Προς το περιεχόμενο

Huawei IDEOS X5

Panahs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η τιμή στα iPhones είναι το πλέον μη αντικειμενικό κριτήριο σύγκρισης το οποίο σίγουρα δεν αποτελεί τεκμήριο ποιότητας.

Για το marketing της Apple τα έχουμε ήδη πει.

android.png

Δεν είναι θέμα Marketing Apple, είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης. Πήγαινε μία βόλτα από το iphonehellas, να δεις πως φεύγουν και σε τι τιμές. Δεν νομίζω ότι όλοι αυτοί που τα αγοράζουν μεταχειρισμένα τόσα λεφτά είναι κορόιδα.

Όπως και να έχει όμως, είπαμε να είμαστε αντικειμενικοί, αλλά όχι να είμαστε και μ@λ@ακες...

Το να συγκρίνουμε ένα iPhone, ακόμα και το 2G, πόσο μάλλον το 3G (δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω για το 4G), με το IDEOS X5, είναι τουλάχιστον αστείο... Τουλάχιστον όμως. Μη λέμε ότι θέλουμε παιδιά.

Αντικειμενικά το iPhone 4G είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε ποιότητα αυτή τη στιγμή, αντικειμενικά το iPhone 3G είναι αιώνες καλύτερο σε ποιότητα και στα πάντα από το IDEOS X5.

Αυτό είτε το καταλαβαίνει κάποιος ή είναι κομπλεξικός και δεν θέλει να το καταλάβει.

Υποκειμενικά σε κάποιον δεν αρέσει το iPhone επειδή δεν έχει γωνίες, ή επειδή είναι μεγάλο για τα γούστα του, ή επειδή δεν γουστάρει την Apple. Γούστο του καπέλο του και καμποιλίκι του!

Έχει διαφορά...

Μην εκτίθεστε...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 767
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Φίλε oldnew δεν σε έβρισα, απλώς σχολίασα το ποστ σου!

Επιμένω ότι το hardware του συγκεκριμένου κινητού δεν μπορεί να χαρακτηριστεί παλιό όπως έγραψες.

Δεν είναι θέμα Marketing Apple, είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης. Πήγαινε μία βόλτα από το iphonehellas, να δεις πως φεύγουν και σε τι τιμές. Δεν νομίζω ότι όλοι αυτοί που τα αγοράζουν μεταχειρισμένα τόσα λεφτά είναι κορόιδα.

Όπως και να έχει όμως, είπαμε να είμαστε αντικειμενικοί, αλλά όχι να είμαστε και μ@λ@ακες...

Το να συγκρίνουμε ένα iPhone, ακόμα και το 2G, πόσο μάλλον το 3G (δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω για το 4G), με το IDEOS X5, είναι τουλάχιστον αστείο... Τουλάχιστον όμως. Μη λέμε ότι θέλουμε παιδιά.

Αντικειμενικά το iPhone 4G είναι ότι καλύτερο υπάρχει σε ποιότητα αυτή τη στιγμή, αντικειμενικά το iPhone 3G είναι αιώνες καλύτερο σε ποιότητα και στα πάντα από το IDEOS X5.

Αυτό είτε το καταλαβαίνει κάποιος ή είναι κομπλεξικός και δεν θέλει να το καταλάβει.

Υποκειμενικά σε κάποιον δεν αρέσει το iPhone επειδή δεν έχει γωνίες, ή επειδή είναι μεγάλο για τα γούστα του, ή επειδή δεν γουστάρει την Apple. Γούστο του καπέλο του και καμποιλίκι του!

Έχει διαφορά...

Μην εκτίθεστε...

Η ποιότητα υλικών άρα και κατασκευής είναι το ένα κομμάτι του παζλ.

Το άλλο είναι η λειτουργία και οι δυνατότητες μιας συσκευής.

Τα iPhones έχουν έναν σωρό από ελλείψεις αλλά όλοι εμμένουν στην ποιότητα κατασκευής και στο γρήγορο λειτουργικό. Τρίχες.

Τόσο πολύ ενοχλεί που φθηνότερα κινητά με Android λειτουργικό κάνουν περισσότερα πράγματα και καλύτερα από τα iPhones;

Προφανώς ενοχλεί.

Η ζήτηση έχει καλλιεργηθεί επιμελώς(εδώ ξαναδίνουμε συχγαρητήρια στην Apple) για αυτό και τα κριτήρια είναι:

α) Τιμή(να έχουμε να λέμε πως έχουμε ακριβό κινητό)

β) Design/ποιότητα κατασκευής(γυαλί αεροπορικού τύπου, αλουμίνια και τα συναφή)

γ) Brand (APPLE μια εταιρεία με πανάκριβα προϊόντα που δεν είναι ΚΙΝΕΖΙΚΗ)

Ας μην έχουμε λειτουργίες όπως

1. Βιντεοκλήσεις(3G video telephony)

2. Αναφορές παράδοσης

3. Mass storage

4. Μεταφορά αρχείων με BT

5. Κλάση που δεν επιτρέπει ενώ έχει ανοιχτή κλήση ομιλίας, να σερφάρεις παράλληλα και στο Internet(πάντα κάτω από 3G δίκτυο που το υποστηρίζει)

6. Αιώνια δεσμά με το iTunes

και αρκετά άλλα που έχουν ειπωθεί ξανά.

Όταν κάποιος αδιαφορεί για τέτοιες λειτουργίες, δεν ξέρω αν χαρακτηρίζεται ως "κορόιδο" όπως ανέφερες.

Αλλά καταλαβαίνω πως όταν δίνεις 600€+ για ένα τηλ θα πατήσεις στα υπερ του και δει σε ένα forum.

Και κλασικά καταλήγουμε στα περί ορέξεως και περί προσωπικών "αναγκών" κλπ, και όλοι είμαστε ικανοποιημένοι.

Αλλά δεν είναι έτσι.

Και επι του θέματος, μια χαρά κινητάκι το X5(παραπέμπει και σε BMW!!!) και εξαιρετικά value for money.

ΥΓ: Αυτό το τελευταίο περί εκθέσεως θα το αφήσω ως έχει. Να το χαίρεσαι.

αντικειμενικά το iPhone 3G είναι αιώνες καλύτερο σε ποιότητα και στα πάντα από το IDEOS X5.

Οπως επεξεργαστης,αναλυση οθονης, wifi hotspot,java, αν δεν κανω λαθος....ή μηπως οχι??

Link

Ειπαμε να μην συγκρινουμε ανομοια πραγματα αλλα εδω το ξεφτυλισες λιγο.

Οπως επεξεργαστης,αναλυση οθονης, wifi hotspot,java, αν δεν κανω λαθος....ή μηπως οχι??

Link

Σωστόοος...!

Το μόνο που με χαλάει στο Χ5 είναι ότι δεν έχει μπροστινή κάμερα να πάρω δύο (ένα για εμένα ένα για την αδερφή μου) να κάνουμε οικογενειακό skype όταν είμαι μακρυά. Προς το παρόν με το 3GS το πρόβλημα το έχω λύσει με έναν καθρέφτη :-) Αλλά θα ήθελα να έχει front camera. Με σκανδαλίζει το Galaxy S, αλλά θα πρέπει να πάρω 2 οπότε 290 ευρώ πάνω...

ΥΓ: Αυτό το τελευταίο περί εκθέσεως θα το αφήσω ως έχει. Να το χαίρεσαι.

Εσύ και οι υπόλοιποι να χαίρεστε την παραμύθα σας. Μην νομίζετε ότι πείθετε κάποιον με αυτά που λέτε. Όποιος έχει το χρήμα, πάει και αγοράζει το καλύτερο και αυτό είναι το iPhone, το HTC HD 7, το Samsung Galaxy S, κ.α. Όποιος δεν το έχει βολεύεται με κάτι πιο οικονομικό όπως το Ideos X5, παραδέχεται όμως την αλήθεια και δεν παραπληροφορεί και τους άλλους.

Να χαίρεσαι και εσύ επίσης το "ακόμα με το iphone ασχολείστε".

Link

Ναι, δυστυχώς το iPhone, πέρα από αυτά που παρέθεσε ο φίλος nikoskon, δεν έχει ακόμη ούτε HDMI, ούτε Scart, ούτε sVideo, ούτε RCA, ούτε SPDIF.

Γίνεστε ρεζίλι...

Μωρέ καλά κάνουν και σας κοροϊδεύουν με τραπέζια και καφετέριες. Καλά τα έλεγε ο φίλος από πάνω, με εσάς δεν μπορεί να είναι κανείς αντικειμενικός. Μόνο κράξιμο θέλετε...

Και αυτό γιατί γνωρίζετε, αλλά δεν το παραδέχεστε.

