Tenshi Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2012 Και σε εμένα το ίδιο κάνει.Ενώ το Ideos δίχνει οτι είναι συνδεδεμένο (>< στο χαρακτηριστικό σήμα του bt),το media center του αυτοκινήτου με ενημερώνει για το αντίθετο.Η μόνη λύση που έχω βρεί είναι off>on του bt ή απενεργοποίηση των πολυμέσων. Πιστεύω οτι είναι καθαρά θέμα λειτουργικού και θα έλεγα να μήν βάλεις το χέρι στην τσέπη.Απο την άλλη,εσύ είχες πρόβλημα και με την 2.2,οπότε αν μπορείς δανείσου ένα bt handsfree για δοκιμή.
outlaw star Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2012 Και σε εμένα το ίδιο κάνει.Ενώ το Ideos δίχνει οτι είναι συνδεδεμένο (>< στο χαρακτηριστικό σήμα του bt),το media center του αυτοκινήτου με ενημερώνει για το αντίθετο.Η μόνη λύση που έχω βρεί είναι off>on του bt ή απενεργοποίηση των πολυμέσων. Πιστεύω οτι είναι καθαρά θέμα λειτουργικού και θα έλεγα να μήν βάλεις το χέρι στην τσέπη.Απο την άλλη,εσύ είχες πρόβλημα και με την 2.2,οπότε αν μπορείς δανείσου ένα bt handsfree για δοκιμή. yeap αυτό θα κάνω...
Kariajoulas Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2012 γεια χαρά. Προαπαθώ να ηχογραφήσω κάτι αλλά δε βρίσκω πως. Καμιά ιδέα; Thanks ................................................................... Άκυρο. Κατέβασα το tape a talk από το android market και δουλεύει μια χαρά
skiaxtro7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 παιδια το μικροφωνο μικροφωνιζει πολυ.οταν περνω ενα τηλ οι αλλοι ακουνε την φωνη μου πολλες φορες.μπορει να μου πει καποιος τι να κανω?
Basinga Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2012 Προσωπικά να μεταφέρω τις εντυπώσεις μου για το καταπληκτικό αυτό κινητάκι. Σίγουρα μια απ' τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει σε Value For Money. Καλή ποιότητα κατασκευής (άνω του μετρίου), σφαιράτος επεξεργαστής (Pro έκδοση στα 1Ghz), ικανοποιητική ποιότητα οθόνης LCD και βέβαια αναβάθμισα στο πολύ καλό Gingerbread 2.3.5. (μεγάλη διαφορά απ' το μαμά 2.2). Το κλείδωμα των δορυφόρων GPS γίνεται μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και η απόκριση του είναι άριστη. Υ.Γ. Σε γενικές γραμμές κάνει πολλά και ζητάει λίγα. Και βέβαια με πάμφθηνα ανταλλακτικά.
Kariajoulas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Για θυμίστε μου πως αλλάζω ήχο στο ξυπνητήρι; Είδα κι έπαθα την τελευταία φορά να βρω που είναι και τώρα πάλι που θέλω να το αλλάξω, δεν μπορώ να το βρω με τίποτα Thanks
Kariajoulas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Ρυθμίσεις/Ήχος... ξέχασες να βάλεις και το "πιάνουμε το κινητό στα χέρια μας"... Anyway, thanks for nothing..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2012 Μέσα από τις ρυθμίσεις του ξυπνητηριού. Μη βαράς ντε.
jesE Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2012 Η εγγραφή βίντεο είναι 720p / 30fps? Πως είναι η ποιότητα του βίντεο; Υπάρχει αντιπρόταση σε αυτά τα χρήματα με 720p εγγραφή βίντεο; Σκέφτομαι να το αγοράσω, με ενδιαφέρει κυρίως η εγγραφή βίντεο.
_BASSstarlet_ Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Mην το αγοράσεις αν σε ενδιαφέρει το βίντεο. Δεν ξέρω τι γίνεται με άλλες rom, αλλά έτσι όπως είναι, η ποιότητα σε βίντεο και φωτογραφία βρίσκεται κάτω του μετρίου.
jesE Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2012 Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Έχεις να αντιπροτείνεις κάποιο σε αυτά τα χρήματα;
x-tra Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 καλησπέρα, Παιδιά σε σας δουλειει το GPS ? An επιλέξετε την εφαρμογη χάρτες εχοντας κλειστο 3G/Wifi σας βρισκει την τοποθεσια σας ?
Tzimmys Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2012 Οι "χάρτες", είναι το google mpas και θέλουν internet για να δουλέψουν. Πάντως το κινητό έχει gps και δεν χρειάζεται internet για να δουλέυει, απλά πρέπει να αγοράσεις/ βρεις κάποιο πρόγραμμα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα