει παρα πολυ και πολλες φορες η οθονη δεν καταλαβαινει τιποτα..Γινεται να επιστρεψω πισω στην froyo ή πως μπορω να κανω ενα hard reset?

• 5 μήνες μετά...

Ideos X5 αδερφού + 220px-Toilet_370x580.jpg = L.F.E. :wacko:

Το κορυφαίο της υπόθεσης; Το κινητό σώθηκε με κατάλληλη επέμβαση και αυτήν τη στιγμή λειτουργεί ακριβώς όπως και πριν!

Αφαίρεση μπαταρίας, αποσυναρμολόγηση και στέγνωμα. Την επόμενη ημέρα: προσεκτικό πλύσιμο των αποσυναρμολογημένων επιφανειών με σπρέυ ισοπροπυλικής αλκοόλης, αφέθηκε να εξατμιστεί η αλκοόλη και συναρμολογήθηκε. Απ' ο,τι μου είπε ο αδερφός μου, το κινητό έχει μία μικρή φλάντζα εσωτερικά στο σασί του και ίσως αυτό απέτρεψε τα χειρότερα.

• Like 2

• Moderators

To ενα για official καταστασεις, να ξερω οτι "και αυριο" θα εχω κινητο να κανω τη δουλεια μου.

Το δευτερο το αγορασα με σπασμενο digitizer απο εδω και το επισκευασα εγω, για πειραματα, overclock, custom roms κτλ κτλ.

Βεβαια τωρα που πηραν ICS και τα 2 και σταματησα να πολυασχολουμαι, λεω να βαλω το καλο (με την εγγυηση κτλ) για πουλημα, μιας και δε μου χρειαζεται.

Το επισκευασμενο θα εφευγε για ψιχουλα και ειναι κριμα γιατι ειναι πολυ καλο κινητο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Μαλλον θα το "παντρευτω" μεχρι να χαλασει. :)

Θα δειξει :P

• 5 μήνες μετά...

Γεια σας, ειμαι και εγω κάτοχος του ideos x5 με froyo 2.2.1, τελευταια ασχολουμε με android development και το τηλέφωνο πρέπει να ειναι rooted για να μπορεις να κανεις build στο τηλεφωνο.

Έχω βρει ενα img απο xda το οποίο κάνει τη δουλεια, αλλα δυστυχώς δεν δουλεύει το wifi, (εμφανίζει ένδειξη error), διαβασα στο ίδιο site οτι πρέπει να έχω τουλάχιστον b136 firmware ενω το τηλέφωνο απο τη "μαμα" βγαινει με b135.

Σκεφτομαι να κάνω τα εξης και παρακαλω θα ήθελα τη βοήθεια σας.

1. να βρω το b136 firmware (που ειναι?), να το περασω, και υποτίθεται να εχω rooted & φουλ λειτουργικο smarthpηone με wifi .

2. να κάνω upgrade σε 2.3.xx. 

Στη 2η περιπτωση εχω τις εξης απορίες (μερικες ισως να φανουν ηλίθιες): 

• Απαιτείται μπαταρία να αντεχει τουλαχιστον 30 λεπτα για να ολοκληρωθει η διαδικασια (δεν μπορει να ειναι στην πριζα?)
  • Απαιτείται  εξωτερική sd card ?
  • Προ-απαιτεί ήδη το τελευταίο firmware(ποιο)?
  • Αφου εγκατασταθεί επιτυχως το νεο λειτουργικο, υπάρχει σίγουρα τροπος να γινει root? Αν ναι, υπαρχει διαθεσιμο το .img?

Ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...