Neo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2012 Για οσους εχουν καιρο να πανε xda βγηκε το πρωτο Ics rom aurora.Εχω βαλει την 1.3 και περιμενουμε την 1.5 σημερα.Αρκετα λειτοθργικο για πρωτα releases. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dopethr0ne Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2012 (επεξεργασμένο) καλησπερα, εχω το εξης προβλημα.. μου δωσαν για root και cwm ενα ιδεος χ5.. αυτο που ξεχασαν να αναφερουν ειναι οτι ειναι το pro και οχι το απλο και εχε γινει η εξης διαδικασια αλλα για το απλο μοντελο οχι για το pro --> απο android froyo 2.2 > update στο 2.3.5 απο εδω (http://forum.xda-dev...d.php?t=1427533) > ωστε να κανω root και CWM, εκει διαπιστωσα πως βγαζει σφαλμα οταν παω να ανοιξω το wifi η το bluetooth.. > περναω αυτη τη MIUI που φαινεται στο link ελπιζοντας πως θα διορθωνοταν το προβλημα καθως δεν ηταν θεμα hardware διοτι στη froyo εμπαινα κανονικα online κτλ. > και τωρα στη MIUI δεν μπαινει ουτε στο wifi ουτε στο bluetooth.. εχεις κανεις καποια ιδεα για το τι πρεπει να κανω? υπαρχει δυνατοτητα να του περασω ειτε 2.2 ειτε 2.3.5 στοκ για το ideos x5 pro? problem fixed Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2012 από Dopethr0ne Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kingdomhearts Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2012 το κινητο ειναι μια χαρα,,,,ενα χρονο σχεδον στα χερια μου...και ακομα κανω οτι κανει καποιος με 400 ευρω αν παρει κινητο τωρα..haters gonna hate.δεν ειναι μονο το κινητο..ειναι και να μαθεις να χειριζεσαι το android.οπως ακομα την διαφορα hardware/software..τα προβληματα του κινητου ειναι αρκετα αλλα ειναι στο software....kernel....κτλ.ενα χρονο ειχα προβλημα με το wifi..και λυθηκε με το rom του dzo.τωρα εχω μια συσκευη που περνα το nexus s.και φτανει το nexus one.Οποιος εχει χρονο/ορεξη να ασχοληθει το κινητο θα του ερθει κουτι.δεν συμφερει οπως συμφερε(λογο νεας διαθεσης τεχνολογιας)..αλλα ακομα ειναι value for money... Εναλλακτικα το sony ericsson neo v ειναι καλη επιλογη και πιο σιγουρη για αρχαριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ootyposoo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Παιδιά το X5 μας παίρνει και Android ICS 4! Αν σας ενδιαφέρει μπορώ να φτιάξω και να ανεβάσω εδώ οδηγώ στα ελληνικά για το πως θα την βάλετε! Εγώ που την έχω βάλει είμαι καταενθουσιασμενος! Είναι γρηγορη(ελάχιστα πιο αργή από την Oxygen 2.3)όμως είναι ρυθμισμένη στο 1ghz, αν αλλάξει κάποιος το kernel στα 1.8 τότε θα είναι ίσως και πιο γρηγορη από την 2.3! Πάντως το μενού και η οθόνες τρέχουνε ομαλότατα! Η μπαταρία σε εμένα όσο άκουγα μουσική για κάνα 1μισάωρο δεν είχε πέσει πάνω από 3-4% Όταν άνοιξα Wifi έπεσε μέσα σε ένα μισάωρο αλλα 7% Αλλα γενικά δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα να πω μα ποτε πρόλαβε να μου πέσει η μπαταρία! Το wifi συνδέεται πολύ γρήγορα! Υπάρχουν ωραία live wallpapers! Και ένα από τα κυριότερα! Έχει FM Radio το οποιο λειτουργεί κανονικά με το headset! Υπάρχει Equilizer στην μουσική, με δυνατοτιτες Sound Boost που κάνουν πραγματικά το κινητό να ακούγεται πολύ δυνατά ΑΝ θέλεις, όμως με αποτέλεσμα να μειώνεται η ποιότητα! Εγώ έχω βρει τα κατάλληλα έτσι ώστε και πιο δυνατά να είναι από το κανονικό, και χωρίς ιδιαίτερη αλλοίωση! Με λίγα λόγια είναι μια παρα πολύ καλή custom ROM, και την συνιστώ! Ειδικά σε όσους έχουν βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια! Μια ακόμα παρατήρηση: Τι αθλια που είναι η Official 2.3 τις huawei! το UI είναι απαίσιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Αν κατάλαβα καλά,μια μαγειρεμένη έκδοση του ics δίνει δυνατότητα για FM ραδιο στο IDEOS X5... που υπο κανονικές συνθήκες δέν έχει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ootyposoo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Αν κατάλαβα καλά,μια μαγειρεμένη έκδοση του ics δίνει δυνατότητα για FM ραδιο στο IDEOS X5... που υπο κανονικές συνθήκες δέν έχει; Η κεραία μέσα υπήρχε! Για κάποιων λόγο η διάφοροι Devs δεν μπορούσαν μέχρι στιγμής να την ενεργοποιήσουν! E τώρα μπόρεσαν! Και μιλάω για το απλό X5 όχι το ΠΡΟ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Ναι,στο απλό αναφέρομαι και εγώ.Αυτό το νέο είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον πάντως! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