Υ.Γ.: Να μιλάγαμε για κανένα Galaxy, που και πάλι είναι άλλη κατηγορία ok. Μου συγκρίνετε τη μουφαδιά με τα στολίδια. Είπαμε vfm, μέχρι εκεί...

Υ.Γ2.: Γίνεστε επίσης αναξιόπιστοι. Θα μπει κάποιος να διαβάσει για το κινητάκι για δει αν είναι καλό για να το αγοράσει και εσείς συγκρίνεται το iPhone. Χάνετε η αξιοπιστίας σας και θάβετε ακόμα περισσότερο τη συσκευή.

Παντως έχω δει στη wind το tablet της zte. Αμα αρχίσω να γράφω χαρακτηριστικα , αναλύσεις κλπ νούμερα μια χαρα δείχνει. Η αλήθεια ομως είναι οτι επρόκειτο για μια απο τις χειρότερες οθόνες που έχω δει απο κοντα. Στο σκοτάδι, στα άκρα φαινόταν φως και αλλα πολλα που δεν φαίνονται στα νούμερα. Χρώματα εντελώς ξεπλημενα, γωνίες απαράδεκτες ,και επισης παρατήρησα οτι ύστερα απο 10 λεπτά με πονουσαν τα ματια.

Σε κάποιον που μέχρι χτες δεν είχε τίποτα, ολα αυτα μπορει να μοιάζουν λεπτομεριες. Ειμαι βέβαιος θα έγραφε "τι λες ρε φιλε είσαι σοβαρός;" Ειμαι βέβαιος οτι κάποιοι που θα το έχουν πάρει θα γράφουν σε φόρουμ γιουπι! Τελειο! και αλλα τέτοια χαζα.

Για το iPhone που γράφτηκε παραπάνω, όσον αφορά το 3G είναι εξαιρετικά παλαιο πλέον ώστε απο επιδόσεις το μοντέλο που συζητάμε να είναι κλασεις ανώτερο. Για το 3GS δεν ξερω, εξαρτάται. Παντως η ποιότητα κατασκευής του iPhone δεν εχει την παραμικρή σχέση με το παραπάνω. Ακόμα απορω πως η οθόνη του δεν εχει ούτε γρατσουνια σε 18 μήνες, ενω το blade εχει καταγρατσουνιστει σε 3 μήνες με την ίδια κάκιστη χρήση που τους κάνω.

Και εγω γράφω επί πραγματικών δεδομένων. Δε γράφω θεωρίες.

Καλά έτσι όπως πάει η Ελλάδα, σε λίγο θα παίρνουμε τις καραμαϊμούδες των 50€ και θα τα αφήνουμε με καμάρι πάνω στα τραπέζια στις καφετέριες, γιατί τουλάχιστον κάτι θα έχουμε, ενώ οι άλλοι δεν θα έχουν καν κινητό...! Έτσι όπως μας κατάντησαν...!! Μην με πείτε υπερβολικό!!! B) :-D :rolleyes: :mrgreen:

Για το iPhone που γράφτηκε παραπάνω, όσον αφορά το 3G είναι εξαιρετικά παλαιο πλέον ώστε απο επιδόσεις το μοντέλο που συζητάμε να είναι κλασεις ανώτερο. Για το 3GS δεν ξερω, εξαρτάται.

Video Rendering θα κάνεις, θα παίξεις Crysis ή θα κάνεις 3D animation? Για ποιες επιδόσεις μιλάμε?

Καλά έτσι όπως πάει η Ελλάδα, σε λίγο θα παίρνουμε τις καραμαϊμούδες των 50€ και θα τα αφήνουμε με καμάρι πάνω στα τραπέζια στις καφετέριες, γιατί τουλάχιστον κάτι θα έχουμε, ενώ οι άλλοι δεν θα έχουν καν κινητό...! Έτσι όπως μας κατάντησαν...!! Μην με πείτε υπερβολικό!!! B) :-D :rolleyes: :mrgreen:

Και έτσι να γίνει η αλήθεια θα πρέπει να λέγεται για τα καλύτερα.

Video Rendering θα κάνεις, θα παίξεις Crysis ή θα κάνεις 3D animation? Για ποιες επιδόσεις μιλάμε?

Είναι παλαιο πλέον το 3G. Τα έφαγε τα ψωμιά του. Με 128mb μνήμης το multitasking ουσιαστικα το ξεχνάς οπως και βαριά παιχνίδια. Εδω με το 3GS με τη 2πλασια μνήμη και έχω πρόβλημα στο multitasking. Απο ποιότητα κατασκευής, αντοχής κλπ είναι εξαιρετικά. Αλλα μέχρι εκει. Όσο και να φαίνεται παράξενο σε κάποια πράγματα το παραπάνω κινέζικο υπερέχει πλέον. Όχι ομως σε ποιότητα κατασκευής. Αυτο γράφω εξαρχής. Ούτε αυτονομίας μπαταρίας, Ούτε ποιότητα οθόνης και αλλα πολλα. Οτι πληρώνεις σχεδον πάντα παιρνεις.

Γίνεστε ρεζίλι...

Μωρέ καλά κάνουν και σας κοροϊδεύουν με τραπέζια και καφετέριες. Καλά τα έλεγε ο φίλος από πάνω, με εσάς δεν μπορεί να είναι κανείς αντικειμενικός. Μόνο κράξιμο θέλετε...

Υ.Γ.: Να μιλάγαμε για κανένα Galaxy, που και πάλι είναι άλλη κατηγορία ok.

Υ.Γ2.: Γίνεστε επίσης αναξιόπιστοι. Θα μπει κάποιος να διαβάσει για το κινητάκι για δει αν είναι καλό για να το αγοράσει και εσείς συγκρίνεται το iPhone. Χάνετε η αξιοπιστίας σας και θάβετε ακόμα περισσότερο τη συσκευή.

Μονος σου εκατσες και συγκρινες το iphone 3g με 1 κινητο 1,5 χρονο νεοτερο και 400Ε φθηνοτερο. Το οτι λεγεται apple δεν το κανει συγχρονο για τα επομενα 10 χρονια.

Μου συγκρίνετε τη μουφαδιά με τα στολίδια. Είπαμε vfm, μέχρι εκεί...

Περνεις το βραβειο της αντικειμενικοτητας! Γιατι με μια μουφαδια δεν μπορεις να κανεις τιποτα περα απο το να γραψεις ενα sms. Ενω με τα στολιδια σερφαρεις στο ιντερνετ,βαζεις απειρες εφαρμογες, παιζεις βιντεο, εχεις μεγαλη οθονη, εχεις ολη την μουσικη σου συλογη, εχεις πλοηγηση gps και 1000+πραγματα. Πραγματι απορω γιατι δεν πουλανε αυτες τις αχρηστες μουφαδιες κατω απο 50 ευρω!

PS:Απο εμπιστη πηγη εμαθα οτι τα τσιπ των στολιδιων εχουν πυριτο ενω των μουφαδιων εχουν τσιγκο! Βρε τους απατεωνες!

Εσύ και οι υπόλοιποι να χαίρεστε την παραμύθα σας. Μην νομίζετε ότι πείθετε κάποιον με αυτά που λέτε. Όποιος έχει το χρήμα, πάει και αγοράζει το καλύτερο και αυτό είναι το iPhone, το HTC HD 7, το Samsung Galaxy S, κ.α. Όποιος δεν το έχει βολεύεται με κάτι πιο οικονομικό όπως το Ideos X5, παραδέχεται όμως την αλήθεια και δεν παραπληροφορεί και τους άλλους.

Να χαίρεσαι και εσύ επίσης το "ακόμα με το iphone ασχολείστε".

Ναι, δυστυχώς το iPhone, πέρα από αυτά που παρέθεσε ο φίλος nikoskon, δεν έχει ακόμη ούτε HDMI, ούτε Scart, ούτε sVideo, ούτε RCA, ούτε SPDIF.

Γίνεστε ρεζίλι...

Υ.Γ.: Να μιλάγαμε για κανένα Galaxy, που και πάλι είναι άλλη κατηγορία ok. Μου συγκρίνετε τη μουφαδιά με τα στολίδια. Είπαμε vfm, μέχρι εκεί...

Κάποιος που δεν παραδέχεται πως έχει ένα κινητό 600€ το οποίο υπολείπεται λειτουργιών που υπάρχουν εδώ και χρόνια στα κινητά τηλέφωνα

αλλά η Apple τον έχει πείσει πως δεν τα χρειάζεται και τον έχει αναγκάσει να χρησιμοποιεί το τηλέφωνο όπως εκείνη θέλει, πώς χαρακτηρίζεται;!

Είναι μάταιο πάντως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...