digia Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Παιδιά το X5 μας παίρνει και Android ICS 4! Αν σας ενδιαφέρει μπορώ να φτιάξω και να ανεβάσω εδώ οδηγώ στα ελληνικά για το πως θα την βάλετε! Αν το έκανες πραγματικά θα ημουν ευγνώμον!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ootyposoo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Αν το έκανες πραγματικά θα ημουν ευγνώμον!!! Τελιώνω ένα game LoL, ριχνω ενα σφουγαρισμα στο αμγαζι και αρχιζω ;ρ Ναι,στο απλό αναφέρομαι και εγώ.Αυτό το νέο είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον πάντως! Ω! Ναι είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavalaSotiris Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Παιδιά το X5 μας παίρνει και Android ICS 4! Αν σας ενδιαφέρει μπορώ να φτιάξω και να ανεβάσω εδώ οδηγώ στα ελληνικά για το πως θα την βάλετε! θα με ενδιεφερε και εμενα ενας οδηγος. και ενα βιντεακι αν μπορεις για να δουμε πως τρεχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ootyposoo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 θα με ενδιεφερε και εμενα ενας οδηγος. και ενα βιντεακι αν μπορεις για να δουμε πως τρεχει. To βιντεάκι είναι δύσκολο τώρα! θα προσπαθίσω ομος το βραδυ! Τον ανέβασα τον οδηγό εδω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavalaSotiris Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 ωραιος ο οδηγος σου. εχω 2 αποριες: 1. εγω εχω βαλει την Official 2.3 αλλα την εκδοση V100R001C00B528G001 πως θα βαλω την V100R001C00B522G001 για να κανω root??? την βαζω στην καρτα μνημης παταω τον συνδυασμο των κουμπιων και γινεται η εγκατασταση ή θα εχω προβλημα. 2. αν περασω την Aurora ICS και μετα θελω να επιστρεψω στην 2.3 ποια ειναι η διαδικασια?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ootyposoo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 ωραιος ο οδηγος σου. εχω 2 αποριες: 1. εγω εχω βαλει την Official 2.3 αλλα την εκδοση V100R001C00B528G001 πως θα βαλω την V100R001C00B522G001 για να κανω root??? την βαζω στην καρτα μνημης παταω τον συνδυασμο των κουμπιων και γινεται η εγκατασταση ή θα εχω προβλημα. 2. αν περασω την Aurora ICS και μετα θελω να επιστρεψω στην 2.3 ποια ειναι η διαδικασια?? 1. Ναι! Με τον ίδιο τρόπο που πέρασες την B28 θα περάσεις και την B22! 2. Custom Rom: Απλό flash από CWM ώμος να σιγουρευτείς ότι η 2.3 που έχεις επιλέξει είναι συμβατή με το CWM που δίνω στον οδηγό(Οσες γνωριζω ειναι αλλα just in case!) αλλιώς δεν θα γίνετε το flash! . Official Rom: Το ίδιο με το "1." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kavalaSotiris Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 ok ευχαριστω. επειδη εχουν γραφτει πολλα για περιπτωσεις που χανεται το IMEI προτεινεις να κανω backup με το ToolBox5iromV1.0.4.2 ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ootyposoo Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2012 ok ευχαριστω. επειδη εχουν γραφτει πολλα για περιπτωσεις που χανεται το IMEI προτεινεις να κανω backup με το ToolBox5iromV1.0.4.2 ?? Όντως λέγονται πολλά για αυτήν την περίπτωση! Μονό και μόνο για αυτό θα στο πρότεινα όμως δεν μπορώ να σε καθοδηγήσω γιατί ποτέ δεν το έχω κάνει! Ποτέ μου δεν ενδιαφέρθηκα για το ΙΜΕΙ για κάποιον λόγο :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα